Médiaügynökségi megbízás

No Comments

Médiaügynökségi megbízás a Visit Britain Samsung Galaxy kampányhoz

Avagy miben rejlik a médiafoglalás?!

A korábbi közös munkán felbuzdulva újabb felkérést kaptunk Visit Britain ügyfelünktől médiavásárlásra. A kampányt a Samsung Galaxy Tab-al kötöttek össze. A  kampányhoz releváns felületeket kell keresnünk, ahol magasabb diszkrecionális jövedelemmel rendelkezőket kell elérjünk.

A Visit Britain médiaügynökségi megbízás útján kért fel minket hírlevél kampány lebonyolítására. Nem csekély összegeket tudunk megtakarítani vásárlóerőnk miatta az ügyfeleink részére.

A Visit Britain médiaügynökségi megbízás útján kért fel minket hírlevél kampány lebonyolítására. Nem csekély összegeket tudunk megtakarítani vásárlóerőnk miatta az ügyfeleink részére.

Milyen marketing eszközt kell keresnünk?

A korábban sikerrel zárult online médiavásárlás apropóján egy újabb hírlevél reklám szervezését kezdtük meg. Most azonban magasabb jövedelemmel rendelkező személyeket kell keresnünk, akikről feltételezhetjük, hogy potenciális ügyfelek a desztináció szempontjából.

A desztinációs marketing!

Egy terület, régió reklámozása koránt sem olyan egyszerű, mert ebben az esetben sem látunk bele az olvasók, hírlevél regisztráltak fejébe. Csupán az ismérvek alapján választott médium elemzésének adataiból tudjuk kikövetkeztetni, hogy kiket is érhetünk el az ügyfél megbízásából. Persze az Egyesült Királyság nagyon népszerű célpont, ezért könnyebb ezzel a termékkel operálnunk, mint egy kevésbé felkapott turisztikai célállomással.

A jó öreg hírlevél marketing meghozza áldását

A médiavásárlás során a kulcs itt a helyes médium kiválasztása – a célcsoport ismeretében – , a megfelelő targetálások beállítása, mert a jó öreg hírlevél marketing meghozza a várakozását ügyfelünknek. Szokták mondani, hogy a méret nem számít, hanem a minőség a lényeg. Ezzel mi is egyetértünk, de ha mindkettő tulajdonság megvan egy hírlevél kiküldésben, akkor az igazán nagyot tud robbanni!

Ne becsülje le a hírlevél marketing erejét…

A hírlevél marketing erejét nem szabad alábecsülni,mert még mindig komoly potenciál van benne!

A hírlevél marketing erejét nem szabad alábecsülni,mert még mindig komoly potenciál van benne!

A nagy tömeg és a minőség együttesen ugyanis csodákra képes! Ám nem egyszerű szinkronba hozni ezt a kettőt, mert a legtöbb e-mail adatbázis lerágott csont… Sőt a hírlevél marketinget kombinálni kell más marketing megoldásokkal, online marketing eszközökkel, így teljes lesz a hatás!

Médiaügynökségi megbízás?

Úgy élte meg eddig, hogy a hírlevél elavult? Önnél sem hozza a várt eredményeket? Vagy nem elég élénk az internetes értékesítése? Segítséget kérni nem szégyen, mert Ön sem érthet mindenhez! Mekk Elek neve biztosan mond valamit Önnek is… Kérjen külső marketing tanácsadást, éljen a médiaügynökségi megbízás lehetőségégvel. Érjen el több ügyféljelöltet, bővítse ügyfélkörét, maximalizálja bevételeit velünk.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?