Content Marketing Strategy

Kreatív cikkírás

 

Cikkírás, bővülő tartalom magasabb eladás

A cikkírás nélkülözhetetlen kell, hogy legyen egy jó Google helyezésért küzdő weboldalon. De nem csak a Google, az emberek, azaz a potenciális ügyfelek is jobban szeretik az olyan oldalakat, amiken a tartalom rendszeresen frissül. De miért van ez így? Mert ez a folyamatos jelenlét lelkesedést és elhivatottságot tükröz, ami bizalmat kelt. Ha jobban belegondol ezek az Ön számára is fontos érvek. Ezzel szemben mégsem frissül rendszeresen a weboldala tartalma? Eddig nem is gondolta, hogy ez ennyire fontos? Igazából sejtelme sincs, hogy hogyan kell cikket írni? Ez nem baj? Mi segítünk, olvasson tovább, mert kiderül mi a megoldás!

Miért nélkülözhetetlen a cikkírás?

 

Azért, mert a folyamatosan frissülő tartalmat szereti a Google, így jobb helyezésekkel jutalmazza az ilyen oldalakat. De nem elegendő csak időközönként új tartalmakkal bővíteni az oldalát, ahhoz, hogy ebből igazi hasznot tudjon hajtani olvasmányos, érdekes és a Google irányelveinek megfelelő cikkeket kell feltöltenie.

Ennek ellenére…

 

Ennek ellenére nagyon sok weboldalnál tapasztaljuk, hogy az elkészülte után akár évekig sem kerül fel rá új tartalom. Persze tartalom marketing nélkül is lehet jobb helyezést elérni a találati listában és több vevőt bevonzani, de az igazán ütős sikerhez a kettőt együtt kell alkalmazni.

Ön már alkalmazza a cikkírást?

  Persze önmagában a cikkírással nem lehet bekerülni az első oldalra, de nagyon jó alapot jelent a SEO optimalizálás során. Így ha eddig csak a cikkírással nem érte el a várt eredményeket ne keseredjen el, mert mi tudjuk milyen lépések szükségesek még hozzá.

Mire jó még a tartalom marketing?

 

Azt már leírtuk, hogy a keresőoptimalizálás folyamatában nélkülözhetetlen eszköz. Szót ejtettünk már arról is, hogy a vevők bizalmát is könnyebb elnyerni egy olyan weboldallal, amivel rendszeresen törődnek. Hiszen manapság egy weboldal gyakorlatilag egy cég arca és annak a cégnek az elhivatottsága is megkérdőjelezhető, aki erre nem ad. De ezek mellett a versenytársak szemében is felértékelődik az adott weboldal és a mögötte álló cég, aki rendszeresen friss és érdekes tartalommal tudja megtölteni a weboldalát. Hiszen melyik cégvezető ne tudná, hogy ez mekkora érték.

Mégis mitől jó egy cikk?

 

Az adott témában releváns, érdekes és informatív, azonban emellett nagyon fontos, hogy olvasmányos is legyen. Igazából ez még talán fontosabb is... Egy olvasó körülbelül 10 másodperc alatt eldönti, hogy érdekli e az írás és az oldalon marad vagy tovább kattint, így nagyon kevés időnk van arra, hogy meggyőzzük, ezért minden szó számít. Jól kell ismernünk a cég célcsoportját és az Őket érintő kérdéseket, problémákat, ahhoz hogy a monitor elé szögezzük Őket.

Miben tudunk segíteni Önnek?

  Olyan rendszeresen frissülő a cég életéhez és tematikájához szorosan kapcsolódó tartalmakkal töltjük meg weboldalát, amelyek a fent említett minden előnyhöz hozzájutatják. Azonban van egy előny, amiről eddig még nem ejtettünk szót, ez pedig az idő megtakarítás. Egy vállalkozónak vagy egy cégvezetőnek számtalan feladata van, azonban ha megpróbál ezer felé szakadni könnyen lehet, hogy sehol nem tud majd igazán jól tejesíteni. Vannak esetek, amikor a sikeresség eléréséhez be kell látni, hogy vannak dolgok, amihez mások jobban értenek és kiadni a kezünkből az adott munkafolyamatot, hogy azon idő alatt azzal foglalkozhassunk, amiben igazán jók vagyunk. Mi a marketingben és a kreatív szövegírásban vagyunk igazán jók, így ezeken a területeken szeretnénk segíteni az embereknek.

A cikkírás fontos része a keresőoptimalizálásnak és a márkaépítésnek, a bizalom elnyerésének, éppen ezért ne vesztegesse el ezt a hasznos eszközt!

Blog írás projektjeink

Nézze meg az összes projektet

924

Blog Posztok

88

PR Cikkek

12

Tartalom Marketing Stratégiák

47

Interjúk

Bizalmat kelthet a szakmai cikkekkel

 

Egy jól megfogalmazott szakmai cikk nem csak népszerűsíti az oldalát, jobb helyet biztosít a találati listában, de bebizonyíthatja az olvasói számára, hogy szakmailag is biztos lábakon áll.

Effective Copyrighting

A cikkírás is egy szakma

 

Sokan azt gondolják, hogy cikket írni bárki tud. Pedig ez nem igaz. Vagyis pontosabban jó cikket nem tud bárki írni. Ön úgy érzi ért hozzá? Biztosan minőségi tartalommal tudja megtölteni az oldalát?

Blog írás tervei vannak? Mesélje el, hogy mit álmodott meg és mi segítünk a megvalósításban

Nem a levegőbe beszélek, mert már számos projekten vagyunk túl. Rengeteg egyedi cikket, blog bejegyzést írtunk. Ami viszont hatalmas differencia nálunk, hogy mi átlátjuk az online marketing rendszert, amelyben a blog írás egy nagyon fontos elem. Keressen meg minket és mondja meg mire van szüksége, mi pedig kivitelezzük a legjobb megoldást.

Egy blog írás sok időt, befektetést jelent az elején, de utána hatalmas bevételforrást tud teremteni. Kényelmes, mert folyamatosan érkeznek az érdeklődők.