Web Design Services

Logótervezés

Szüksége van logóra? Nem, Önnek végtelenül nagy szüksége van egy professzionális logóra! Ezt csak Ön tudhatja!? De tudja, hogy miért van rá szüksége? Mert így sokkal jobb első benyomást tehet és van valami, amihez kötik a cége nevét.

Gondoljon csak bele! Önre milyen hatással vannak a nagy márkák logói?

Már felhoztuk példaként a világmárkákat, hiszen nekik ismert és többségében jól kivitelezett logójuk van. Találkozott már azzal a jelenséggel, hogy meglátta valamelyik nagy cég logóját és esetleg nem is jutott eszébe a cég neve mégis volt véleménye a termékről? Mégis inkább azt választotta, mert az már ismerős volt Önnek? Pontosan ezért van szüksége Önnek is egy remek, tényleg egyedi logóra. Mert így sokkal biztosabb helyet foglalhat el az emberek fejében!

Milyen egy jó, sőt kiváló logó?

Jól beazonosítható, egyedi és profin kivitelezett. Bár csak egy aprócska motívumról van szó mégsem  könnyű feladat jó logót készíteni. Egy jó logóban benne van a cég hitvallása, szíve-lelke úgy, hogy az bárki számára könnyen beazonosítható legyen. Ez a tervezési folyamat sok háttértudást és kreativitást igényel.

A tervezés menete

Megkeresése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és átbeszéljük az elképzeléseit. Hozzátesszük azt a tradíciót is – ha van ilyen –, amelyet Ön, esetleg családja már beégetett a vállalkozás múltjába. Ezután veszünk egy csipetnyi, vagy úgy fél merőkanálnyi kreativitást és belefogunk a logója tervezésébe. Ezután megmutatjuk Önnek is munkánk gyümölcseit a választott csomagoktól függően. Ilyenkor hagyunk egy kis időt ízlelgetni a logókat, mert elsőre talán furcsa, szokatlan vagy érdekes érzetek foghatják el. Azonban megtaláljuk az igazit, ha nem is elsőre, de ugye ebben rengeteg az érzelem…

Technikailag…

Készítünk egy előzetes tervet és egy árajánlatot, amit a szerződéskötés követ. Majd elkezdődik a közös munka, a tervezés. Elkészítjük a látványterveket Önnel szorosan együtt működve. Cégünk célja az, hogy a megbízóink elképzeléseit megvalósítsa és végeredményként pontosan azt kapja, amire vágyott.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Megvalósítjuk az elképzeléseit, pont úgy ahogyan azt Ön megálmodta! Vagy nincsenek még elképzelései, csak tudja, hogy szüksége van egy fantasztikus logóra? Ez sem baj! Bízza ránk a tervezést, és biztos lehet benne, hogy ebben az esetben sem éri majd csalódás. Olyan lógót készítünk Önnek, ami jól képviseli majd a cégét és bármilyen felületen kiválóan alkalmazható lesz.

Just some placeholder content. Edit the module to change it.

1

Igényfelmérés

2

Ajánlatküldés

3

Logó terv készítés

4

Kivitelezés

5

Véglegesítés

Egy jó logó észrevehetetlenül összeforr a cége nevével és minőségével, ami képes lesz úgy eladni a termékét, hogy azt az emberek észre se veszik.

Tekintse meg referenciáinkat

Összes logónk

Meséljen logó terveiről

Hogy segíthessünk megvalósítani a logót, amire vágyik.

Egy jó logó segít könnyebben beazonosíthatóvá tenni a vállalkozását, ami nyilvánvalóan bevétel növekedést fog jelenteni Önnek.