Végre egy valódi online marketing specialista csapat, amelyik komplexen és kompletten foglalkozik online marketinggel és internetes értékesítés támogatással!

A gondolatokat tettekre váltjuk! A tapasztalatunkkal és rátermettségünkkel hatékony stratégiát alkotunk Önnek is, amellyel efficiensebb lesz az online ügyfélszerzése. Hallott már sok üres beszédet? Kapott már betartatlan ígéreteket? A legjobb helyre sodorta az internet! A komplex stratégiánkkal és összehangolt marketing szemléletünknek köszönhetően belobbantjuk az új ügyfelek szerzésére fordított marketing keretét. Ezzel nem csak Önt, hanem a csapatát is inspiráljuk a jövőbeli céljai megvalósítása felé vezető úton. Biztonság, kiszámíthatóság, kényelem mindezt a vállalkozására szabva? Igen, miért ne próbálná ki, igaz?

67

Marketing tapasztalatunk években

134

Ennyi vállalkozónak segítünk eladni

396

E-mail marketing kampányaink

35

Nekik megdupláztuk a forgalmukat 2 éven belül

7

Ennyien segítjük az értékesítését

96

Keresőmarketing kampányaink

134 Ügyfélnek segítünk

9 Rendezvény

11 Konferencia fellépés

+3,500 Csésze Zöld Tea

Mi a küldetésünk?

A Pallas Communication csapata szenvedélyesen küzd az ügyfelei céljainak megvalósítása értékesítésének érdekében. Küldetésünk az efficiens, célzott és kézzel fogható online marketing megosztása a hazai vállalkozókkal. Internet marketing missziónk, hogy kevesebb legyen a kéretlen levél és több a célzott, konkrét bevételeket termelő marketing! Ön is ilyen megoldást keres?

Néhány ügyfelünk, akiknek segítettünk az elmúlt évtizedben

Feladni? Soha! A vállalkozói lét a kitartásról, a célok szem előtt tartásáról és azok eléréséről kell, hogy szóljon Önnek is! Lehetünk ebben a küldetésében a partnere? Egyaránt segítünk kisebb vállalkozásoknak, közepes cégeknek és nagy multik is kérnek tőlünk segítséget. Kezdő vagy haladó? Segítünk megvalósítani az álmaikat, mert mi tudjuk, milyen módon érheti azt el.

Mérföldkövek a Pallas Communication életében

Néhány különlegesség és sajátosság, amelyeket az elmúlt években megtapasztaltunk, megéltünk.

2017

2017. Február

2017 az automatizálás éve lesz nálunk. Bevezetésre kerül több olyan rendszerünk, amelyek segíteni fognak az ügyfeleinknek több vásárlót szerezni a meglévő látogatottságból.

2016

2016. Február

Nagy fába vágtuk a fejszénket, mert (számos ügyfelünk projektje mellett) elkezdtük a saját weboldalunk megújításán is dolgozni. Egy remek, új weboldalt építünk fel, amely  megfelel a mai kor elvárásainak, sőt túlmutat azokon.

2015

2015. December

Megérett rá a vállalkozás, hogy az egyéni vállalkozásból Kft működési formára váltsunk. Pallas Communications Kft. néven folytatjuk tovább, ezt ünnepeltük meg az év végén.

2014

2014. Június

Email adatbázis építés megbízást kaptunk a DealLX Magyarországtól. 30.000 email címet építettünk nekik.

2013

2013. Október

A MIELE PROFESSIONAL felkért minket egy online marketing kampány lebonyolítására, amelynek a különlegessége a b2b, azaz üzleti vonal volt.

 

2012

2012. május

A Sopron Bank felkért minket AdWords kampány menedzselésre, amelynek során ~200 forintos leadeket generáltunk. Annyira sikeres, költséghatékony lett a kampány, hogy már szinte nevetséges volt, mert a banki szférában minimum ennyibe kerül egy kattintás. Mi pedig konkrét érdeklődőket szereztünk ebből az összegből!

2011

2011. Március

Felkérést kaptunk, hogy szerepeljünk a Bureau Veritas Minőség napján, melyen online értékesítési praktikákról beszéltünk a tisztelt publikum előtt.

2010

2010. November

Elindítottuk az első konverzióoptimalizálás szolgáltatásunkat teszt jelleggel. Az egyik webáruház ügyfelünknél vezettük be a szolgáltatást, amely a jövőben nagyon sok bevételt fog generálni az ügyfeleink részére, mert a meglévő befektetésből, látogatókból többet ösztönöz vásárlásra.

2009

2009. Február

Elindul a Bökönyi Norbert egyéni vállalkozás, melynek fantázianeve Pallas Communication. Elsősorban AdWords kampányokkal, médiafoglalással, médiatervezéssel, valamint komplett online marketing kampányok kidolgozásával és megvalósításával foglalkozunk.