Web Design Services

Weboldalkészítés

Minden vállalkozásnak szüksége van weboldalra? Természetesen ez egy költői kérdés, hiszen a válasz egyértelműen igen. Azonban egyáltalán nem mindegy a weboldal minősége, milyensége. Jól meg kell választani azt a szakembert, akire rábízza weboldala kivitelezésének feladatát, mert erre a platformra fognak érkezni a potenciális ügyfelei. Bizony! Számít a weboldala minden porcikája, ezért fektessen nagyon nagy hangsúlyt a megfelelő, rátermett partner kiválasztására.

Weboldalkészítés egy közeli ismerőssel... Önnek is van egy jó barátja, rokona, aki tud weboldalakat készíteni?

A barátságot és az üzletet jobb nem keverni, mert annak soha nincs jó vége. Tudja, hány olyan ügyfél fordult már hozzánk, aki egy jó barátját bízta meg a weboldalának az elkészítésével mégsem lett jó a végeredmény? Lehet, hogy elsőre költséghatékony megoldásnak tűnhet, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a végeredmény mindig kudarc és ezzel nem csak időt, pénzt veszíthet, de még a kapcsolat is megromlik.

Logótervezés

Grafikai tervezés

Mobilbarát weboldal

A szakemberek buktatói

  Igen, sajnos sok olyan „szakember” van ezen a területen is, akik csak fél munkát végeznek, majd eltűnnek. A félkész vagy kész weboldalakkal hozzánk fordulók másik nagy táborát azok az ügyfelek képviselik, akik megbíztak egy olcsó, nagydumás „webmestert” majd a munka végezte előtt eltűnt, mint Petőfi a ködben. Vagy ha el is készült a weboldal Ő itt pontot tett az együttműködés margójára majd későbbi probléma esetén mossa kezeit. Mi nem csak elkészítjük a weboldalát, de később is ott leszünk Ön mellett! Bizalommal fordulhat hozzánk, így biztosan nem kell majd tétlenül állnia, ha probléma merülne fel.

Kezdetektől SEO

Az a legoptimálisabb, ha egy weboldal már az elkészültekor fel van ruházva bizonyos seo alapokkal, azaz a keresőoptimalizálás fudamentumai rendben vannak benne. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a későbbiekben nem kell már keresőoptimalizálással foglalkozni, hiszen ez egy folyton változó, megújuló terület. Azonban nélkülözhetetlen, hogy már a kezdetektől figyelmet fordítsunk erre is.

Cipőt a cipésztől…

Mint már fentebb is kitértünk rá több szempontból is nagyon fontos körültekintően megválasztani a szakembert, akire a honlapját bízza. Mi azt tartjuk, hogy mindenki maradjon a kaptafánál és foglalkozzon azzal, amihez ért. Mi sem vállaljuk el házi kisgépek szervizelését a plusz bevétel reményében. Mégpedig azért nem, mert nem értünk hozzá. Úgy gondoljuk, hogy az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám, éppen ezért törekszünk arra, hogy minden velünk együtt működű vállalat vagy vállalkozó a legjobb szolgáltatást kapja.

A weboldal, ami mindenhol egyformán jól működik

 

Találkozott már olyan weboldallal, ami mobilról vagy táblagépről használhatatlan volt? Annak ellenére, hogy a keresések zöme már mobil eszközről történik, mégis szép számban akadnak még olyan honlapok, amik nem reszponzívak. Mit jelent az, hogy reszponzív weboldal? Azt értjük alatta, hogy az adott méretkövető weblap minden eszközön egyformán szépen jelenik meg és jól használható. Azok a honlapok, amik erre nem képesek nagyon sok látogatót veszíthetnek, hiszen ha valaki egyszer csalódott benne mobilon az már a számítógépéről sem fogja megnyitni. Arról nem is beszélve, hogy a Google hátrébb sorolja az ilyen oldalakat. Ez már nem jóslat, hanem évek óta tény! Normál weboldallal már nehezen lehet labdába rúgni! Ugye Ön sem szeretné, ha emiatt veszítene el potenciális ügyfeleket?

Milyen szolgáltatást kínálunk Önnek weboldal készítés területén?

Elkészítjük weboldalát az Ön igényei és ízlése szerint. Azonban nem csak egy szépen kivitelezett honlappal lesz gazdagabb. Az általunk készített weboldalak keresőoptimalizáltak és reszponzívak, így nem csak esztétikai szempontból állják meg a helyüket, hanem technikailag is. A kapcsolat itt sem ér véget, mert folyamatosan fogni fogjuk a kezét és segítünk forgalmat generálni az oldalának, amelyben igazán jók vagyunk. A forgalom növekedésével is újabb és újabb kapukat nyitunk meg Önnek… Szeretne többet megtudni weboldal készítés megoldásunkról? Szeretné egy megbízható csapat kezébe letenni ezt a nagyon fontos pillérét az értékesítésének? Akkor a legjobb helyen jár, mert nálunk személyre szabott szolgáltatást talál. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkészíthessük a lehetséges legjobb weboldalt Önnek is.

17

Webshop projektek

9

Branding weboldal

8

Személyes márka építés

15

Értékesítési weboldal

54

Weboldalakhoz kapcsolt hírlevél

162

Weboldal felugró ablak szövegezés

Általunk készített weboldalak

Tekintse meg projektjeinket

Meséljen saját weboldal elkébzeléseiről

Hogy együtt létrehozhassuk azt a honlapot, amire mindig is vágyott! Egy jó weboldal olyan akár egy online névjegykártya, aminek számtalan követelménynek kell megfelelnie ahhoz, hogy a várt konverziókat elérje.

Készen áll megvalósítani az álmait és elkészíteni azt a weboldalt vállalkozása számára, ami kulcs lehet a hosszútávú sikerhez?