Reputation Managment Services

Weboldal szövegírás

 

Egy weboldal elkészítésekor sokan nagyobb hangsúlyt fektetnek a megjelenésre, mint a szöveges tartalomra. Ez pedig egy nagyon nagy hiba! Nem azt állítjuk, hogy a külcsín nem fontos, mert nagyon is lényeges, azonban a szöveges tartalom sok szempontból befolyásolja a weboldal életét.

Weboldal szövegírás: A szavak ereje

A szavak nagyon fontos szerepet játszanak mindannyiunk életében, hiszen ezzel fejezzük ki magunkat, így közvetítjük érzéseinket, gondolatainkat. A weboldalunk tartalma pedig nagyban tükrözi a vállalkozásunk milyenségét. Egy hanyagul összecsapott web szöveg sokakban visszatetszést kelthet, olyannyira, hogy akár emiatt el is fordulhatnak cégünktől. Ön meri vállalni ezt a kockázatot?

A kreatív szövegírás és a SEO! Mi közük van egymáshoz?

 

A honlapunkon megjelenő szöveges tartalom befolyásolja a Google találati listájában elért helyezésünket is. Hogy lehetséges ez? Alapvetően itt két fontos szempontot kell megemlítenünk. Az egyik a kulcsszavak. A weboldal szöveges részében tudjuk elhelyezni a cégre jellemző releváns kulcsszavakat, amik segítenek előrébb kerülni a Google találati listájában, amely aztán forgalmat generál a Google keresőből. A másik fontos terület az a tartalom minősége. Ha a Google azt érzékeli, hogy az oldalunkon sokat szeretnek időzni az oda látogatók és az oldalszempontjából érdekes és releváns tartalommal van megtöltve akkor jobb helyezést biztosít számunkra.

Nem csak eladni, de szórakoztatni is kell

 

Ahhoz, hogy egy weblapot szívesen látogassanak a potenciális ügyféljelöltek értékes, érdekes tartalommal kell megtölteni. Természetesen vannak kötelező elemek, amiknek akkor is szerepelniük kell, ha nem annyira érdekfeszítőek, de ettől függetlenül rengeteg nyitott lehetőségünk van. Olyan értékes, bombasztikus, kreatív tartalmat kell létrehoznunk, ami miatt készséggel száguldanak vissza, sőt epekednek az újonnan megjelenő cikkekért. Azonban a kötelező rész megfogalmazása sem lényegtelen, hiszen ugyan azt a dolgot el lehet mondani nagyon izgalmasan és érdekfeszítően és unalmasan is. Mi abban tudunk a segítségére lenni, hogy az oldalán található minden szöveges tartalom elég izgalmas legyen ahhoz, hogy felkeltse az Olvasók figyelmét.

Effective Web Development Solutions

Mit várhat weboldal szövegírás szolgáltatásunktól?

 

Olyan olvasmányos és kreatív tartalommal töltjük meg honlapját, amit nem csak, hogy szívesen olvasnak majd a potenciális ügyfelei, hanem a marketing stratégiáját is segíti. Az általunk megírt szövegek kereső optimalizáltak így segíti a honlapját előrébb jutni a Google-ban és elég olvasmányosak ahhoz, hogy az emberek maguktól megosszák egymással.

Lényegesen több látogató az oldalán

Több visszatérő érdeklődő

Jobb helyezés a Google találati listájában

Egyre magasabb bevétel

A kreatív szövegírás olyan mint a jó ételek, lehet nélküle élni csak nem érdemes.  Ha szeretné, hogy a weboldala a várt eredményeket produkálja, akkor bizony szüksége van rá!

Meséljen weboldal szövegírással kapcsolatos terveiről

Hogy segíthessünk megvalósítani azokat és weboldala fantáziadús és egyedi szövegekkel legyen tele, amely nem pusztán meggyőző lesz, de még a Google is szeretni fogja. Várjuk a szíves megkeresését, írja meg mire van szüksége és mi igyekezni fogunk az elvárásainál is magasabb színvonalon teljesíteni a kéréseit.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy honlap szövegírás szolgáltatásunknak köszönhetően holnaptól már az Ön oldalán dolgozhassunk és pár napon belül akár már fel is kerülhessenek a friss, gördülékeny, olvasmányos vagy éppen hivatalos és elegáns szövegek. Ígérjük, hogy olyanok lesznek, amilyennek megálmodta őket. Sőt mi igyekszünk még annál is jobbra megírni őket. Tegye hatékonyabbá weboldala működését és érdeklődjön most a részletekről.