Marketing outsourcing

Web Design Services

Marketing outsourcing? Érdemes a marketinget delegálni?

A marketing outsourcing során sikeres, produktív, kiszámítható, digitális stratégiánknak köszönhetően Önnek is képesek vagyunk segítséget nyújtani a kitűzött céljai megvalósításában.

Mit nyújthat Önnek az online marketing outsourcing és a Pallas Communication?

Minden cégvezető, tulajdonos, értékesítő és marketinges számára hatalmas kihívás képben maradni, mert az új digitális marketing, közösségi marketing, tartalom marketing, marketing automatizálás trendek rendkívül gyors iramot diktálnak. Maroknyi azoknak a cégvezetőknek, értékesítőknek és marketingeseknek a száma, akik képesek ezzel a szédületes tempót felvenni. Az online marketing egy folyamatosan szélesedő, húzó ágazat, melyet kihívás követni.

Miben más egy ügynökség?

Egy online marketing ügynökség rengeteg időt foglalkozik marketing stratégiák megalkotásával, online kampányok felépítésével, kezelésével, szövegírással, keresőoptimalizálással, posztolással és a terület számos egyéb részével. Az előzmények miatt egy laikus soha nem fog annyit tudni a marketingről, mint egy marketing szakember. Ahogy ez fordítva is igaz, a marketing ügynökség vagy szakemberei soha nem fognak annyit tudni, érteni az Ön szakterületéről, mint Ön. Következésképpen érdemes fontolóra venni a kiszervezés lehetőségét, mert időt szabadít fel. Hiszen ami Önnek hónapokba kerülne megérteni, kitapasztalni, azt egy marketing ügynökség pusztán napok, netán órák alatt képes kivitelezni. Sőt sok esetben ha egyedül vág bele, akkor az Ön kísérlete nem lesz sikeres és tanácstalan lesz a folytatást illetően, mert nincs meg a szakmai tudása a területhez.

Gyakori jelenség, hogy ott motoszkál a vezetés fejében a spórolás gondolata.

Törvényszerűség, hogy számos vállalkozásnál felmerül ez a gondolat. Számoljon azzal, hogy egy marketing szakember helyett egy tapasztalt, összeszokott csapat dolgozik Önnek, akik már tengernyi terméket és szolgáltatást értékesítettek az internetes marketing segítségével. Vajon melyik lehet eredményesebb? 1 fő vagy 1 összeszokott gépezetként dolgozó csapat?

Engedje meg, hogy elgondolkoztassam...

Talán már Önnel is előfordult, hogy az olcsóbb terméket, ajánlatot fogadta el. És aztán mi történt? Elromlott, nem vált be, nem teljesült. Pénzt és időt veszített el. Hátrányba került. Bizonyára már Önnek is elege van az ilyen helyzetekből és biztosra szeretne menni. Az a helyzet, hogy a drgább sem mindig jó választás, de az biztos, hogy az olcsó nem oda vezet ahová Ön el szeretne jutni. Ezért engedje meg, hogy megosszam Önnel ezt az idézetet:
"Ha úgy gondolja, hogy a jó tervezés drága, akkor érdemes megnéznie a rossz tervezés költségeit." Ralf Speth, Vezérigazgató, Jaguar

Tárazzon be szürke állományokat, új lehetőségeket a vállalkozásába!

A külső marketing tanácsadó szolgáltatásunk egyik nagy előnye Önre nézve, hogy szürke állományokat és új ötleteket, eddig ismeretlen lehetőségeket kap meg. Nyilván tudja, hogy mi a legfontosabb a vállalkozása, cége számára az egész világon. Az információ! A tapasztalatainknak és tanulmányainknak hála rengeteg információt kap meg tőlünk, melyek segítségével tovább növeli az érdeklődők számát és a bevételeit. Olyan ötleteket fog kapni, amelyekre nem is gondolt és új megvilágításba helyezzük az egész internetes marketing jelenlétét. Hosszabb távon egy automata ügyfélszerző rendszer is kiépülhet, amely folyamatosan dolgozik Önnek az ügyfelek megszerzéséért. Az Ön csapatának pedig nem lesz más dolga csak a kliensek kiszolgálása.

