Content Marketing Strategy

Cikkírás, Avagy A Tartalom Marketing Elad

A cikkírás nélkülözhetetlen velejárója minden weboldal tulajdonos életének! Hogy honnan tudom? Mert magam is rengeteg cikket és bejegyzést írok, ezért pontosan látom az eredményét a munkámnak. A tartalom marketing jelentősége egyre nagyobb lesz a következő évek online marketingjében, mert nagyon sokat tesz hozzá a weboldal megítéléséhez. Miféle ítéletre gondolok? Jogos a feltett kérdés, hiszen az olvasóknak és a keresőknek is meg kell, feleljen a cikkírás eredménye. Nincs ideje, kedve, tehetsége cikkeket írni? Semmi probléma, mi sem értünk az űrteleszkópok, a kenyérpirítók és kávéfőző berendezések javításához. Azt valljuk, hogy maradjon mindenki a kaptafánál. A cikkírás igenis kihívás, rátermettség, tapasztalat és képesség kell hozzá. Igazándiból szükséges a cikkírás? Vagy csak a marketing guruk lovagolnak ezen a területen? Valós ügyről van szó?

Cikkírás nélküli lét? Mi a weboldalak legnagyobb problémája?

A szövegírás, a tartalom marketing fundamentális velejárója. Mire emlékeztet a tartalom marketing? Az élet alapvetése, hogy állandó változás jellemzi. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mi jut eszembe az életről, mint jelenségről, akkor biztosan a változás ismérv ugrana be elsőre. Persze itt nem a családom vagy rólam van szó, hanem a kis fogaskerekekről, amelyek a háttérben mozgásban tartják a nagy egészet. Pontosan erre emlékezetet egy weboldal is, mert az is él.

Miben nyilvánul meg egy weboldal élete?

Abban teljesedik ki egy igazi weboldal, hogy Olvasókat fogad és folyamatosan fejlődik, egyre több és több cikk jelenik meg rajta.

Ezzel szemben milyen a legtöbb weboldal?

Konstans, változatlan, állandó tartalom van rajta és ez nagy hiba! Ugyanis sem az emberek, sem pedig a Google nem szereti az ilyen weboldalakat. Márpedig a Google olyan weboldalakat hozz előtérbe, amelyeken az emberek sokáig bogarásznak, hosszú ideig olvasgatnak, mert érdekesnek és értékesnek találják azt a weboldalt.

Mi mással lehetne ezt jobban elérni, mint blogírás, cikkírás útján?

Létezik jobb módszer rá, mint érdekes információkat megosztani a témában érdekeltekkel, érdeklődőkkel? Mi úgy véljük, hogy az írásban történő folyamatos kommunikáció az egyik legjobb bizalomépítő formula.

Kiket jutalmaz meg a Google?

Csakis azokat, akiknél folyamatos és hasznos tartalom bővülést lát, mert róluk tudja, ott elégedettek lesznek az ügyfelei. Ugye tudja kik a Google elsődleges ügyfelei? Nem, nem az AdWords hirdetők, hanem a Google keresőben böngésző személyek. Nélkülük a Google lehúzhatná a rolót, ezért a kereső mindent elkövet, hogy az ő kedvükben járjon.

Hogyan tudja ezt megtenni a legkönnyebben?

Elemzi a Google keresőbe regisztrált weboldalakat a minőségük, megítélésük szerint. Akinél talál rendszeresen frissített, bővülő, az irányelveinek megfelelő tartalmat azt megjutalmazza!

Ön alkalmazta már a szövegírás lehetőségét?

Persze a cikkírás sem garantálja, hogy az első lesz a Google kereső találati listájában, de biztosít bizonyos fokú magabiztosságot az előrejutásában. A cikkírás keresőoptimalizálással karöltve már erőteljes a siker lehetősége, így már biztos, hogy jobb pozíciókat is el lehet érni.

Seo cikkírás nélkül?

Fordítva is igaz? Igen, a keresőoptimalizálás is tud eredményeket hozni, de tartalomfejlesztés nélkül sokkal kevesebbet lehet belőle kihozni, mint a kettőt együtt alkalmazva.

Miben tudunk Önnek is segíteni?

A cikkírás rengeteg idejét emésztené fel, ha önállóan fogna neki. Ráadásul az ihlet sem mindig a megfelelő pillanatban szállja meg az embert. Arról már nem is beszélve, hogy a cikkek írása és kihelyezése stratégiát kell, hogy kövessenek. Stratégia nélkül nem fogja meghozni a várt eredményt. Engedje meg, hogy levegyük a válláról ezt a terhet. Fogalmazza meg a célokat, mi megvalósítjuk az elvárása szerint.

A cikkírás hozzátartpzik a komplex SEO folyamatokhoz, mert ez a két terület együtt hatékonyabban hozza meg a várt pozíciók megszerzését.

Esettanulmányok

A többi esettanulmány

746

Megírt cikkek száma

88

PR cikkek

12

Tartalom Marketing Startégiák

47

Interjúk

Gördülékeny szövegek

Fordulatos, érdekes cikkeket írunk az Ön igényei szerint. Kényelmes, biztonságos a folyamat, mert jó kezekbe kerül a tartalomfejlesztése. Ön nyaralhat, pihenhet és közben a weboldala fejlődik.

Effective Copyrighting

Sajtóközlemények! Bízza ránk sajtóközleményének, PR cikkeinek vagy a weboldalának tartalmainak megírását. Nem csak a szövegeket írjuk meg körültekintően, hanem a célokat szem előtt tartva a stratégiát is felépítjük mellé.

Mondja el terveit és mi megtaláljuk a módját, az álmok valóra váltására.

Évek óta foglalkozunk online marketinggel, internetes értékesítéssel. Sikerre visszük az ügyfeleink terveit, segítünk elérni céljaikat.

A meggyőző és hatékony cikkek elmélyítik a bizalmat Ön felé.