111 napos online marketing tanfolyam

Miért ÉRDEKES ez a 111 napos online marketing tanfolyam ÖNNEK?

Ez nem egy szokványos email marketing kurzus, hanem egy különleges történet az ügyfeleinkről és rólunk. Sokuknál 25-45%-os növekedést értünk el éves szinten, ezért érdemes megszerezni ezt a szemléletmódot.

Az elmúlt 10 év során 253 ügyfelet szolgáltunk ki az internetes ügyfélszerzés vonalain, számos csatornát kerestünk, fedeztünk fel, amelyeket itthon az elsők között kezdtünk el alkalmazni. Sőt egyeseket mi építettük be a köztudatba.

Most Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy egy valódi és hamisíthatatlan tréninget szerezhet meg díjmentesen. TÖLTSE LE INGYEN, mert az Ön számára is hasznos lesz a megszerzett tudás. Itt tud rá jelentkezni.

Ez egy különleges, gyakorlati képzés, amely az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján született meg. Ott lesz benne többször is az 1 milliót érő mondat, gondolat.

Keresztnév:


E-mail cím:


Elfogadom az adatkezelést.INGYENES Facebook marketing ebook

Miért ÉRDEKES ez a 111 napos online marketing tanfolyam ÖNNEK?

1. Közösségi marketing

A tanfolyam során megismerkedhet több közösségi oldallal, melyeken népszerűsítheti a vállalkozását. Szó lesz a legnagyobbról, azaz a Facebook-ról. Olvashat a feltörekvő Instagramról vagy a szintén egyre népszerűbb Pinterestről. Megtudhatja miért érdemes fent lenni az Ello-n vagy a Twitteren és milyen módon kommunikálhat hatékonyan. Szeretné eredményesebben használni a közösségi oldalakat? Akkor ez a tanfolyam Önnek szól!

 

2. Adwords marketing

Hazánkban az egyik vagy talán a legnépszerűbb hirdetési rendszer az AdWords. Nagyon sok vállalkozás használja, ki jól, ki rosszul. Egy azonban biztos! nagyon kevés olyan cég létezik, akiknek az AdWords ne lenne egy kiváló marketing lehetőség. Az online marketing tanfolyam leckéi között az AdWords-ről is olvashat. Igényelje az ingyenes képzést, hogy többet megtudhasson.

 

3. Offline eszközök

Az online marketing tanfolyam fő célja, hogy az interneten található lehetőségekkel megismertesse, azonban nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy számos offline lehetőség is létezik, melyekkel érdemes megismerkedni. A képzésünk elsődleges célja, hogy valóban hasznos tudást adjunk át, így ezeket a megoldásokat sem hagyhattuk ki.

KINEK SZÓL AZ ONLINE MARKETING TANFOLYAM?

Cégvezetőknek Tulajdonosoknak Marketingeseknek Értékesítőknek Asszisztenseknek

Cégvezetőknek

A cégvezető sorsa az, hogy mindenhez érteni kell egy kicsit, hiszen a vállalkozás teljes életét Ő irányítja. Szót kell érteni a könyvelővel, a HR tanácsadóval, a beszállítókkal és persze a marketingessel is. Ez abban az esetben is fontos, ha a marketing feladatokat kiszervezi, hiszen sokkal hatékonyabb lesz a munka, ha egy nyelvet beszélnek és Ön is érti mért lát jó lehetőséget 1-1 eszközben az adott marketing szakember. Ez az online marketing tanfolyam kiváló lehetőség ennek a tudásnak az elsajátítására.

 

Tulajdonosoknak

Egy cég tulajdonosa bizonyos pont után már csak érintőlegesen vesz részt a munkafolyamatokban, azonban ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhet. Ön akár eljutott már erre a pontra, akár nem, fontos, hogy folyamatosan képezze magát, mert csak így lesz alkalma megragadni a legjobb lehetőségeket. A marketing tudás is nagyon fontos, hiszen ezen a pilléren nyugszik a cége fejlődése. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy ingyen hasznos tudásra tegyen szert.

 

Marketingeseknek

A mondás azt tartja, hogy a jó pap holtig tanul, de ez igaz a jó marketingesre is. Szakmabeliként biztosan Ön is tapasztalja a folyamatos és igen gyors ütemű változást, ami nélkülözhetetlenné teszi a továbbképzéseket. Nagyon sok ilyen tanfolyam és konferencia sok 10.000 Ft-ba kerül, de mi szeretnénk lehetőséget biztosítani az ingyenes tudás megszerzésére is. Szívesen megismerne új eszközöket? Akkor ez a tanfolyam Önnek szól!

Értékesítőknek

Az értékesítés és a marketing kéz a kézben járnak, hiszen mind a kettőnek ugyanaz a célja: eladni a terméket vagy szolgáltatást. Bár a cél azonos az eszközök mégis gyakran különböznek, de úgy gondolom, hogy az egyik területnek érdemes a másiktól tanulni. Én is folyamatosan képzem magam értékesítőként is, hiszen ez nélkülözhetetlen a szakmámban. Ha Ön is szeretne mélyebb marketing tudásra szert tenni, akkor ne hagyja ki ezt a nagyszerű és nem mellesleg ingyenes lehetőséget.