Már bevált módszereket alkalmazunk Önnek is

Az elmúlt 15 év alatt rengeteget tanultunk, számos területen értünk el sikereket. Viccesen úgy szoktunk fogalmazni, hogy: "A törpenyúltól a kész házig már mindent eladtunk." De aztán érkezett egy ügyfél, ahol 100.000.000 Ft feletti igagyöngy ékszerek értékesítésbe szálltunk be. És közte voltak: led izzók, bútorok, masszázs fotelek, tévék, futópadok, szaunák, párnák, gyerek cipők, vitaminok, ruhák, zoknik, fehérneműk, hegesztők, szerszámok, illatosítók, garázskapuk, télikertek, céges feliratok, tonerek, patronok, nyomtatók, táskák, autómosók, porszívók, precíziós eszközök, ipari termékek, Opel, Mitsubishi, Citroën autók, teherautók, utazások, szállások, tanúsítások, szolgáltatások.

Marketing outsourcing esettanulmányok igazolják, hogy képesek vagyunk Önnek is segíteni!

Marketing csapatunk - a visszajelzések alapján - számtalanszor bizonyította rátermettségét több területen komplexen vagy egyes területeket kiragadva a nagy marketing tortából. Igyekszünk megkönnyíteni a velünk együttműködő cég, vállalatok, vállalkozók mindennapjait. Amennyiben szükség van rá teljesen az alapoktól, a marketing term marketing stratégiától kezdve, az árazáson át, az ajánlat megvalósításán keresztül jutunk el a kampányokig és a több profitig. Igény esetén elkészítjük az arculatát - design - , a weboldalát - web design, web development - , felépítjük és menedzseljük az ügyfélszerző folyamatait. És ami a legfontosabb, hogy életben tartjuk az online marketingjét.

Rendkívül széles online marketing eszköztárral dolgozunk!

Rengeteg blog posztot írunk, sőt vendég blogolunk is ügyfeleink helyett. Google Ads - Google AdWords, pay per click - kampányokat kezelünk, 15 éves tapasztalatunk van benne. Építünk email adatbázisokat és ezekre email marketing kampányokat küldünk ki. Keresőoptimalizálás vonal is - search engine optimization - egy fontos része a forgalomnövelésnek, ezért a seo, sem kihagyhatatlan eszköztára a dinamikus növekedésnek. Sokat foglalkozunk lokális seo projektekkel, amelyek az adott régióban emelik ki kedves ügyfeleink oldalait. A Facebook marketing, a Facebook jelenlét nagyon fontos manapság, mert kihat az üzletszerzésére. Egy képet fest a vállalkozásáról az ott látható megjelenés. Még egy fontos hírem van az Ön számára - bárhogy is gondolkodjon a Facebook-ról -, az emberek megnézik, hogy kitől rendelnek, elolvassák a véleményeket. Utána hozzák meg döntésüket a beszállítóval kapcsolatban, tehát érdemes életben tartani a felületet.

Átlátni a dolgokat, mit kell tenni a célok eléréshez?

Átlátni a célokhoz vezető uatat az online marketing szövevényes hálózatában egyre komolyabb kihívás elé állítja a vezetőket. Ráadásul ezek az "utak" évente módosulnak és változnak, így nem csoda ha egy labirintusban találja magát a laikus. Az útvesztőben mi egy jobb kezet nyújtunk Önnek, segítjük eligazodni és megtalálni a helyes utat.

