Pay Per Click Management

Google AdWords Kampány Menedzsment

Nélkülözhetetlen elem a Google AdWords kampány? Az online marketing alapvető pillére a kattintás alapú kampányok folyamatos alkalmazása, mert egy Google AdWords hirdetés célzottan, hatalmas elérést biztosít. Hogy honnan tudjuk mindezt? 12 éve kezelünk, menedzselünk Google Ads hirdetéseket. Adtunk már el vele rengeteg: készházat, Opel, Mitsubishi, Citroen gépkocsit, télikertet, fenyőbútort, ledizzót, mérőműszert, segway-t, televíziót, masszázsfotelt, futópadot, gyerekruhát, elektromos fűtést, tisztítóberendezést, reklámfeliratot, tanúsítást, angol tanfolyamot, céges tanfolyamot, tréninget, medencét, hegesztő gépet, szanitert, értékes ékszert. Ezen felül értékesítünk számos utazást, rengeteg szállodai szobafoglalást viszünk partnereinknek, de még törpenyulat is adtunk már el. Ezért tréfásan úgy mondjuk, hogy a törpenyúltól a készházakig mindent eladunk a Google AdWords hirdetésekkel. Ugyanis jól kezeli a konkrét érdeklődőket, termékeire keresőket szólítja meg ezzel a hirdetési formával, így garantált az értékesítés. Azonban történt egy változás, amelynek köszönhetően mégsem működik teljes sikerrel. Hogyan tudja megfordítani a kialakult helyzetet?

Google AdWords kampány stratégia nélkül?

A Google AdWords kampány stratégia nélkül már nem nyereséges, mert a hatékony hirdetés megvalósítása a részletekben rejlik. Sok laikus saját maga próbálgatja a szárnyait, de 90%-uk vagy lezuhan, mert megolvasztja a nap a szárnyaikat, másoknak még a felszállás sem sikerül. A hirdetők nagy hányada, akik házon belül tartják a Google reklámot soha nem fogják elérni azt, amit egy AdWords szakértő segítségével az oldalukon megvalósíthatnának.

Amatőr vagy profi AdWords szakértő? Hátráltatja magát vagy belecsap a lecsóba? Ön dönt...

A Google reklám elindítás, megvalósítás nagyon egyszerű, de egy amatőr soha nem fog olyan szintet elérni a Google AdWords reklámrendszerben, mint egy olyan személy, aki napi 6-10 órában ezzel foglalkozik. Mi sem fogunk tudni úgy zongorázni, mint Richard Clayderman, aki maga is azt vallja, hogy egy nap gyakorlás nélkül ő már hallja a differenciát. Viszont, ha két napig nem gyakorol, akkor már a közönség is hallja a különbséget. Ugye érti mire gondolok? Ha bent tartja a kampányát, akkor azzal saját magát akadályozza a céljai megvalósításában!

Google Adwords kampány árak

Milyen Adwords kampány árakra számítson? Ezt pontosan nem lehet meghatározni, hiszen több változó is befolyásolja a végleges Adwords kampány árat. Mi az Adwords stratégiájának megfelelően adunk egy támpontot, hogy milyen befektetés mellett érdemes elindítani egy Adwords hirdetést. Maga az Ads fiókunk is jelzi, ha a napi keret túl alacsony egy-egy hirdetésnél. Tehát az Adwords kampány ár meghatározásánál figyelembe kell venni a Google-nek fizetett minimális árat, ami általában kampányonként legalább 2000 Ft napi keretet jelent. Továbbá kiszámításra kerül a stratégiának megfelelően egy díj az Adwords ügynökség részéről is. A teljes ár ezért mindenképp konzultációt igényel. Vegye fel velük a kapcsolatot és kalkulálunk Önnek egy árat az Adwords kampányokhoz.

Miben tudunk Önnek is segíteni?

