Ingyenes SEO elemzés

Miért elengedhetetlen egy ingyenes seo elemzés? Szeretné megtudni milyen hibák hátráltatják weboldalát az előrejutásban? A Google kereső rendszeresen használ algoritmusokat - Pingvin, Panda, Kolibri - , amelyeknek a feladata a gyenge, hibás, rossz minőségű weboldalak kiszorítása a találati listából. Az természetes ezek után, hogy Ön is a lehető legjobb felhasználó élmény nyújtására törekszik a weboldala felhasználóinak. Azonban ez nem egyszerű feladat, mert a Google folyamatosan fejleszti a fent már említett algoritmusokat, így állandóan figyelemmel kell kísérni az oldalban látott, talált esetleges hibákat.

Ingyenes weboldal elemzés

Láttunk már olyat, hogy a rendszerünk ne talált volna hibákat? Őszintén írom, még nem fordult elő ilyesmi, mert valami apró baki minden weboldalban van. Lehet, hogy pont egy ilyen baki mégis fatális a Google szemében? Az könnyen elképzelhető, mert a nagy testvér egyre szigorúbb... De az általánosabb helyzet, hogy a legtöbb weboldal hemzseg a hibáktól. Érdemes rendszeresen megvizsgálni vagy megvizsgáltatni a weboldalát, hogy ezekre fény derüljön.

Mi a SEO pontszáma?

Írja be bármilyen landing oldal vagy blogcikk URL-jét és nézze meg, mennyire optimalizáltak egy adott kulcsszóra. Egy versenytársának az oldalával, aloldalával is összemérheti a kiválasztott oldalt.