Mire lesz szükség?>/span>

Türelemre! Írhatnánk, hogy mindig mindenkinél elsőre megtaláljuk a lehető legjobb lehetőséget, de akkor valótlanságot állítanék. A legtöbb esetben igen, de előfordul az is, hogy nem. Éppen ezért nem akarok utópisztikus képet festeni, hanem a valóságot fogom leírni. Az esetek többségében nem sikerül elsőre, másodjára, sőt harmadjára sem megtalálni a helyes utat, marketing taktikát, reklám stratégiát. De a legnagyobb hiba, hogy vannak akik feladják. A lényeg, hogy nem szabad feladni és ki kell tartani, mert a holtponton át kell lendülni. Mi kitartó partnerei leszünk, sportolunk, versenyzünk és él bennünk a versenyszellem. És a versenyzésben benne van olykor, hogy nem mi vagyunk az elsők, hogy nem sikerül, ekkor erőt gyűjtünk és másodjára vagy harmadjára, netán negyedjére sikerülni fog elsőnek lenni!!! Mert nem adjuk fel, mert nagyon akarjuk a győzelmet, akarjuk az Ön győzelmét! Ha viszont feladja és elpazarol több hónapot, mert nem ment minden elsőre, akkor nem csak velünk nem fog sikerülni... . olyat javasoljak, amely Azonban az olcsóbb ajánlat, az olcsóbb szakember kiválasztásánál nem mérlegelik a vezetők a gyengébb minőségű munka árával, mert az a végén sokkal drágább lesz. A terület bent tartásával pedig nem lehet spórolni. Különben is Ön spórolni vagy több profitot szeretne termelni? Le kell tudni kezelni az informácóáramlást az ügyfélnek köztünk és a kollégái között. És mindezeken felül növeljük a vállalkozását, új marketing ötleteket dolgozunk ki, amelyekkel újabb marketing aktivitásokat érünk el. Időt takarítunk meg Önnek. az a végén sokkal drágább lesz, mert számos területhez egy ügynökség mélyebben ért és több tapasztalata van abban, hogy miként nem működik valami és milyen vonalakon működik, hiszen már számtalan lehetőséget megvizsgált, megvizsgáltunk. Az online marketing outsourcing során sikeres, produktív, kiszámítható, digitális stratégiánknak köszönhetően Önnek is képesek vagyunk segítséget nyújtani a kitűzött céljai megvalósításában.

Így van? Akkor kövessen...

Akkor most érdemes tovább követnie, mert megoldást tudok nyújtani a termelékenységének növelésére, amellyel párhuzamosan több ügyfele, magasabb profitja, valamint határozottan több szabad ideje lesz. Az utóbbi szinte megfizethetetlen luxus manapság!

Gondolkodott mar azon, hogy végre mikor lesz egy cseppet szervezettebb, kiszámíthatóbb a vállalkozásnak a helyzete? Vagy már túllépet ezen a szinten? Megfogalmazódott Önben, hogy előnyösebb volna egy szakmailag felkészült csapatra bízni az ügyfélszerzést? Megérett a vállalkozói filozófiája a marketing delegálásra? Elgondolkodtattam a marketing kiszervezés vonalon? Vagy elbizonytalanítottam a marketing görcsös benntartásában? A megoldást a marketing outsourcing jelentheti?

Effective Web Development Solutions

Tudja, hogy mi a legnagyobb fék egy vállalkozásban?

Rendszerint a tulajdonos vagy a cégvezető félelme, mert a legtöbb vállalkozó még nem tanulta meg a marketing outsourcing fantasztikus élményét. Egy olyan kiszámítható világot teremtünk, amelyben garantáltan jobb eredmények születnek! Több látogatót biztosítunk a weboldalának, a termékei iránt magasabb érdeklődést mutató személyeket érünk el. Belőlük konzekvensen több ügyfelet tud megfogni a mi segítségünkkel.

Tudja, hogy mit jelent ez?

Ön az ügyfeleinkhez hasonlóan erősebb pillérekre helyezi a vállalkozása fenntartását, mert a mi kezünkben biztonságosabb lesz a fennmaradás és a fejlődés is.

Csak az ügyfelekkel kell foglalkoznia!

Mert mi tudjuk a receptet a folyamatos, kiszámítható ügyfélszerzésre! Több ideje marad a családjára, barátaira, hobbijára. Ugye milyen csodálatos, utópisztikus világot festettem lelki szemei elé? Tudja meg, ez nem álom, mert nem a levegőbe beszélek, hanem konkrét, már több ügyfelünkkel működő tapasztalatokat osztok most itt meg.

Effective Web Development Solutions

Online marketing kiszervezés? Kétségek gyötrik?

