Pay Per Click Management

Facebook posztolás kényelmesen, kiszámíthatóan egy ötletgazdag partnerrel

A Facebook posztolás mára nélkülözhetetlen minden Facebook üzleti oldal életében.

A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing kommunikációjának és stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, ugyanis minden korosztály megtalálható a Facebook felhasználói között. Így Ön is könnyedén elérheti a célcsoportját a közösségi oldalon történő rendszeres és hiteles posztolással, megjelenéssel. Azonban a kivitelezés sikeréhez nem elegendő csak néha posztolnia.

 

Hatékony Facebook poszt, a számtalan üres Facebook oldal helyett

Talán Ön is azok közé tartozik, akik látják a Facebook üzleti oldal fontosságát. Ámbátor egyszerűen nem marad idő és energia a Facebook posztok elkészítésére. Vagy Önnek egyszerűen annyival több időbe kerülne kitalálni a posztokat, hogy elvinné minden idejét, mert erre is rá kell állítani az agyunkat. Szükség van hozzá sok gyakorlásra és nem kevés rutinra. Előfordulhat, hogyha ezzel foglalkozna, akkor nem jutna ideje az ügyfelei kiszolgálására. Ami megengedhetetlen, mert Ön is az ügyfeleinek tett szolgáltatásból tartja fenn vállalkozását.

Facebook posztok írása, lendítse fel üzletét!

Számtalan olyan Facebook oldal van, amelyik csak elvétve tesz ki egy-egy posztot. A legtöbb esetben az is valamilyen direkt reklám, akció. Nyilván a követői egy részének egy érdekes, sőt értékes lehet. Ám Ön mit tenne, ha a kereskedelmi TV csatornák csak reklámokat szórnának? Valószínűleg nem sok időt töltene előttük, igaz?

Mi kell egy hatékony Facebook jelenléthez, posztoláshoz, kampányhoz? Pontosan a fentiek miatt, hogy ne legyen minden reklám egy Facebook poszt készítése mindig kihívás. Ha Önnek ebben nincs tapasztalata, akkor előzmény sincs. Ha most készíti az első Facebook posztját, akkor nincs mivel összemérnie a hatékonyságát. Tulajdonképpen nagyon nehéz cipőben jár, mert nem fogja tudni mit és hogyan tegyen. Ha meg tudja engedni magának, akkor éppen ezért szervezze ki a Facebook posztolás nehézségeit.

Ugyanis mi mindent elvégzünk Ön helyett, kiszámítható és kényelmes lesz. Önnek pusztán körül kell írnia, hogy mit szeretne látni, de akár teljes mértékbán ránk is bízhatja a posztok elkészítését. Ugyanis több ügyfelünknél teljesen önállóan készítjük el a Facebook kommunikációt. Legfeljebb egy-két akciót, instrukciót adnak hozzá, hogy mi kerüljön ki okvetlenül.

Milyen lehetőségek rejlenek ebben a közösségi oldalban? Hatalmasak. Ugyanis ez egy óriási marketing adatbázis! Ön ebből ki tud hasítani egy kisebb bázist magának, ha ügyes kezű közösségi marketingesre bízza az üzleti Facebook oldalát.

Bízza ránk és mi komplexen kezeljük közösségi oldalát, oldalait. Közel 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Legyen a közösségi posztolás: kiszámítható, eredményes, kényelmes és az Ön ínyére való. Keressen meg minket most, mert minden üresen hagyott nappal a versenytársai elkapdják azokat a klienseket, akik Önhöz pártoltak volna.

Miért kell Önnek is masszívan jelen lenni a Facebookon?

Mint már fentebb említettük könnyen és hatékonyan elérheti a potenciális ügyfeleit a Facebookon keresztül. A sikeres kommunikációhoz, azonban minőségi Facebook posztokra van szükség. Mégis mitől jó egy Facebook poszt? Mit és hogyan érdemes kommunikálni, ahhoz, hogy az emberek örömmel, szívesen kövessék?