Asszisztenseknek

Egy jó asszisztens nem csak iktat, postára jár, időpontot egyeztet és ügyet intéz, hanem a marketingbe is képes beszállni. Vagy legalább hatékonyan tudja segíteni a munkafolyamatokat. Ehhez pedig elengedhetetlen egy alapszintű tudás az online és offline eszközök terén. Persze senki nem várhatja el Öntől, hogy ezen a téren is szakértő legyen, de biztos lehet benne, hogy a mostani és a leendő munkahelyén is értékelik majd ezt a plusz tudást.

Nem eladni akarok Önnek! Csak tanítani szeretném, hogy hatékonyabban népszerűsíthesse a vállalkozását. Elfogadja a szakmai segítségemet?

Facebook Marketing Tréning

TÖLTSE LE INGYEN, mert Önnek is hasznos lesz. Itt tudja LETÖLTENI ezt a különleges, 111 napos online marketing tanfolyamot!

 
Keresztnév:


E-mail cím:


Elfogadom az adatkezelést.INGYENES Facebook marketing ebook

Szerezze meg az online marketing tanfolyamot INGYEN!

4.

Itt és most a hatékony online marketing felé vezető utat fogom megmutatni! Most sok olyan információt szerezhet meg a segítségemmel, amelyek hatékonyabb működésre bírják a vállalkozását. Összegyűjtöttem Önnek egy tudásanyagba az online marketing legfontosabb alapjait.

5.

Itt és most az Öné az online marketing tudásom. Miért jó ez Önnek? Mert így teljesen ingyen szerezheti meg azt a marketing tudást, amiért egyébként sok évet kellene dolgoznia, tanulnia.

6.

Nem olcsó és elkoptatott klisékkel dobálózok, hanem valódi és jól használható eszközöket mutatok be melyeket én magam is alkalmazok saját és ügyfél részre. Ez az a tanfolyam, amire megéri rászánni azt a kevés időt.

KI AJÁNL ÖNNEK ONLINE MARKETING VONALON?

Facebook közösségi marketing referencia

A Tornácos Ház marketing tevékenységét 8 éve kezeljük. Az eredményeink a Facebook oldalukkal kapcsolatban is kimagaslók. 2013. december 1-én vettem át a Facebook oldaluk bázisának építését. Akkor 1.495 követőjük volt. 2018-ban átléptük a 27.000 fős követői bázist. NAGYON FONTOS! Ez nincs nyereményjátékokkal felduzzasztva! Ez egy különleges Facebook követői bázis, amelyből rengeteg vendég realizálódik. 

"Norbert alapjaiban változtatta meg a marketing szemléletünket. Az első körben kattintás alapú kampányokkal segítette a vendégszerzést. Ma már a komplett PR tevékenységünket ők végzik. Ezúton köszönjük a segítségét."

Tornácos Ház
Hospely Károly
Tulajdonos

KI AJÁNL ÖNNEK MINŐSÉGI FACEBOOK KÖVETŐ TOBORZÁS VONALON?

Facebook ebook tréning

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal Facebook Oldalát a nulláról kezdtük el felépíteni. A legnagyobb kihívás az volt benn, hogy Málta egy magasabb árfekvést képvisel, ezért a célcsoportot nagyon komoly kihívás volt helyesen körülírni. A cél Málta szempontjából tényleges, valódi, releváns utazóközönség szerzése. Mintegy 1.500 biztos Málta iránt érdeklődővel kedveltettük a Facebook oldalukat. 

"Hosszú ideig kételkedtem abban, hogy egy turisztikai desztináció népszerűsítésében helye van-e a Facebooknak. Norberttel folytatott beszélgetések eredményeként belevágtunk és a siker nem maradt el, de mindez nem lett volna ennyire eredményes, ha nem kapunk ilyen profi és rugalmas segítséget. Köszönjük!"

Hangya Edina
Ügyvezető
Máltai Idegenforgalmi Hivatal

Érdekli, hogy mitől lehet Önnek is ilyen eredményes online marketingje? Akkor TÖLTSE LE AZ ONLINE TANFOLYAMOMAT. Szerezze meg az INGYENES TUDÁST, mert ÖNNEK is hasznos lesz!

Ön tudja, hogy mitől lesz sikeres egy Facebook oldal vagy működik jól egy hírlevél? Milyen eszközökkel népszerűsítheti a vállalkozást az interneten? Az offline eszközök közül hányat tudna felsorolni?

TÖLTSE LE INGYEN, mert az Ön számára is hasznos lesz a megszerzett tudás. Itt tud rá jelentkezni. Teljesen díjmentes az online marketing tanfolyamom! Ez egy különleges, gyakorlati képzés, amely az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján született meg. Működő és újító technikákat fog ebből nyerni! Ott lesz benne többször is az 1 milliót érő mondat, gondolat.

Keresztnév:


E-mail cím:


Elfogadom az adatkezelést.INGYENES Facebook marketing ebook