Content Marketing Strategy

Blog írás, Ön Helyett Dolgozunk A Tartalmakon

A rendszeres blog írás rengeteg időt tud felőrülni, de megéri a fáradtságot, mert a blogban írottak kihatnak a weboldala Google pozíciójára, az Olvasók számára, az oldalán elötlött időre, a vásárlójelöltek meggyőzésére. Megéri ezt a befektetést a blogolás? Érdemes ennyi időt invesztálni a tartalmak fejlesztésére?

Blog írás, csakis folyamatosan érdemes!

Csakis folyamatos blog írás hozhat eredményt és vegye figyelembe, ez nem egy rövidtávú befektetés. Egy blog felívelése a létrehozott tartalmak számától és minőségétől függően lehet akár 1-2 év is. A  befektetése megtérül, mert számos projektben tapasztaltuk már a blogolás befolyását a Google helyezéseire. Csakis kitartással és eltökéltséggel lehet célt érni ezen a platformon, mert a Google bizalmát nehéz megszerezni, de nagyon könnyű elveszíteni. A Goole keresőnek meg kell mutatni, hogy a weboldalán állandóan frissülnek, non-stop képződnek új és értékes tartalmak.

Megtérül valaha a blog írás?

A  befektetése megtérül, de ennek időt kell hagyni, mert ez egy hosszú lejáratú betét. Sokan bele sem fognak a blogolásba, mert a legtöbbször nincs rá idejük. Másoknál nincs elég türelem, hogy megjöjjenek az eredmények, mert máról holnapra hirdetnek és nem tervszerűen. A blogolás, a tartalom marketing koncepció viszont a nulláról indulva legalább 1 évbe kerül mire komolyabb eredmények könyvelhetők el.

Milyen megoldást biztosítunk?

Teljes vertikumában át tudjuk venni a blogolást, cikkek írását, mert ehhez is tapasztalat kell. Érdemes kiszervezésben gondolkodnia, mert a bérbloggolás kivitelezése rengeteg időt vinne el házon belül. A tapasztalat azonban inkább az, hhogy egyáltalán nincs blogolás a legtöbb vállalkozásban, mert nem szánnak rá időt. Pedig nincs jobb és élvezetesebb, mint élvezni a cikkírásba befektet időt. Hiszen a területének témájában írt cikkek olvasókat, ügyfeleket hoznak a vállalkozásának. Szervezze ki a blogolását és meglátja, hogy milyen tartalmas, élvezetes olvasnivalót írunk.

Ingyen adja a Google?

A Google gyakorlatilag ingyen adja a látogatókat azoknak, akik elől szerepelnek a weboldalalukkal. Az arányok azonban már az első oldalon drasztikusan felborulnak, mert az első természetes találat 100%-os átkattintást kap, de a 10-ik már csak 10-30%-ot, ezért hatalmas a verseny az első pozíciók megszerzéséért. Miért lényeges elől szerepelni? A Google-ből érkező látogatók értékesek, mert közel járnak a megrendeléshez. Persze mindenki nem rendel azonnal, hiszen a bizalmat fel kell építeni, azt ki kell érdemelni. A bizalom elmélyítésére egy blog írása remek felület, mert ott kibontakozhatnak gondolatai, elméletei, tapasztalatai. Az embereket pedig érdeklik a keresett témában jártas, tapasztalt szakemberek történetei, kudarcai.

De ki kapja meg az első pozíciókat? Ki érdemli meg?

A Google keresőben az első pozíciókat a legjobbak érdemlik ki, ez egy trófea gyakorlatilag, amely még bevételeket is termel. Elől lenni egy szóra vagy kifejezésre presztízs kérdés manapság annak, aki azon a területen valami rendkívülit próbál létrehozni, megalkotni.  A Google-ben megszerzett első helyek hatásra nem csak piacvezetői posztra törhet egy vállalkozás, hanem rengeteg bevételt is tud felhalmozni. Azonban az aranyérem csak a legjobbnak jár... Ki a legjobb a Google szemében? A Google kereső nagyon sok területen elemzi a weboldala tulajdonságait, képességeit, de ez csak egy oldala a teljes képnek. Ugyanis a kereső azt is tudja, hogy mennyi időt töltenek az Olvasói az oldalán. Amennyiben a Google azt tapasztalja, hogy hosszú ideig olvasnak a látogatói és több oldalon is sokáig időznek, akkor ez azt mutatja meg neki, hogy az oldala a témába valóban releváns és érdekes. Ennek lehet az is a következménye, hogy az oldalát előrébb rangsorolja a találati listán. Mi pedig pontosan ezen dolgozunk, hogy az ügyfeleink oldalát jobb megítélésben részesítse a Google kereső és ez visszahasson a klienseink pénztárcájára is.

A blog írás szerves részét képezi az olvasók megszerzésének, a Google keresőből érkezők meggyőzésében. Kihagyhatatlan folyamat, amelyet mára magas szintre fejlesztettünk. Csatlakozzon Ön is azok közé, akik kényelmesen, otthon ülve vagy a nyaralásukat töltve is pénzt, bevételt termelnek a mi segítségünkkel.

Blog írás projektjeink

Nézze meg az összes projektet

924

Blog Posztok

88

PR Cikkek

12

Tartalom Marketing Stratégiák

47

Interjúk

Tartalmas posztok?

Egy ilyen kapcsolat során képbe kerülünk az ügyfeleink szakmájával, elkezdjük tervezni a kommunikációt és a kuncsaftjaink is tehetnek javaslatokat az érintett témákra. Eleven pergő blog bejegyzéseket írunk, amelyek szimpátiát, egyetértést váltanak ki az olvasókból. A tartalmának terjedelme minőségileg nőttön nő a weboldalán, mialatt Ön a lényegre tud figyelni a vállalkozásában.

Effective Copyrighting

Blog vezetés!

Bízza ránk a blogjának vezetését, a blog írását, mert szakmailag nagyon sok tapasztalatot szereztünk. Biztosan állíthatom, hogy nincs jobb érzés egy weboldal tulajdonos számára, amikor hónapról-hónapra látja a weboldalának forgalmában a fejlődést. Elkezdenek egyre csak növekedni az érdeklődők számai és ez biztonságosan fenntarthatóvá válik minden egyes hónap elteltével. Ugyanakkor nem szabad türelmetlennek lenni, mert mire beérik egy ilyen tartalom marketing stratégia az időbe kerül. A bejegyzések mennyiségétől és minőségétől 1-2 év is lehet, hiszen nem mindegy, hogy naponta egy blog bejegyzés kerül fel vagy havonta egy. Persze az eredmények hamarabb jönnek, de mire egy stabil számot elérünk az ennyi időt vesz igénybe a tapasztalatok szerint.

Blog írás tervei vannak? Mesélje el, hogy mit álmodott meg és mi segítünk a megvalósításban

Nem a levegőbe beszélek, mert már számos projekten vagyunk túl. Rengeteg egyedi cikket, blog bejegyzést írtunk. Ami viszont hatalmas differencia nálunk, hogy mi átlátjuk az online marketing rendszert, amelyben a blog írás egy nagyon fontos elem. Keressen meg minket és mondja meg mire van szüksége, mi pedig kivitelezzük a legjobb megoldást.

Egy blog írás sok időt, befektetést jelent az elején, de utána hatalmas bevételforrást tud teremteni. Kényelmes, mert folyamatosan érkeznek az érdeklődők.