Web Design Services

Egyedi email címlista építés

Egy a cég számára dedikált marketing adatbázis nélkül nincs igazi siker. Tudjuk, hogy ez elsőre merész kijelentésnek tűnhet, de így igaz. Ezek az e-mail címek aranyat érnek egy vállalkozás számára, hiszen így akár több ezer embert is rendszeresen elérhet az ajánlataival. Ön rendelkezik már ilyen adatbázissal? Még nem? Akkor ugyan mire vár?

Vigyázat! Több tízezer e-mailcím ingyen!

Sajnos még mindig találkozunk olyan hirdetésekkel, ahol nagyon nagyszámú letölthető és nagyon olcsó vagy ingyenes reklám adatbázisokat hirdetnek. Lehet, hogy ezek elsőre sok jóval kecsegtetnek, azonban ha jobban megvizsgáljuk őket sok veszély forrásai lehetnek. Az ilyen címlisták minden esetben olyan emberek adatait tartalmazzák, akik nem önként adták ki ezeket az információkat, így ezekre hírlevelet küldeni szigorúan tilos. Nem csak azért, mert etikátlan, hanem mert a törvény is bünteti, így új érdeklődök helyett könnyen egy csinos kis büntetést kaphatunk. A súlyos anyagi veszteség mellett a cégünket is lejáratjuk, az ilyen spam listákkal, hiszen a kéretlen leveleink sok olyan emberhez jutnak majd el, akik nem kíváncsiak rá és ezt zaklatásnak vehetik. Egy biztos, hogy ezek az emberek megjegyzik majd a cégünk nevét, de egyáltalán nem olyan kontextusban ahogyan azt mi szeretnénk.

Spamelni ciki!

Sokan bíznak a nagy számok törvényében és úgy gondolják, az előre legyártott óriási adatbázisokból is lesz majd érdeklődő. De sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja. Egy magára valamit is adó cég nem vállalhatja, hogy ily módon jártja le magát ország-világ előtt. Ön meg meri kockáztatni cége jövőjét?

Melyik az olcsóbb?

Első látásra ezek a címlisták sokkal olcsóbbak, mint a személyre szabott és az Ön igényei szerint kiépítettek. Azonban elég, ha csak egy olvasónál betelik a pohár és feljelentést tesz és máris néhány százezerrel szegényebbek lettünk. Így nyilvánvaló, hogy nem éri meg a kockáztatni. Az egyetlen és helyes út az email adatbázis építés.

Szeretne időt és pénzt spórolni?

Ha egy egyénileg dedikált címlistát építtet nem csak a busás büntetésektől óvhatja meg magát, de a feleslegesen kiküldött hírlevekre elvesztegetett időt is megspórolja. Egy néhány ezres Önnek felépített adatbázis sokkal hatékonyabb, mint egy több százezres spam lista.

Eddigi tapasztalataink

Mivel számos marketing adatbázis építési kampány és projekt áll már a hátunk mögött, így tudjuk, hogy milyen eszközökkel és megoldásokkal lehet a leghatékonyabban releváns címlistát építeni. Egyik partnerünkkel közösen például egy 117 ezer fős email adatbázist hoztunk létre, melynek 5-10 százaléka ¬- a rendszeres hírleveleknek köszönhetően - állandó vásárló is lett.  Egy másik partnerünk email listáját teljesen az alapoktól építettük fel, mely jelenleg 157 ezer főt számlál, az értékesítés 45-55 százaléka ebből a vásárlói rétegből született. Ebből is jól látszik, milyen hasznos eszköz van annak a vállalkozónak a kezében, aki egy jól felépített e-mail adatbázissal rendelkezik.

Nem elegendő felépíteni egy email címes listát, azt gondozni is kell.

Azt tapasztaljuk, hogy sokan úgy gondolják elegendő az email címek listáját csak felépíteni, várni a csodát és a vállalkozást megrohamozó ügyfeleket. Azonban ez egyáltalán nem így működik. Amit egyszer felépítünk azt később ápolni is kell, mert így van ez az élet minden területén. Az email marketingben miért volna másként? Bármennyire jó egy marketing lista attól még kopik. Lesznek leiratkozók bármit is csinálunk, ezt el kell fogadni. Éppen ezért rendszeresen frissíteni kell a megfelelő eszközök segítségével.

Mit tudunk, amire Önnek is szüksége van?

Tudjuk, milyen eszközökkel lehet hatékonyan címlistát építeni. Azt is tudjuk, hogy egy email adatbázis esetében fontosabb a minőség, mint a mennyiség. Mit jelent ez? Olyan email adatbázist jelent, amin a feliratkozók releváns ügyfelek lehetnek, így nem pazaroljuk vele az idejét.  Emellett nálunk az adatbázis építés mellé címlista kezelés is jár. Magyarul komplexen át tudjuk venni az adatbázisának kezelését, így nem csak szakszerű lesz az építés, de a kiküldés is konkrét eredményeket fog produkálni, mert mindent elvégzünk Ön helyett.

475

E-mail adatbázis építés

470

Elégedett ügyfél

15

E-mail Adatbázis Építés Években

Egy Önnek dedikált címlista nagyon sokat hozhat a konyhájára! Miért? Mert rendszeresen megkeresheti azokat az embereket, akik eddig is érdeklődtek a vállalkozása iránt. Ne dobjon el egy ilyen lehetőséget!

Esettanulmányok

E-mail adatbázis építés területen rengeteg tapasztalatunk van!

Így ha biztosra akarja venni a sikert keressen minket.

Teljesen egyénileg dedikált adatbázist építünk Ön számára, ami sokkal hatékonyabban működik, mint az interneten található lerágott csontok.