Content Marketing Strategy

Családi vállalkozások marketingje videóban

Miért fontos egy családi vállalkozások marketingje? Már nagyon régóta dolgozunk együtt családi vállalkozásokkal. Önök egy nagyon fontos részét képezik a hazai gazdaságnak és szerencsére szép számban jelen is vannak. A „családi vállalkozás” vállalkozási forma az egyik legnagyobb eséllyel marad fent több évtizeden, évszázadon keresztül, hiszen itt a háttérben egy sokkal összetartóbb csapat áll, mint amikor csak idegen emberek kezdenek együtt dolgozni egy célon. Ez a különbség a hozzáállásukban is látszik, amelyet én nagyon értékelek! Sokkal következetesebbek, kitartóbbak és összetartóbbak egymással és a külsős munkatársakkal, így velem is. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez nincs meg a többi cégben, azonban a családi vállalkozásokra ez hatványozottabban igaz.

Családi vállalkozás marketing: Mi teszi sikeressé önöket?

Valószínűleg épen ezek a tulajdonságok teszik annyira sikeressé önöket és ennyire gördülékennyé az együttműködésünket. Egy családi vállalkozás számára is ugyan olyan fontos, hogy jó marketing háttérrel rendelkezzen. Amihez elengedhetetlen egy jó, folyamatosan fejlődő és erre az ügyfeleit is buzdító marketing partner. Egy olyan marketinges, marketinges csapat, akik rugalmasak, toppon vannak az újítások terén és vállalják a felelősséget a munkájukért is. Ez a marketinges csapat lennénk mi.

Családi vállalkozás marketing: A rövid felvezető után lássuk, hogy miért van szüksége az Ön családi vállalkozásának is ránk?!

  • Mi egyszerre nem csak egy 2-3- marketing eszközt vetünk be a siker érdekében, hanem 40-45 marketing lehetőség és eszköz közül válogathat, sőt ezek sora folyamatosan fejlődik.
  •  Mi vállaljuk az arcunkat és a felelősséget az elvégzett munka után. Nálunk nem fordulhat elő, hogy cserbenhagyjuk az ügyfelet.
  • Rugalmasan kezeljük az ügyfeleink kéréseit.
  • Szorosan együttműködünk és minden döntést az Ön jóváhagyása előz meg.
  • Korrekt áron korrekt munkát végzünk.
  • Jól kiszámítható és biztos fejlődést nyújtunk a vállalkozása számára.

Családi vállalkozások marketingje: Mik a marketing kiszervezés melletti érvek?

Tudjuk, hogy nagyon nehéz elköteleződni és egy külsős cégre bízni a marketing tevékenységét, hiszen Önnél jobban senki nem ismeri a vállalkozását. Ez így is igaz, pontosan ezért tartjuk fontosnak, hogy folyamatos kommunikáció mellett építsük fel a kampányokat. Azonban Nekünk már több, mint 15 éves tapasztalatunk van a marketing és az értékesítés területén, így a legnagyobb tisztelettel, de azt kell, hogy mondjuk, itt mi rendelkezünk több tudással. Éppen ezért egy kiszervezéssel nem csak időt takaríthat meg, amit azokra a feladatokra tud fordítani, amikhez Ön ért a legjobban, hanem pénzt is. Így már nem kell megfizetnie a tanulópénzt a félre kalibrált kampányokkal, a rosszul megírt hirdetés szövegekkel és a hibás célcsoport kiválasztásokkal. Mind ezek mellett lényegesen hamarabb várható eredmény is, hiszen a tanulással töltött időszak elmarad és rögtön a fejlődésre koncentrálhat.

Családi vállalkozás marketing: Az idő telik, múlik, de milyen sebességgel halad a célok felé?

Itt el is értünk a következő kardinális kérdéshez, ami nem más, mint az idő. Már korábban említettem, hogy azért is nagyon szeretünk együtt dolgozni a családi vállalkozásokkal, mert bennük nagyon gyakran megvan a kitartás. Ez bizony elengedhetetlen a sikerhez, mert nem az amerikai módra kiszínezett történetek szerint érjük el azokat. Sokszor bukdácsol az ember az elején, de ha kitartó, akkor megtalálja a megoldást. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy sok vállalkozás nem tudja, hogy a marketing egy hosszútávú befektetés és az eredmények nagyon nehezen mérhetőek. Valószínűleg ezért adják fel néhány hónap után sokan és döntenek úgy, hogy nincs szükségük marketingre. Ez azért is nagyon sajnálatos, mert így az eddig befektetett pénz szinte kárba vész és azért is, mert így megállnak fejlődéshez vezető úton. Nagyon fontos megérteni azt, hogy itt nem történnek egyik napról a másikra csodák. Az esetek 99%-ban hónapokra vagy akár egy évre is szükség lehet, amíg elérünk egy újabb fejlettségi szintet, ami stabilan fentartható. Sokaknak ez mára már teljesen logikus, de van olyan cégvezető is, akinek ezt még meg kell tanulnia. Részeredmények persze hamarabb születnek, jönnek az érdeklődők, a vevők. De a befektetett energiáknak be kell érnie, hogy egy újabb mérföldkőhöz érjen el a családi vállalkozásuk.

Ön is egy családi vállalkozás oszlopos tagja? Szeretné biztosítani, hogy ez a cég a gyermekei és később az unokái számára is biztos jövedelemforrás lehessen? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk biztosítani a vállalkozása jövőjét és a folyamatos fejlődést.

https://pallascommunication.hu/kapcsolat/

 

Esettanulmányok

A többi esettanulmány

150

Új weboldal

2540

AdWords kampány

1200

Kiküldött hírlevél

33600

Facebook bejegyzés

Tudja, hogy mire van szüksége? Mi tudjuk!

Egy családi vállalkozás számára is nagyon fontos, hogy olyan marketinges partnere legyen, aki rengeteg szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik.

Effective Copyrighting

Ön is szeretné, hogy a vállalkozása elinduljon a biztos és stabil fejlődés útján? Akkor nagyon jó helyen jár!

Mondja el terveit és mi megtaláljuk a módját, az álmok valóra váltására.

Évek óta foglalkozunk online marketinggel, internetes értékesítéssel. Sikerre visszük az ügyfeleink terveit, segítünk elérni céljaikat.

Tegye meg az első lépést, hogy a családi vállalkozása, az unokái számára is biztosa jövedelmet jelenthessen.