A Facebook posztolás alapjai:

A közösségi média mára minden ember életének a része. Ez az a felület, ahova kikapcsolódni, szórakozni járnak az emberek. Összességében már kialakult az emberekben egy ellenérzés a reklámokkal szemben, ami a közösségi oldalalakra hatványozottan igaz. Ahhoz, hogy ezeken a felületeken hatékonyan tudjunk értékesíteni közben szórakoztatnunk is kell, ehhez viszont olyan kreatív és jó minőségű posztokat kell írni, amik erre képesek.

A kreatív szövegírás és a Facebook viszonya

 

A kreatív szövegírás egy vállalkozás szempontjából nagyon fontos elem, igaz ez a közösségi médiára is. Sőt, itt talán még fontosabb, hiszen sokkal kevesebb figyelmet fordítanak az idővonaluk böngészésére, mint esetleg egy weboldalon megjelenő cikk vagy hírlevél elolvasására. Mindemellett lényegesen kevesebb terünk van kifejteni a mondanivalónkat, így jól meg kell fontolni egy poszt tartalmát. Éppen ezért kell figyelemfelhívónak és érdekesnek lennie a posztoknak, úgy hogy az közben releváns a cégünk tematikájával.  Minden bizonnyal  Ön látja a folyamatosságban, a szövegírói szakmaiságban vagy annak hiányában rejlő bukkanókat, mert ez nem egy könnyű feladat.

Éppen ezért lehet jó megoldás a Facebook posztolás kiszervezése

 

A kreatív posztolás nem könnyű feladat egy laikus számára és mindemellett időigényes munkafolyamat is, mert ha nem értünk valamihez, akkor azzal hatványozottan több időt kell vele eltöltenünk. Lássuk be a munka eredménye sem lesz olyan, mint egy profi, szakember által kivitelezett szöveg.. Éppen ezért javasoljuk, hogy bízza ezt olyan hozzá értő profikra, akik napi szinten ezzel foglalkoznak és jól tudják, mire van szüksége a Facebookon szörfölő olvasóknak. A hatékony követői tábor, közösség felépítéséhez, életben tartásához napi szinten meg kell Őket szólítani. Van Önnek ideje erre minden nap?

Miben lehetünk az Ön segítségére?

 

Ahhoz, hogy ez ne egy plusz nyűg legyen Ön számára, hanem egy hasznos és hatékonyan alkalmazott marketing folyamat érdemes egy hozzáértő céget megbízni. Ebben tudunk az Ön segítségére lenni, mert hosszú évek tapasztalata megtanította nekünk, mikor, mit, hogyan érdemes kommunikálni a Facebookon. Így azzal nem csak egy jó közösséget építsünk fel, de abból eladások is születnek. Igen a Facebookon is lehet értékesíteni, csak nem úgy ahogy a Google keresőben megszokhattuk. Tudni kell, hogyan szólítsuk meg az embereket, hogy mikor és miről érdemes posztolni.

Egy jól megfogalmazott Facebook poszttal nem csak követőket szerezhet, hanem vásárlókat is, de a bizalom megszerzése, a hitelesség bizony még mindig kihívás az interneten! Szóval bízza szakemberekre a Facebook oldalának kezelését, mert nálunk nem csak jó kezekben lesz, hanem remek tartalmat is fogunk adni a követőinek, akiket folyamatosan szórakoztatni fogunk. Szépen lassan tereljük őket a pénztárcanyitás felé vezető úton.

87

Facebook Kampány Menedzsment

82

Facebook Toborzó Kampány

3

Facebook Videó Kampány

17

Facebook E-mail Alapú Kampány

7

Facebook Telefonszám Alapú Kampány

38

Facebook Remarketing Kampány

Ossza meg velünk Facebook kampány terveit és segítünk azokat megvalósítani

A célkitűzésünk, Önnek is segíteni a növekedésben, mert számunkra a munkánk ezt jelenti: hivatás, segítségnyújtás, egy jobb kéz, élmény, kihívás és még a hobbink is ez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb kivehesse a részét a Facebook nyújtotta lehetőségekből.