A Google reklám kiszervezéstől sokan fáznak először, de egy megbízható és rátermett csapattal érdemes belevágni egy ilyen közreműködésbe. Nálunk az Ön befektetése kamatozik, mert nagy gonddal kezeljük a kampányokat. Azt hiszem bátran állíthatom, hogy hatalmas komplexitással menedzselünk AdWords kampányokat és akkor nem estem túlzásba. A figyelmünk nem csak a befektetésére terjed ki, a kampányok kattintási áraira, a megtérülésre, hanem a további lépésekre is figyelmeztetjük. Ez nem volna elég? Semmi probléma, mert akkor elvégezzük a többi marketing vagy stratégiai lépést is Ön helyett, így kiszámítható, biztonságos, az Ön vállalkozására szabott kampánya lesz. Mialatt futnak a fantasztikus ügyfélszerző kampányai, Ön csak az ügyfelekkel kell foglalkozzon! Érdemes kiszervezni? Vagy inkább felaprózódik a tengernyi feladatai között? A döntés az Öné, de javasoljuk, hogy delegáljon, mert Önnek is sokkal jobb lesz.

Fizetett Google AdWords Hirdetés

Kardinális kérdés a Google AdWords kampány futatása? Google hirdetés nélkül manapság nem lehet létezni! Fejlődni, növekedni kíván a vállalkozásával, vállalatával? Ennek a marketing eszköznek a használata elengedhetetlen. Tudja az okot? Egyszerű, mert itt a konkrét piaccal köti össze a vállalkozását. Mit tesz az, aki vásárolni szeretne valamit? A Google keresőben vadászik rá! Ön nincs jelen a keresőben? Ezzel átadta a versenytársainak a terepet!

Display AdWords Kampány

A Google Display kampány keretein belül célzottan tudjuk elérni más oldalakon a potenciális ügyfeleit. Mi a különbség a display hirdetés a keresőben megjelenő reklám között? A keresőben érdeklődők konkrét céllal keresik a termékeit, a display kampányban pedig megszólíthatunk olyanokat, akiket érdekli a terméke. Nagy különbség, hiszen utóbbinál távolabb áll a megrendeléstől az Olvasó. Mindkettőt kell használni, mert kiegészítik egymást, így az Önnek témába vágó fórumokon is meg tud jelenni. Az AdWords kampány kihagyhatatlan stratégiai része az internetes megjelenéseinek, mert több marketing megjelenéssel együtt erőteljesebb a reklámkampány.

Google AdWords Remarketing

Mi történik, ha nincs Önnél hírlevél feliratkozás, közösségi toborzás, remarketing? Fizet a hirdetésekért, befektet a látogatókért, de azok bármilyen nyom nélkül eltűnnek. Főleg akkor fájdalmas ez, ha vásárlás nélkül kilépnek az oldaláról, igaz? Átérezzük, hiszen pont azon fáradozunk, hogy ezt orvosoljuk az ügyfeleinknél. A Google AdWords Remarketing egy csodás megoldás a korábbi látogatók megtartására és meggyőzésére, mert újra el tudjuk érni vele az érdeklődőit. Mi másra lenne szükség a mai rohanó világunkban, mint a folytonos noszogatásra. Többször kell, találkozzon az új érdeklődője a hirdetésével, hogy megszülessen a döntés, mert az emberek még mindig bizalmatlanok az internetes vásárlások során. Főként akkor kell dolgozni az üzletért, ha magas árú termékekről van szó. A remarketing segítségével ezeket is magasabb számban lehet értékesíteni.

AdWords Youtube Hirdetés

Videós hirdetés? A Google Youtube szolgáltatásáról érdemes tudni, hogy a világ második legnagyobb keresője. Az első tudjuk ki, így együtt gyakorlatilag monopol helyzetben vannak. Az AdWords reklámmal és a Youtube hirdetéssel tovább tudjuk erősíteni az Ön vállalkozását is. A Youtube video megosztón lehetőség van a témába vágó videókban szöveges hirdetésre, vagy banneres hirdetésre is. A videós kommunikáció azonban egyre jobban el fog terjedni, még kevesebbet fognak olvasni az emberek a jövőben és ez lesz az egyértelmű információcsere. Meddig fog ez terjedni? Bizonyos, hogy ki fogja szorítani idővel a könyveket, írott sajtót és nem lesz más csak videó, ezért érdemes már most kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Egy kép többet mond ezer szónál, de egy videó mindent elmond!