Azt kell mondanom, hogy teljes mértékben megértem, mert mi vagyunk az az ország, ahol mindenki ért a focihoz és természetesen a marketinghez is. Nagyon sok önjelölt marketing szakértő pusztító nyomaival találkoztunk már. Számos e-mail-t, telefont kaptunk már kétségbeesett cégvezetőktől, hogy valaki felültette őket és segítsünk. Látja, a partner választás kérdése nagyon fontos, kihívásokat rejtő feladat.  Mit lát az ember a vállalkozások tekintetében? Minden cég dübörög? Vagy csak néhány kivételes vállalkozó képes talpon maradni és lendületesen növekedni? Hogyan is lehetne lehetséges az, hogy mindenki ért a marketinghez?  Miközben még sem fut mindenkinek úgy a vállalkozása, ahogy azt megérdemelné. Hiszen Ön is biztosan mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalkozása lendületesen növekedjen, terjeszkedjen, fejlődjön, igaz? Azonban van olyan nem várt szituáció, amikor a csillagokat leígérik, aztán feltartják, átverik. Sajnos rendszeresen találkozunk ilyen helyzetekkel. Ne aggódjon, van megoldás, mert vannak még a szavukat tartó marketing szakemberek!

Mindegyik vállalkozás dübörög?

Azt kell mondanom, hogy teljes mértékben megértem, mert mi vagyunk az az ország, ahol mindenki ért a focihoz és természetesen a marketinghez is. Nagyon sok önjelölt marketing szakértő pusztító nyomaival találkoztunk már. Számos e-mail-t, telefont kaptunk már kétségbeesett cégvezetőktől, hogy valaki felültette őket és segítsünk. Látja, a partner választás kérdése nagyon fontos, kihívásokat rejtő feladat.  Mit lát az ember a vállalkozások tekintetében? Minden cég dübörög? Vagy csak néhány kivételes vállalkozó képes talpon maradni és lendületesen növekedni? Hogyan is lehetne lehetséges az, hogy mindenki ért a marketinghez?  Miközben még sem fut mindenkinek úgy a vállalkozása, ahogy azt megérdemelné. Hiszen Ön is biztosan mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalkozása lendületesen növekedjen, terjeszkedjen, fejlődjön, igaz? Azonban van olyan nem várt szituáció, amikor a csillagokat leígérik, aztán feltartják, átverik. Sajnos rendszeresen találkozunk ilyen helyzetekkel. Ne aggódjon, van megoldás, mert vannak még a szavukat tartó marketing szakemberek!

Effective Web Development Solutions

Mi a marketing outsourcing valóság?

A valóság az, hogy az értékesítéshez, az internetes érdeklődés keltéshez és eladáshoz nagyon kevesen értenek professzionális szinten.

Ne dőljön be a Mekk Mestereknek!

Azonban sokan hirdetik azt, hogy ők nagyon jól értenek ehhez a rohamosan fejlődő területhez. Ennek fényében teljesen érthető, hogy van önben félelem, aggály, mert az is lehet, hogy már megütötte a bokáját, már megégette magát egy-egy Mekk Mesterrel történő találkozása során.

Effective Web Development Solutions

Miben vagyunk mi mások? Miért lesz hatékony a kezünkben tartott marketing outsourcing?

Nekünk a hivatásunk az internetes értékesítés, az online ügyfélszerzés a hobbink, az online marketing a relaxáció számunkra. Folyamatosan tanulunk, tanítunk és megszállottan kutatják az újdonságokat, netán pont mi alkotják meg az új Spanyol viaszt egy-egy (rész)területen. Mi nem akarjuk magunkat eladni önnek, mert nem a pénze, a havonta számunkra kifizetett díj motivál. Mert nincs szükségünk arra, hogy Önnek eladjuk a szolgáltatásukat.

Talán nagyképűnek vagy szemtelennek tart? Pedig nem erről van szó...

Talán ez furcsán hangzik, de valóban így van. Nem nagyképűségből írom ezeket a sorokat, hanem azért, mert ezek a tények. Mi azért akarunk Önnel is együtt dolgozni, mert keressük a számunkra új, lelkes vállalkozókat, mert szeretünk segíteni, mert szeretjük a kihívásokat, a közös kalandot. Minden kapcsolat egy új túlélő próba, egy kiegyensúlyozott vagy éppen frenetikus házasság. Mi pedig kimondottan szeretjük feltalálni a majdnem lehetetlent.

