Web Development Services

EDM szövegírás

Mi az az EDM kampány és miért hasznos Önnek? Egy jól felépített email adatbázisra kiküldött EDM hírlevelekkel hatalmas energiákat szabadíthat fel, aminek sikerében kulcsfontosságúan fontos szerepet játszik a minőségi tervezés és a kreatív szövegírás.

Mi is pontosan az EDM?

Az EDM az elektronikus direkt marketing hírlevél. Ezzel a módszerrel sokkal személyesebbé tudja tenni a hírlevél kampányát, mert ugyan hideg a megkeresés az Olvasó mégis bizalommal áll majd a megkapott üzenethez, mert azt egy a számára már jól ismert kiadó, magazin, weboldal, vállalkozás ajánlásával kapta meg. Ez bizalmat teremt az Olvasóban és a céget is exkluzívabb színben tünteti fel.

Miért van szüksége kreatív EDM szövegekre?

A szavak az életünk kulcsfontosságú elemei. Velük fejezzük ki a gondolatainkat, érzéseinket és juttatjuk érvényre az akaratunkat. Annak ellenére, hogy mindannyiunk életének része mégsem bánunk velük egyformán. Vannak, akiket jobb érzékkel áldott meg a sors és vannak akiket kevesebbel. Azonban ez nem szabad, hogy bárkit eltántorítson a sikertől. Egy sikeres vállalkozás életében is kulcsfontosságú szerepet játszanak a szavak és a belőlük jól megfogalmazott szövegek. Ezekkel a szövegekkel mutathatjuk be magunkat, a vállalkozásunkat és adhatjuk el a termékünket. Számtalan területen játszik fontos szerepet a jól megfogalmazott szöveg, az egyik ilyen terület az EDM hírlevelek kiküldése. Mi az EDM? Miért javasoljunk ennek az alkalmazását?

Miért javasoljuk, hogy ezt a módszert válassza?

Egy direkt marketing kampány során egyszerre több százezer személyt szólíthatunk meg mindössze néhány óra leforgása alatt. Az ajánlással történő kiküldésnek köszönhetően egy ilyen kampány sorozat nagyon jó eredményeket tud produkálni.

Hogy jön ehhez a kreatív szövegírás?

Bár nem a saját feliratkozóinknak, a saját email címlistánkra küldünk ki hírleveleket, de itt is nagyon fontos a kivitelezés.  Ahhoz, hogy a felénk bizalommal forduló olvasók figyelmét megszerezzük és fenntartsuk fontos az üzenetünk tartalma. Ahhoz, hogy elérjük a kampányhoz fűzött reményeinket olyan tartalommal kell megtöltenünk az EDM hírlevelünket, ami rászolgál a megelőlegezett bizalomra és felkelti az Olvasó érdeklődését a cégünk iránt. Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Efficiens EDM kampány

Egy jól kivitelezett EDM hírlevél sorozattal rengeteg új embert elérhet!

Majd belőlük lesznek az új ügyfelek

Az így elért emberekből lesznek az új ügyfelek, és hatásukra egyre csak nőnek majd a bevételek.

Egyre közelebb kerül a céljaihoz

És ezek hatására egy olyan stabil fejlődést tapasztalhat majd vállalkozásánál, amire mindig is vágyott.

EDM szövegírás projektjeink

Tekintse meg projektjeinket

385

EDM kiküldés

1358

Megírt hírlevél

108

Elégedett ügyfél

12

Év szakmai tapasztalat

Effective Web Development Solutions

Milyen egy jó EDM hírlevél?

Egy jó EDM hírlevélre alapvetően ugyan azok az általános szabályok vonatkoznak, mint a hagyományos hírlevélre. A cél az, hogy egy olyan olvasmányos és érdekes tartalmat hozzunk létre, ami felhívja az olvasó figyelmét. Azonban itt van egy plusz feladat, amivel szembe kell néznünk. Amíg a hagyományos hírlevelet, olyan embereknek küldjük ki, aki feliratkoztak a hírlevelünkre, azaz ismerik a cégünket és érdeklődnek iránta, addig ezeket az üzeneteket olyan emberek kapják majd meg, akik lehet előtte még sose hallottak rólunk. Így az érdeklődésük felkeltése mellett a bizalmukra is rá kell szolgálnunk.

Hogyan tudunk ebben Önnek segíteni?

Mint minden kreatív feladat, így ez is sok tapasztalatot kíván. Éppen ezért szeretnénk segíteni az olyan vállalkozásoknak, akik úgy érzik segítségre van szükségük. Teljes EDM kampányok megtervezését és kivitelezését tudjuk átvállalni Öntől, hogy az erre költött pénze biztosan ne menjen kárba, sőt jó befektetésként hozzájáruljon a cége vagy vállalkozása gyarapodásához, mert megtalálni az olvasók, az EDM adatbázis regisztráltjainak a helyes célzását, mozgatórugóit elég nagy kihívás még a szakembereknek is. Mi mégis megbirkózunk ezzel a feladattal, forduljon hozzánk bizalommal.

Effective Web Development Solutions

Meséljen nekünk EDM kiküldés terveiről

A mi segítségünkkel, EDM szövegírás képességünkkel jelentősen magasabb számban tudja felkelteni a célközönsége figyelmét. Lépjen kapcsolatba velünk most, mert az EDM kampányba befektetett marketing kerete általunk magasabb arányban térül meg.

Számos EDM kampány kivitelezése után, nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk össze arról, hogy milyen kell legyen egy elektronikus direkt marketing szöveg. Válasszon minket, mert jobb eredményeket érünk el, mintha egyedül kísérletezne.