A Gondolattól Az Ötleten Át Egészen A Megvalósításig!

Lehetséges egyáltalán ilyen komplexitással átlátni az online marketing szövevényes bugyrait? Elképzelhető egyáltalán ilyen nüansznyi finomsággal rendszerbe helyezni a gondolatokat? Megvalósítható egyáltalán egy gondolat? Igen! Büszkék vagyunk rá, hogy nagyon komplexen látunk rá a marketingre, az értékesítésre. Miben vagyunk mások? A nulláról kezdtük és sikerült felépíteni valamit, amelyet ügyfelek tucatjai élveznek üzleti szempontból, de a privát életük nyugalmára  is pozitívan kihat. Ön még nem tudja pontosan mit és hogyan? Engedje meg, hogy karon fogjuk és elvezessük egy kiszámíthatóbb, biztonságosabb és kényelmesebb vállalkozói világba, ahol fenomenális ügyfelekre lel, ahol minden az Ön igényeit szem előtt tartása mellett történik meg.

Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Facebook marketing

Valóban csak tini lányokat lehet vele elérni? Ilyen sztereotípiáktól már nem hangosak a fórumok, de egyesekben még mindig ez a kép él. Tévednének vagy nekik van igazuk? Azt látja mindenki, hogy teret hódított a Facebook marketing, a közösségi média.

Keresőoptimalizálás

Érdemes keresőoptimalizálás szolgáltatással élni? A látogatottságnövelésre alkalmas ez az online marketing módszer? Netán a SEO fundamentális alap kell legyen az webes marketingjében? Mennyit ér egy első pozíció a Google keresőben?

Haladó Analitikai Megoldás

A megoldásaink haladó Google Analytics méréseken alapulnak, amelyeknek köszönhetően a megtérülést alaposabban át tudjuk látni, mint egy offline hirdetés esetében. Az analitikai mutatók figyelembevételével alakítjuk a ránk bízott kampányokat.

E-mail Marketing

Sokan már lemondtak róla, mert az e-mail marketing, hírlevél, EDM kora lejárt. Óriásit tévednek, mert az e-mail marketing kora most fog igazán felvirágozni. Valóban történtek változások... Melyik online marketing elem ne változna? De még mindig nagyon sokat termel!

Google AdWords kampány

A Google AdWords kampány, Google reklám az egyik legfelkapottabb online marketing eszköz, ezért már nagyon éles benne a verseny, de kétségkívül még mindig az egyik leghatékonyabb ügyfélszerző marketing elem. A sikerét már keményen meg kell dolgozni benne!

Tartalom Marketing

Lényeges a tartalom marketing? Érdemes ilyesmivel időzni egyáltalán? Netán elégséges, ha egy alkalmazott írja meg ezeket a szövegeket a webre? Vagy kell ezekbe az irományokba valami spiritusz? Vajon mi húzódik a dolog hátterében?

Lokális SEO

Maximalizáljuk a lokális Google keresőből befolyó eredményeket.

Blog Szövegírás

Blog Szövegírás, Ön helyett írunk tartalmakat, cikkeket.

Facebook Marketing

Facebook oldalán folyamatosan posztolunk a célok elérése érdekében.

Fizetett Kereső Hirdetés

Google AdWords segítségével elérjük potenciális ügyfeleit.

Marketing Outsourcing

Komplex Marketing kiszervezés, levesszük a gondot, terheket vállairól.

EDM Kampány

Az EDM kampány során megvásároljuk a felületet, menedzseljük a kiküldést.

Olyan összetett stratégiát alkalmazunk, amely meghozza az eredményeket

Érdemes olyat választania, aki nem hátráltatja a céljai elérésében? Csapatunkat AdWords, Facebook, SEO, E-mail marketing szakemberek erősítik. Abban különbözünk más vállalkozásoktól, hogy megdöbbentően komplexen dolgozunk. Ilyen körmönfont összetettséggel kevesen kezelnek, fognak össze online marketing kampányokat, stratégiákat itthon. Hátráltatták már a tervei megvalósításában? Röpült már a drága ideje egyhelyben toporgással? Akkor bizonyára értékelni fogja rugalmasságunkat, szakértelmünket és kitartásunkat, valamint előzőek gyümölcseként bekövetkező stabil bevétel növekedést.

Cselekvés

Meggyőzzük, motiváljuk inspiráljuk az embereket a weboldala felkeresésére és a cselekvésre.

Párbeszéd

Párbeszédeket kezdeményezünk az ügyféljelöltekkel, hogy megtudjuk mire vágynak.

Lelkesítünk

Buzdítjuk a közösségi oldalakon a követőit, lelkesítjük őket a rendelések felé vezető úton.

Segítünk kézzelfogható, valódi eredményeket elérni a legfontosabb területeken, mint keresőoptimalizálás, Google AdWords kampány, Facebook kampány,  E-mail marketing, Tartalom marketing. Az említett területeket hatékonyan összefogjuk, hogy magasabb elérést és megtérülést biztosítsunk Önnek is. Mindezt kiszámítható módon, lépésről-lépésre és kényelmesen valósítjuk meg az Ön igényei szerint.

Eredményesen vegyítjük a marketing eszközöket, csatornákat, hogy magasabb fokra emeljük a kommunikációját. Folyamatos kapcsolatot alakítunk ki meglévő és leendő ügyfeleivel, amely folyamatokkal növeljük az új üzletek születését, valamint a nyereségét. A pozitív hatás az üzleti életében és magánéletében is bekövetkezik, mert több ideje fog maradni a szeretteire.

Esettanulmányok

Nézze meg az összeset