Web Design Services

SEO elemzés

A seo elemzés szolgáltatásunkkal felmérheti, hogy jelenleg mennyire jól keresőoptimalizált az oldala. Eddig Ön mennyi időt fordított erre kulcsfontosságú dologra? Úgy érzi mindent megtesz? Vagy van még hova fejlődnie? Egyvalami biztos! Amikor megjelenik egy új Google algoritmus vagy annak a frissítése, mint Google Pingvin, Google  Panda, Google Kolibri, akkor borul az addigi rangsorolás, így érdemes felülvizsgálni, miben kell a nagytestvér kedvére tenni. Egy ilyen elemzés megmutatja, hogy az új Google irányelveknek megfelel a weboldala vagy sem.

Lássa Ön is az oldalát a Google szemével

A keresőoptimalizálás egy olyan terület, amit nem elegendő egyszer elvégezni, hanem folyamatosan kell dolgozni rajta. A Google irányelvei folyton változnak, így az is előfordulhat, ami eddig segítette az oldalát az most már hátráltatja az előrejutásban. Éppen ezért érdemes időnként elvégezni egy elemzést, még akkor is, ha Ön már tett lépéseket ebben az irányban.

Seo elemzés az első lépés a siker felé

Egy seo elemzéssel megtudhatja, hogy mennyire jól optimalizált a weboldala vagy webárúháza és szükség esetén megteheti a kellő lépéseket, hogy minél jobb helyen szerepelhessen a népszerű keresők találati listájában. Természetesen ez nem vonja magával, hogy feltétlenül szükség is van változtatásokra azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy minden oldalon lehet olyan javításokat eszközölni, ami hatékonyabbá teszi a működését.

A figyelő szemek

A Google három kifejezetten hiba feltérképezésre, csalók kiszűrésére fejlesztett algoritmus segítségével pásztázza végig a weboldalakat és az általuk talált eredmények alapján sorolja be azokat. Illetve ezek eredménye alapján átértékelheti a korábbi rangsorolásban elfoglalt pozíciót pozitív vagy negatív irányba. Ez a három algoritmus a panda, a pingvin és a kolibri. Bár erről a három szóról az emberek többségének aranyos kis állatkák jutnak az eszükbe ezek az algoritmusok mégsem mindig ennyire barátságosak. Nagyon szigorú elveket vallanak, és ha szabályszegésen érnek valakit, azt a Google csúnyán megbünteti. Ön meg meri kockáztatni, hogy akár a tudtán kívül is hibát kövessen el?

Miket vizsgálunk?

A keresőoptimalizálás egy nagyon összetett folyamat. Számtalan tényező befolyásolja egy oldal helyezését, amiket jól kell ismerni. Ezeket nem elég egyszer megtanulni, hiszen ahogy már említettük ez egy folyamatosan változó szabályrendszer. A seo elemzésünk során megvizsgáljuk az oldalán található tartalmakat. Lehet eddig nem is tudta, de ezeknek a minősége is fontos befolyásoló tényező, hiszen a Google látja, hogy egy látogató hol és mennyi időt tölt el, amiből következtet az ott található tartalom minőségére, relevanciájára. Átnézzük az eddig használt kulcsszavait. Bár már erre is vannak programok, de az emberi kreativitás itt sem nélkülözhető. Azt gondolta, hogy a legjobb kulcsszavakat használja, hiszen mások is ezeket alkalmazzák? Ez már önmagában hibás feltevés, hiszen a kulcsszavak között is nagy a verseny így érdemes kevésbé népszerű, de releváns kulcsszavakat is alkalmazni. Itt még sokáig sorolhatnánk a különböző befolyásoló paramétereket, de nem szeretnénk Önt ezzel untatni. A mi dolgunk, hogy mindezt tudjuk, megoldjuk.

Ön is látja már, hogy menyire fontos ezzel rendszeresen törődni?

Azzal biztosan eddig is tisztában volt, hogy a keresőoptimalizálás nélkül nincs élet a világhálón. Az az oldal, aki erre nem fordít kellő figyelmet, olyan mintha búlykálna az ügyfelek elől. Éppen ezért javasoljuk, hogy rendszeresen mérje fel weboldala állapotát seo szempontból is. Amennyiben megszületett Önben az elhatározás bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi nem csak az elemzést végezzük el, de szükség esetén a változtatások, módosításokban is támogatást nyújtunk.

+20%

Több bevétel

+22%

Elnyert megbízás

+58%

Oldal látogató

Egy SEO elemzés rávilágíthat olyan esetleges hibákra, amik eddig visszatartották az oldalát az előrébb sorolástól. Tudja Ön, hogy ez mekkora veszteséget okozhat Önnek? Hány potenciális ügyfél kattint Ön helyett a konkurencia oldalára?

Click to edit this heading

Meséljen a terveiről, hogy segíthessünk megvalósítani

Manapság keresőoptimalizálás nélkül nem lehet sikerre vinni egy vállalkozást. Azonban ez nem egy egyszeri feladat, hanem folyamatosan foglalkozni kell vele. Segítségünkkel megtudhatja, hogy jelen pillanatban mennyire értékes az oldala a Google számára és hogy milyen javításokkal érhetne el jobb helyezést a találati listában.

 

Szeretné a Google szemével látni a weboldalát? Akkor vegye igénybe seo elemzés szolgáltatásunkat.