Effective Web Development Solutions

83

Megkeresések

80

Elvégzett auditok

21

Marketing outsourcing

19

Sikeres kiszervezés

15

Áttörés az első évben

2

Low Cash

Marketing outsourcing garancia?

Olyan még nem volt, hogy valaki szerződött velünk és elégedetlenség miatt felmondta volna a szerződést, mert mi mindig maximalizáljuk minden csatlakozó ügyfelünknek a profitját. Pontosan tudjuk, hogy mit kell tenni a célok érdekében, mert összesen 67 év ecommerce, online értékesítés, online vevő szerző tapasztalatot tudunk latba vetni, hogy Önnek is segítsünk.

Kiszámítható jövőt biztosítunk!

A tapasztalatainkat nem csak itthon, hanem Európa szerte szereztük meg. Lépésről-lépésre haladva Önnek is egy biztonságos, kiszámítható, testreszabott, kényelmes ügyfélszerző gépezetet építünk fel, amely folyamatosan szállítja az új érdeklődéseket, megrendeléseket. A régi ügyfeleket pedig új vásárlásokra buzdítjuk a nyereség gyarapítása érdekében.

Effective Web Development Solutions

Túl szép hogy igaz legyen?

Az olajozott ügyfélszerzésnek ára van! Ugyanis egy ilyen projekt felépítése időbe és pénzbe kerül, mert a nulláról indulva 1-2 év mire egy önfenntartó szintet elérünk, ha egy induló vállalkozásnál vetjük latba tudásunkat. Tehát ehhez idő, türelem kell, mert a hollywoodi produkciókból ismert tegnapról mára meggazdagszunk, sajnos nem működik.

Egyszerűen TILOS feladni!

Voltak többen az ügyfeleink között, akik feladták, mert kiderült, hogy nem tudják finanszírozni, vagy nem voltak képesek elfogadni, hogy ez időbe kerül, és nem történik meg minden egy csettintésre. Kérem, kitartó, ambiciózus, fejlődni vágyó, sőt akaró vállalkozók keressenek meg, mert rengeteg munkát kell befektettünk egy új partner ügyfél szerző mechanizmusának felépítésébe. Ha valaki feladja, azzal rengeteg kárt okoz magának és nekünk is, mert ezzel a mi fél vagy egy éves munkákat dobja a kukába. Jöjjön és nyerjünk együtt!

Effective Web Development Solutions

Itt arról lenne szó, hogy 1-2 évig nincs profit?

Beszéljünk tisztán és érthetően! Szó sincs ilyesmiről! Már az első hónapban is lesz ügyfele általunk – persze a mennyiség attól is függ, hogy milyen marketing keretet kapunk, mivel foglalkozik -, ez a tendencia pedig folyamatosan növekedni és bővülni fog.

A nullától a biztonságos, kényelmes életig!

A nulláról indulva a teljes önfenntartás eléréséhez viszont szükséges az 1-2 év, mert tapasztalatból látjuk, hogy ennyi időt vesz igénybe egy új vállalkozás, üzletág, új termék piaci bevezetése. Azután hátradőlhet? Onnan sem lesz önjáró a folyamat, hanem fognunk kell a kezét és akkor még nagyobb magasságokat fog elérni.

Esettanulmányok

Nézze meg az összeset

Meséljen nekünk a terveiről, projektjeiről

Engedje meg, hogy Önnek is segítsünk az álmai megvalósításában, mert mi valóban képesek vagyunk növelni a hasznát, növelni a szabad idejét, leegyszerűsíteni a tennivalóit. Bízza Ön is ránk az ügyfélszerzését, mert megvan a szaktudásunk hozzá, hogy egy kiszámítható, folyamatos, biztonságos bevétel növekedést érjünk el a vállalkozásában. Ezentúl foglalkozunk mi az ügyfélszerzéssel, Ön foglalkozzon a pénzkereséssel. A megtermelt plusz jövedelemből pedig foglalkozzon a családjával, barátaival és hódoljon kedvenc hobbijának.

Tapasztalatunkkal, néhol türkkös megoldásainkkal az Ön ügyfélszerzését is képesek vagyunk élénkíteni, sőt professzionális értékesítési és marketing csapatunk komoly üzleti magasságokba tudja röpíteni vállalkozását.