Web Development Services

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás lejárt lemez volna vagy nélkülözhetetlen online marketing elem? A SEO által előrébb kerül a weboldala a Google, Bing, Yahoo keresőkben, tehát növekedni fog a látogatóinak a száma. Miért olyan izgalmas ez? Mindenki a látogatottságról papol... Miért? Mert több látogatóból egyértelműen növelni tudja az eladásait!

Komplex keresőoptimalizálás, amely biztosítja az organikus találatok közötti jobb szereplést. Honnan érkeznek a legjobb minőségű érdeklődők?

Organikus Találatok

Feltérképezzük a weboldalát a kereső szemével vizsgálva, igény esetén javaslatokat teszünk a javításra, amely jobb pozíciók megszerzését jelenti, valamint magasabb forgalmat. A keresőoptimalizálás egyik alapfeltétele, hogy a weboldal megfeleljen a Google kereső irányelveinek, mert az érdeklődők magas arányban innen érkeznek.

On-Page SEO

Megvizsgáljuk, hogy a tartalmait milyen könnyedén tudja olvasni a kereső. Mennyire relevánsak a tartalmai? Javaslatokat teszünk vagy javítjuk a weboldalának szöveges részeit, hogy azok megfeleljenek a keresők irányelveinek. Ezzel berobbantjuk a forgalmát!

Link építés

A linképítés az egyik legfontosabb és legnehezebb feladat a keresőoptimalizálás során, mert kihívás a Google szemszögéből is megfelelő forrásokat találni. A Google irányelvei folyamatosan változnak, amelyek sokszor negatívan érintik a weboldal tulajdonosakat. Mi Google barát linkeket építünk!

A Google keresőoptimalizálás nélkülözhetetlen a sikeres internetes értékesítéshez. Csapatunk felépíti Önnek is a keresőoptimalizálásához szükséges és sikeres stratégiát. A SEO hatására weboldala elkezd felzárkózni az első oldali találatok közé, így folyamatosan növekedni fog a látogatóinak száma. A látogatottságnövelésnek köszönhetően gyarapodni fog az új megrendelők száma. A keresőoptimalizálás kihagyhatatlan pillére a marketingjének, mert nélküle elsorvadhat a vállalkozása. Viszont a SEO alkalmazásával és térhódításával a weboldala előkelő helyet fog elfoglalni és szemet fog szúrni a potenciális érdeklődőknek. Lényeges ott lenni? Elengedhetetlen, mert a Google keresőből érkező érdeklődők minősége rendkívül magas. Tudja, hogy miért? Mert a Google keresőt használók már a vásárlás előtti fázisban - marketinges szakzsargonnal élve - vannak, mert ők keresnek Önre. Nem fordítva! Roppant értékesek ezek a személyek és nagy számban vásárolnak!

Miért izgalmas az első oldalra kerülni a keresőben? A Google kereső a legjelentősebb kereső itthon. Talán kimondhatjuk, hogy egyeduralma van, mert a többi kereső jelentéktelen forgalmat bonyolít le mellette. A Googleben az első oldal elején lenni az Önnek érdekes kulcsszavakra azt jelenti, hogy Öné lehet a piacvezető szerep, ha még nem szerezte azt meg. Miért van ez bizonyítottan így? Egyrészt a trendek miatt minden internetező a Google keresőt alkalmazza vágyai megtalálására. Másrészt az első 3 találat a piac 70%-át elviszi. Magyarul, aki keresőoptimalizálás hatására az 1-3 pozícióban szerepel a weboldalával a lényeges kulcsszavakra, annak robbanásszerűen meg fog növekedni az értékesítése, sőt könnyen megkaparinthatja a piacvezető szerepét, ha addig még nem érte el. Akar Ön piacvezető lenni? Vagy legalább megközelíteni azt az állapotot? A döntés az Öné, mert mi képesek vagyunk arra, hogy Önt is segítsük ezen az úton.

+71%

Organikus látogatók

-29%

Visszafordulási arány

+43%

Weboldalon eltöltött idő

+23%

Oldalmegtekintések

Kulcsszó Kutatás / Stratégia

A keresőoptimalizálás egyik fontos eleme legfontosabb, targetált kulcsszavak megkeresése. A SEO folyamat előkészítése során ezt kulcsszókutatásnak nevezzük, amikor felkutatjuk a legrelevánsabb kifejezéseket, kulcsszavakat.

Helyezés Report

Minden hónap végén a Google optimalizálás munkálatokról egy jelentést állítunk össze és küldünk el. A reportból kiderül, hogy az egyes kifejezésekre, kulcsszavakra milyen pozíciót értünk el. A reportok egyik oldala egy ilyen együttműködésnek, de a kézzelfogható eredmények sokkal érdeklik a weboldal tulajdonosokat. Utóbbiak pedig a velünk együttműködésben álló weboldal tulajdonosok oldalainál nem maradnak el, mert mindig sikerre visszük a Google keresőoptimalizálás projekteket.

Mesélje el a látogatottságnövelés terveit nekünk

Önnek is segítünk lendületesen, kiszámíthatóan és biztonságosan növekedni a weboldal forgalmában és az ügyfelek gyarapodásában egyaránt!

Csapatunkat SEO szakértők, keresőmarketing expertek, tartalom menedzsment guruk erősítik, így Önnek is segíteni tudunk növelni látogatottságát és az ügyfelek számát. Ugyanis a látogatottság növelése nem minden, mert az Olvasóit meg is kell győzni! Bízza ránk az ügyfélszerzését, mert hatékonyan tudjuk ellátni ezt a szerepet.