AdWords És Közösségi Hirdetés

Mi rendszerben gondolkodunk, ezért nagyon fontos, hogy a Google hirdetés közösségi hirdetésekkel is kiegészüljön, mert növelik, erősítik egymás hatásait. Nélkülözhetetlen manapság a Google marketing kampány mellé egy Facebook kampány indítása, mert ez egy nagyon alap marketing mix. Ezzel a két eszközzel már szépen el lehet kezdeni az ügyfélszerzést, azonban egy profi vállalkozás nem elégedhet meg pusztán ezzel a marketing duóval. Rengeteg hasznos megoldásunk létezik még, amelyekkel növelni tudjuk az eladásainak számát, az elégedett ügyfelek bővítését. Lépjen kapcsolatba velünk, díjmentesen visszahívjuk.

Google Shopping Kampányok

A Google Adwords kampányok üdvöskéje, amely Magyarországon még igen nagy újdonságnak számít. Pont ezért érdemes Önnek is igénybe vennie ezt a remek lehetőséget, mert igen csekély rá a verseny. Az egyik legolcsóbb és legjobb eredményeket hozó kampánynak számít a Google Shopping hirdetés. Mi segítünk megelőzni a versenytársakat és elindítjuk Önnek a saját Google Shopping kampányát.

Van elég tapasztalatunk, hogy nagyszerű, hatékony, biztonságos és megtérülő kampányokat menedzseljünk a Google AdWords, YouTube csatornáin. Európa szerte kezelünk hirdetéseket.

117

AdWords hirdetés menedzsment

112

Google Kereső kampány

23

YouTube Kampány

98

Google Display kampány

78

Remarketing kampány

75

Közös AdWords és Közösségi kampány

Mondja el AdWords hirdetési terveit és segítünk azokat megvalósítani

A célkitűzésünk, Önnek is segíteni a növekedésben, mert számunkra nem a megélhetés ez a terület, hanem hobbi, hivatás, segítségnyújtás, egy jobb kéz, élmény, kihívás.

Lépjen még ma, hogy növelni tudjuk az Ön Google AdWords befektetésének megtérülését is, mert a Google hirdetések roppant pénzpazarlók tudnak lenni, ha nem fordítanak rájuk kellő figyelmet. Rengeteg online marketing és internetes értékesítési tapasztalat kell ahhoz, hogy egy Google Ads kampány hatékonyan fusson és a megtérülés is megfelelő legyen. Ez folyamatos önképzést és szerintünk alsó hangon 8-10 év komplex marketing és értékesítési tapasztalatot kíván, amely nagyon kevés marketing tanácsadó, marketing kivitelező vállalkozásban van meg. Mi büszkék vagyunk rá, hogy rengeteget tanulunk, sőt képezzük az ügyfeleinket is, amely folyamatos felkészültséget kíván a részünkről is. Bízza ránk Ön is az AdWords kampányát, mert nem ritka, hogy 25-50%-os növekedést érünk el az ügyfeleinknél már az első évben. Bízza ránk a marketingjét, mert itt nem mellébeszélés, ködösítés, félrevezetés történik, hanem élő példák bizonyítják, hogy az év végére pl.: az előző évi 100 milliós forgalomból 150 lett az év végére, az előző évi 500 milliós forgalomból 700 milliós forgalom lett az év végére, az előző évi 700 milliós forgalomból 1600 milliós forgalom lett két évvel később. Kérem, jelentkezzen be e-mailben, hogy egyeztessünk a részletekről, a terveiről, mert képesek vagyunk Önnek is segíteni.