Web Design Services

Grafikai tervezés

 

Mikor megszületik a gondolat egy vállalkozás megalapítására az elsők között van a weboldal desigjének kialakítása. Ennek elsősorban az az oka, hogy a megjelenés sokat elárul az adott vállalkozásról, így szeretnénk jó színben feltűntetni gyermekünket. Ez igazán jelentőségteljes, mert a kinézet adja az első benyomást a vállalkozásról. Az első pillantás egy weboldalon megismételhetetlen és kulcsfontosságú, mert ott egy szempillantás alatt minden eldől!

Ingyenes weboldalak, avagy hogyan tűnjünk el a süllyesztőben

 

Azt tapasztaljuk, hogy sok vállalkozás él az ingyenes weboldalak lehetőségével. Azonban nagyon kevés olyan terület van, ahol ez is elegendő. Ezekkel nem csak az a gond, hogy sablonosak és csak minimálisan testre szabhatóak, de negatív képet mutathatnak egy vállalkozásról. Az a cég, amelyik nem ad a weboldala megjelenésére az azt sugallja, hogy nem kellőképpen elhivatott a hivatása iránt. Esetleg az általuk elvégzett munka is hasonlóan silány minőségű lehet, sőt nem is hisznek eléggé magukban… Úgy gondolja, hogy elvesztegetheti az első benyomás adta lehetőséget? Meri vállalni az így kialakult negatív véleményeket?

Grafikai design

Logó tervezés

Arculat tervezés

Színek, formák és változó trendek

A web design is egy folyamatosan változó terület. Olyan akár a divat, mindig jönnek újabb design trendek, amiket érdemes követni. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden tiszavirág életű újítást követnünk kell és ahhoz igazítanunk weboldalunk kinézetét, de egy jó webdesigner tisztában van vele, hogy melyek azok a változások, amiket érdemes figyelembe venni, hogy évekig szép és trendi megjelenést biztosítanak weboldalunknak.

Színek, formák és változó trendek

A web design is egy folyamatosan változó terület. Olyan akár a divat, mindig jönnek újabb design trendek, amiket érdemes követni. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden tiszavirág életű újítást követnünk kell és ahhoz igazítanunk weboldalunk kinézetét, de egy jó webdesigner tisztában van vele, hogy melyek azok a változások, amiket érdemes figyelembe venni, hogy évekig szép és trendi megjelenést biztosítanak weboldalunknak.

Hogyan tudjuk a designal befolyásolni az ügyfeleket?

Egy jól kialakított web design nem csak mutatós, de úgy vezeti az oldalunkra érkezők tekintetét, hogy azzal elérjük az általunk kitűzött célokat. Ez lehet vásárlás, hírlevél feliratkozás vagy csak a megjelenő cikkek, blog bejegyzések népszerűsítése. Ugye, hogy milyen sok múlhat a jól megválasztott színeken és formákon, valamint elhelyezéseken?

Az önjelölt designerek jönnek-mennek, akár a kontár programozók!

A kreatív területekre jellemző, hogy könnyű belebotlani olyan „szakemberekbe”, akik a párnájuk alá helyezett tankönyvekből szívták ki a tudásukat és tapasztalatukat. Ez azért nagyon veszélyes, mert egy megrendelő mindig elvakult a saját weboldalával kapcsolatban, így esetleg az esztétikum elterelheti a figyelmét a funkcionalitásról. Ilyenkor lép közbe egy profi és hívja fel az ügyfél figyelmét olyan kulcsfontosságú elemekre, amikkel csak az lehet tisztában, aki már évek óta ezzel foglalkozik.

Miért bízzon meg éppen bennünk?

Nyilván ez a kérdés Önben is megfogalmazódott. Erre az egyszerű kérdésre pedig csak egy szerű válasszal tudunk felelni. Azért, mert az elmúlt évek komplex tapasztalata egy olyan látásmóddal áldott meg minket, amivel kevesen rendelkeznek. Mi nem csak a webdesig területén vagyunk jártasak, hanem számos marketing területen is, így tudunk az ügyfelek fejével gondolkodni és ki tudunk alakítani egy olyan esztétikus weboldalt, ami minden tőle elvárt funkcióval rendelkezik. Ám ezzel nem ér véget a lista, mert lehetnek Önben félelmek, korábbi negatív tapasztalatok is. Így fontos megjegyezni azt a szigorú tényt és elvárást, hogy ránk valóban számíthat, mert mi nem fogunk eltűnni, sem feladni a projekt közben a munkát. Sőt mi mindig itt leszünk Önnek és segítünk, ha elakad valamiben. Vagy éppen abban nyújtunk megoldást, ha szeretné tovább és tovább fejleszteni weboldalát, mert ez is egy folyamatosan fejlődő terület. Itt nincs megnyugvás, mert mindig ki lehet találni újításokat, mi partnerek leszünk ebben is, sőt javaslatokkal fogunk élni a további finomításokra. Tehát ránk számíthat! Talán ez a legfontosabb mondanivalónk ezzel a felhívással!

39

Elégedett ügyfél

22

Elnyert projekt

17

Kulcsrakész weboldal

67

Százalékos népszerűség növekedés a segítségünkkel

34

Százalékkal több visszatérő látogató

16

Ügyfél ajánlás

Webdesign projektjeink

Tekintse meg a munkáinkat

Meséljen a terveiről, hogy együtt alakíthassuk oldala grafikai megjelenését

Egy jól kialakított design nem csak az első benyomást teszi sokkal jobbá, de a konverziók pozitív alakulásában is fontos szerepet játszik.

Tudja, hogy egy jó webdesign és egy szuper logó mennyit lendíthet a vállalkozása életén? Nem? Akkor próbálja ki! ;)