Web Design Services

EDM kampány tervezés

Az elektronikus direkt marketing egy minőségi e-mail adatbázissal megfűszerezve hatalmas energiákat szabadíthat fel. Segítségével számos új ügyfélre tehet szert, de az is lehet, hogy éppen brandingre szeretné használni. Pontosan mi az EDM? Miért érdemes Önnek is alkalmazni? Mindenkinek szüksége van rá?

Konkrétan mi az EDM?

Ez gyakorlatilag egy elektronikus direkt marketing hírlevél. Ebben az esetben a cégünket még nem ismerő személyek ismerhetik meg a vállalkozásunkat. Ennek ellenére mégis hatékony, mert egy az Olvasó által már jól ismert vállalkozás ajánlásával kapják meg a hírlevelet. Ezzel már nem csak a bizalmukat nyerjük el, de egy exkluzív megjelenést is biztosít számunkra. Éppen ezért az EDM kampányokat a legtöbbször brandingre használjuk manapság.

Ebben az esetben is kell rendelkeznie saját marketing adatbázissal?

Nem, mivel a hírlevelek kiküldése egy harmadik partner címlistájára történik, aki előzetes engedélyt kért a feliratkozóktól. Tehát az EDM kampány tulajdonképpen egy adatbázis kölcsönzést jelent, amely nem azt jelenti, hogy meg is kapja ezt az EDM adatbázist. Pusztán arról szól egy ilyen kooperáció, hogy kiküldheti rá az anyagát, ajánlatát, mondanivalóját.  

Milyen szerepet töltünk be az EDM kampányban?

A mi feladatunk az EDM kiküldésben maga az optimális EDM adatbázispartner felkutatása, a médiafelület megvásárlása, valamint az E-DM kampány koordinálása.

Egy saját adatbázis mégis hasznos lehet?

Sőt mi több, mi abban hiszünk, hogy egy saját, dedikált e-mail adatbázis pótolhatatlan minden vállalkozás számára. Az e-mail marketing még nagyon sokáig egy szilárd pillére lesz az internetes marketingnek, így remek, jól alkalmazható marketing eszköz marad. Érdemes a saját és külső adatbázisra való kiküldést kombináltan alkalmazni. Ennek az oka, hogy a saját email adatbázissal az Ön cége iránt érdeklődő ügyfeleket érhet el, míg a külső reklám adatbázisok segítségéve új érdeklődőkre tehet szert.

Miért javasoljuk az EDM hirdetést?

Abban az esetben is érdemes EDM hírleveleket kiküldeni, ha rendelkezik saját adatbázissal, mert így nagy számban érhet el új érdeklődőket. Mivel ajánlás útján szereznek tudomást vállalkozásáról ez már úgy működik mint egy referencia, így magas számban számíthat új érdeklődőkre. Gondoljon csak bele milyen sikereket érhet el egy óriási méretű címlistával és a mi szaktudásunkkal.

Miben tudunk mi segíteni Önnek ebben?

Mivel rengeteg hírlevél kiküldési tapasztalattal rendelkezünk, így sikerült kiépítenünk egy olyan kapcsolatrendszert, aminek segítségével nem csak könnyen megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb EDM partnert, de kedvezőbb árhoz is jutunk mintha ismeretlenként szeretné ugyan ezt a szerződést megkötni. Felkeltettük az érdeklődését az EDM szolgáltatásunk iránt? Szeretne többet megtudni róla? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg mi lenne Ön számára a legjobb megoldás.

385

EDM kiküldés

1358

Megírt hírlevél

108

Elégedett ügyfél

12

Év szakmai tapasztalat

Egy jól megszervezett EDM hírlevél kampánnyal olyan embereket is elérhet, akik eddig nem ismerték a vállalkozását és a referencia miatt sokkal magasabb lehet az Önnek bizalmat szavazók aránya.

Click to edit this heading

Meséljen EDM kampány terveiről, elképzeléseiről

Az EDM marketing segítségével olyan embereket is bizalommal szólíthat meg, akik eddig nem tartoztak az érdeklődői közé.

Felkészült az új vevők érkezésére és a bevétel növekedésre? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.