Ingyenes SEO elemzés

Miért elengedhetetlen egy ingyenes seo elemzés? Szeretné megtudni milyen hibák hátráltatják weboldalát az előrejutásban? A Google kereső rendszeresen használ algoritmusokat - Pingvin, Panda, Kolibri - , amelyeknek a feladata a gyenge, hibás, rossz minőségű weboldalak kiszorítása a találati listából. Az természetes ezek után, hogy Ön is a lehető legjobb felhasználó élmény nyújtására törekszik a weboldala felhasználóinak. Azonban ez nem egyszerű feladat, mert a Google folyamatosan fejleszti a fent már említett algoritmusokat, így állandóan figyelemmel kell kísérni az oldalban látott, talált esetleges hibákat.

Mi a SEO pontszáma?

Írja be bármilyen landing oldal vagy blogcikk URL-jét és nézze meg, mennyire optimalizáltak egy adott kulcsszóra. Egy versenytársának az oldalával, aloldalával is összemérheti a kiválasztott oldalt.

Ingyenes weboldal elemzés

Láttunk már olyat, hogy a rendszerünk ne talált volna hibákat? Őszintén írom, még nem fordult elő ilyesmi, mert valami apró baki minden weboldalban van. Lehet, hogy pont egy ilyen baki mégis fatális a Google szemében? Az könnyen elképzelhető, mert a nagy testvér egyre szigorúbb... De az általánosabb helyzet, hogy a legtöbb weboldal hemzseg a hibáktól. Érdemes rendszeresen megvizsgálni vagy megvizsgáltatni a weboldalát, hogy ezekre fény derüljön.

Seo elemzés

Ha pedig segítségre van szüksége a keresőoptimalizálás terén, akkor keressen meg minket, mert Önnek is tudunk segíteni az előrejutásban. A Google találati listájában való jobb pozíciók megszerzése több látogatót, érdeklődőt, vásárlót, jelent Önnek is.

 

Az ingyenes SEO elemzéssel felveheti a harcot a versenytársakkal szemben!

A keresőoptimalizálás elemzéssel feltárhatja azokat a hibákat, amelyek visszafogják a weboldalát a jobb pozíciók elérésben. Ezt a hátrányt csak akkor lesz képes lefaragni, ha elvégzi a javításokat, amelyeket leküld a rendszerünk. A javítások sok esetben azonban szakember kívánnak, ezért érdemes a korábbi beállításokat lementeni, ha Ön lát neki egymaga a javítások elvégzésének, mert előfordulhat, hogy a módosítások nem a kívánt irányba mozgatják a helyezését. Ilyenkor át kell nézni tüzetesen az oldalt, hogy mi lehet a probléma, mi húzza vissza.

Mire figyeljen?

Mentse le a szövegeket az átírás előtt a biztonság kedvéért, majd javítsa ki a célok figyelembevételével. Ügyeljen a kulcsszósűrűségre. Vigyázzon, mert egy adott oldalát több kulcsszó és kifejezés is meghívhatja a Google-ben történő keresés során. Nehogy olyan helyzet álljon elő, hogy Ön átírja és feljebb jön egy kifejezésre, de egy nagyobb és jobb forgalmú kifejezésre pedig visszaesik a keresőben az adott oldala. Programozói munkákba ne ártsa bele magát, ha ilyen jellegű fejlesztésre van szükség és Ön nem fejlesztő, akkor azt bízza szakemberre.

Ellenőrizze a Google pozíciókat

A változtatások után kísérje figyelemmel a Google pozíciókat, hogy lássa milyen eredménnyel zárta a változtatásokat a találati listán. A változtatásokkal egybeeshetnek időszakos visszaesések és kiugró előrejutások is. Ennek számos oka lehet, mint pl.: linképítés a háttérben, új Google algoritmus frissítés, Google dancing, amikor egy linkje egy weboldal főoldaláról egy archivált vagy aloldalra kerül és gyengébb linkerőt ad már át az oldalának. Mindemellett a versenytársak munkája is befolyásolhatja a helyezéseit.

Sőt előfordul, hogy a seo fagyi visszanyal

A seo változtatások és a módosítások folyamatos nyomon követése komoly energiákat emészt fel, ahogy a komplett marketing munkák vezénylése is. Érdemes megfontolni a kiszervezés kérdését, mert egy erre specializálódott seo szakember vagy csapat sokkal többet tud tenni az oldaláért, mintha Ön kezdi el kitapasztalni a keresőoptimalizálás rejtelmeit. A versenytársak is borsot törhetnek az orra alá, sőt akár Ön ellen is dolgozhatnak, ha nem etikusak. Pl.: negatív seo-val elérhetik, hogy a weboldalát rosszabb színben tüntessék fel. Ha mégis házon belül kezdene hozzá a keresőoptimalizáláshoz, akkor válassza az egyenes és törvényes módszereket. "Ha megdobnak kővel, akkor dobd vissza kenyérrel."

ingyenes seo elemzés