Pay Per Click Management

Ötletgazdag Facebook posztolás

 

A Facebook mára nélkülözhetetlen egy cég életében.

A Facebook népszerűsége miatt mára elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen egy cég marketing stratégiájának. Ennek egyszerű az oka, mert lényegében minden korosztály megtalálható a felhasználói között, így Ön is könnyedény elérheti a célcsoportját. Azonban a kivitelezés sikeréhez  nem elegendő csak néha posztolnia. Mi kell egy hatékony Facebook jelenléthez, posztoláshoz, kampányhoz? Milyen lehetőségek rejlenek ebben a közösségi oldalban?

Miért kell Önnek is masszívan jelen lenni a Facebookon?

Mint már fentebb említettük könnyen és hatékonyan elérheti a potenciális ügyfeleit a Facebookon keresztül. A sikeres kommunikációhoz, azonban minőségi Facebook posztokra van szükség. Mégis mitől jó egy Facebook poszt? Mit és hogyan érdemes kommunikálni, ahhoz, hogy az emberek örömmel, szívesen kövessék?

A Facebook posztolás alapjai:

A közösségi média mára minden ember életének a része. Ez az a felület, ahova kikapcsolódni, szórakozni járnak az emberek. Összességében már kialakult az emberekben egy ellenérzés a reklámokkal szemben, ami a közösségi oldalalakra hatványozottan igaz. Ahhoz, hogy ezeken a felületeken hatékonyan tudjunk értékesíteni közben szórakoztatnunk is kell, ehhez viszont olyan kreatív és jó minőségű posztokat kell írni, amik erre képesek.

A kreatív szövegírás és a Facebook viszonya

 

A kreatív szövegírás egy vállalkozás szempontjából nagyon fontos elem, igaz ez a közösségi médiára is. Sőt, itt talán még fontosabb, hiszen sokkal kevesebb figyelmet fordítanak az idővonaluk böngészésére, mint esetleg egy weboldalon megjelenő cikk vagy hírlevél elolvasására. Mindemellett lényegesen kevesebb terünk van kifejteni a mondanivalónkat, így jól meg kell fontolni egy poszt tartalmát. Éppen ezért kell figyelemfelhívónak és érdekesnek lennie a posztoknak, úgy hogy az közben releváns a cégünk tematikájával.  Minden bizonnyal  Ön látja a folyamatosságban, a szövegírói szakmaiságban vagy annak hiányában rejlő bukkanókat, mert ez nem egy könnyű feladat.

Éppen ezért lehet jó megoldás a Facebook posztolás kiszervezése

 

A kreatív posztolás nem könnyű feladat egy laikus számára és mindemellett időigényes munkafolyamat is, mert ha nem értünk valamihez, akkor azzal hatványozottan több időt kell vele eltöltenünk. Lássuk be a munka eredménye sem lesz olyan, mint egy profi, szakember által kivitelezett szöveg.. Éppen ezért javasoljuk, hogy bízza ezt olyan hozzá értő profikra, akik napi szinten ezzel foglalkoznak és jól tudják, mire van szüksége a Facebookon szörfölő olvasóknak. A hatékony követői tábor, közösség felépítéséhez, életben tartásához napi szinten meg kell Őket szólítani. Van Önnek ideje erre minden nap?

Miben lehetünk az Ön segítségére?

 

Ahhoz, hogy ez ne egy plusz nyűg legyen Ön számára, hanem egy hasznos és hatékonyan alkalmazott marketing folyamat érdemes egy hozzáértő céget megbízni. Ebben tudunk az Ön segítségére lenni, mert hosszú évek tapasztalata megtanította nekünk, mikor, mit, hogyan érdemes kommunikálni a Facebookon. Így azzal nem csak egy jó közösséget építsünk fel, de abból eladások is születnek. Igen a Facebookon is lehet értékesíteni, csak nem úgy ahogy a Google keresőben megszokhattuk. Tudni kell, hogyan szólítsuk meg az embereket, hogy mikor és miről érdemes posztolni.

Egy jól megfogalmazott Facebook poszttal nem csak követőket szerezhet, hanem vásárlókat is, de a bizalom megszerzése, a hitelesség bizony még mindig kihívás az interneten! Szóval bízza szakemberekre a Facebook oldalának kezelését, mert nálunk nem csak jó kezekben lesz, hanem remek tartalmat is fogunk adni a követőinek, akiket folyamatosan szórakoztatni fogunk. Szépen lassan tereljük őket a pénztárcanyitás felé vezető úton.

87

Facebook Kampány Menedzsment

82

Facebook Toborzó Kampány

3

Facebook Videó Kampány

17

Facebook E-mail Alapú Kampány

7

Facebook Telefonszám Alapú Kampány

38

Facebook Remarketing Kampány

Ossza meg velünk Facebook kampány terveit és segítünk azokat megvalósítani

A célkitűzésünk, Önnek is segíteni a növekedésben, mert számunkra a munkánk ezt jelenti: hivatás, segítségnyújtás, egy jobb kéz, élmény, kihívás és még a hobbink is ez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb kivehesse a részét a Facebook nyújtotta lehetőségekből.