Web Design Services

Sikerdíjas seo

Mi a sikerdíjas seo? A Google keresőoptimalizálás más néven Google SEO nélkülözhetetlen egy jól működő weboldal, webáruház életében. Ez szükséges ahhoz, hogy jó helyezést érjen el a népszerű keresőkben és ezáltal rendszeres és biztos bevételhez jusson, hiszen minél több a látogató az oldalán annál több lesz az értékesítés. Meg kell jegyezni, hogy hazánkban nem érdemes csak a Google keresővel foglalkozni, mert a többi kereső forgalma szinte elhanyagolható.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

A sikerdíjas keresőoptimalizálás és a normál seo együttműködéseket az különbözteti meg az általános megbízástól, hogy itt az elért sikerek után kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy ingyen dolgozunk éveken keresztül? Sok lehetőség van kis hazánkban is, mi alapvetően egy alacsonyabb havidíjjal dolgozunk a jutalékos rendszerben és adott pozíciók megszerzése esetében emelkednek az összegek.

Sikerdíjas seo félreértések

Először is sokan meglepődnek, hogy ez sincs ingyen. Ugyanakkor ha a másik oldalt nézi, akkor miért dolgozna bárki ingyen? Ez is érthető valahol, igaz? Mert az idő az pénz... Ugyanakkor az, hogy érdekelté van téve a seo szakértő abban, hogy még több pénzt termelhet Önnek és ebből Ő is több bevételhez jut már egy egészségesebb hozzáállást jelent. Tehát a sikerdíjas seo szolgáltatás valóban magában rejt egy magasabb fokú felelősségvállalást, ámbátor ez nem jelenti azt, hogy a normál seo szolgáltatást nyújtó szakemberek ne dolgoznának ugyanolyan elhivatottsággal a megbízásaikon, mint a többiek.

Sikerdíjas seo: A nagy igazság, amiről senki sem beszél...

A sikerdíjas seo sincs ingyen, mert dolgozni kell vele. Gondoljon csak bele, ha a pékségben azt mondaná egy vásárló, hogy előbb megeszem a kenyeret, de csak akkor fizetek, ha van eredmény... A nem sikerdíjas keresőoptimalizálás pedig szintén ugyanolyan figyelmet és energiát kíván, de van olyan helyzet, amikor egyik vagy a másik éri meg jobban Önnek. Az igazság vékony határa valahol ott húzódik, hogy az a jó és helyes, ha a seo szakember motivált és meg van fizetve, akárcsak a programozó, mert ha ez nem történik meg, akkor szoktak eltűnni vagy kifarolni projektekből az emberek, vállalkozók. Ha túl magas az elvárás és valaki kénytelen bevállalni így vagy úgy egy projektet, de aztán menet közben rádöbben, hogy ez többet kíván és közben meg is kéne valamiből élni, akkor baj van, mert Ön időt vesztí. Az idejével pedig rengeteg pénzt is veszít. Tehát kell nézni a másik fél szempontjait is, mert akkor kerek egy kooperáció.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás példák

Rendelkezünk számos projekttel, amelyek szépen feljöttek a keresőbe és egy megélhetést, magasabb életvitelt tettek lehetővé az ügyfeleink részére. Ez pedig egy nagyon komoly érték, mert ilyen egzisztenciák megteremtésében nyilván nem képes mindenki közreműködni. A keresőoptimalizálás egy számos buktatóval és változással átitatott tudomány. Remélem, hogy lehetőségünk lesz az Ön projektjén is dolgozni és hasonlóan szép eredményeket produkálni, mint ügyfeleinknek. Kérem, hogy az űrlapon keressen meg minket és vázolja fel a terveit, mert képesek vagyunk rá, hogy Önnek is erősítsük az oldalát vagy webáruházát.

Mikor melyiket válassza?

Ezt nagyon sok tényező befolyásolja, amit csak egy egyeztetés során tudunk tisztázni. Ha szeretne ajánlatot kapni keresőoptimalizálásra vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken.

Mik a keresőoptimalizálás legfontosabb befolyásoló tényezői?

Az első és legfontosabb maga a honlap. A rajta található tartalom és a hozzá kapcsolódó kulcsszavak. Egy weboldal vagy webáruház szövegezése kulcsfontosságú pont a keresőoptimalizálásban, hiszen ennek minősége és a benne található kulcsszavak nagyban meghatározzák a helyezést és az ezzel járó organikus találatok számát. A Google ehhez kapcsolódó irányelveit nagyon pontosan kell ismerni, mivel ezek nem csak nagyon szerteágazóak, de folyamatosan változnak is. A linképítés egy másik fontos elem, azonban ez talán a legnehezebben kivitelezhető. Egyáltalán nem mindegy hogy hogyan és kivel működünk együtt, mivel vannak olyan oldalak, akik még ronthatnak is a besorolásunkon, sőt utóbbiak vannak többségben.

Csak egy kis keresőoptimalizálás

Nincs olyan, hogy valaki csak egy kicsit javítgat az oldalán keresőoptimalizálás szempontjából. Ahhoz, hogy érezhető változásokat érjünk el szükséges egy kidolgozott stratégia. Ha ez megvan az oldal elkezd majd felzárkózni az elsők közé, ami mérhető sikert eredményez.

Most megtudhatja, miért minket válasszon

Csapatunk minden tagja sok éves tapasztalattal rendelkezik SEO, keresőmarketing és tartalommenedzsment területén. Miért fontos a komplexitás? Mert valamit vagy csinálunk jól vagy sehogy. Mindent megteszünk azért, hogy növeljük a látogatottságot és az ügyfelei számát. Nagyon fontos, hogy a siker ne csak a kimutatásokon látszódjon, hanem kézzelfogható eredményeket érjünk el. Azért hoztuk létre a sikerdíjas seo lehetőségét, hogy ügyfeleink mindezt a legjobb konstrukcióban kaphassák meg.

+71%

Organikus látogató

-29%

Visszafordulási arány

+43%

Weboldalon töltött idő

+23%

Oldal megtekintés

A keresőoptimalizálás egy nagyon összetett szelete a marketingnek, azonban legalább ennyire fontos is, éppen ezért minden vállalkozásnak foglakoznia kell vele. Itt nem működik a strucc politika!

Sikerdíjas SEO projektjeink

Tekintse meg projektjeinket

Meséljen a terveiről, hogy a seo segítségévével megvalósíthassuk azokat

Sikerdíjas seo szolgáltatásunk sok ügyfelünk számára nagyon jó megoldásokat nyújthat.

A keresőoptimalizálás manapság már létkérdés egy weboldal tulajdonos életében és a sikerdíjas seo sokak számára lényegesen költséghatékonyabb megoldás lehet.