Content Marketing Strategy

Külföldi terjeszkedés: Miért érdemes? Nézze meg a videót! Lejjebb...

A külföldi terjeszkedés sok vállalkozás számára egy elérhetetlen vágy, egy megvalósíthatatlan elképzelésnek tűnik. Azonban az internet marketingnek köszönhetően ez már bármelyik cégnek egy elérhető célja lehet. Így most arra buzdítom az erre már készen álló vállalkozókat, vállaltokat, hogy próbáljanak nagyban gondolkodni. Nyissanak a külföldi piacszerzés felé vezető útra!  Szerezzen meg Ön is más országokban egy részt a piacból.

Külföldi terjeszkedés: Miért érdemes?

Nyilván az Ön számára sem titok, hogy főleg tőlünk nyugatabbra nagyobb a vásárlóképes réteg és akár magasabb áron is lehet értékesíteni egy terméket vagy szolgáltatást, mint hazánkban. Éppen ezért nyújt nagyon jó lehetőséget az Ön vállalkozásának is, ha a nyugati terjeszkedésben gondolkodik. Soproni vállalkozás révén számunkra Ausztria nyújtja az elsőszámú lehetőséget, de nem elégedtem meg ennyivel, mert már más országokban is van tapasztalatom a piacszerzésben.

Külföldi terjeszkedés: Mindenhol ugyanaz működik?

A külföldi terjeszkedés egy olyan terület, ami sok plusz tudást és szakmai tapasztalatot igényel, hiszen minden országban egy picit más a marketing. Lehetnek különböző törvényi szabályozások és az emberek szokásai, mentalitása is teljesen más. Ami itthon egy nagyon jól működő megoldás az koránt sem biztos, hogy Ausztriában, Franciaországban vagy az Egyesült Királyságban is jól működik. Vajon ugyan úgy beválik ott is a hazai recept? Az ilyen irányú tapasztalataim nem csak azért értékesek az Ön számára is, mert így segíthetek a vállalkozásoknak más országokban is teret hódítani. Hanem azért is, mert így olyan praktikákat sajátíthat el és új módszereket tanulhat meg, amikkel itthon egyedülálló marketing megoldásokkal segítheti a vállalkozása fejlődését. A mindenhol ugyanaz működik kérdésre talán a Túró Rudi a legjobb válasz, amely jóformán kis hazánkat leszámítva nyugatabbra sehol sem „működik”. Próbálták már többször a hazai aranytojó tyúkot (Túró Rudit) kint kamatoztatni, de bukás volt mindegyiki próbálkozás vége. Egyszerűen más az ízlés, mentalistás, kint nem működik a hazai aranybánya.

Külföldi terjeszkedés: Az internet eltörölte a határokat!

Az internetes marketinggel megnyíltak a határok! Nem csak az utazás szempontjából jelentenek szabadságot a jelenlegi körülmények, hanem egy vállalkozásnak sem kell már csak a haza piacban gondolkodnia. Sajnos még mindig igaz az az állítás, hogy nyugatabbra még a fű is zöldebb, így egy ilyen jellegű döntéssel sokkal biztosabb lábakra állíthatja a vállalkozását. És ehhez nélkülözhetetlen a marketing és egy olyan szakember, aki ebben megfelelően tudja támogatni Önt. Úgy látom, hogy mi maximálisan alkalmasak vagyunk a külföldi piaci bevezetés, a piaci részesedés növelés, külföldi terjeszkedés folyamataira.  Több éves tapasztalatunk van a marketing területén itthon is és külföldön is, ezért szívesen segítek ebben másoknak is.

Külföldi terjeszkedés: Ez egy nagy döntés, de kecsegtető a jutalom is!

A külföldi terjeszkedés létét az amerikai aranylázhoz vagy egy mlm rendszerhez tudnám hasonlítani. Aki az elején szállt be annak busásan megtérült a fáradozása. Még nincs elkésve! A hazai vállalkozások többsége sajnos struccpolitikát folytat, így nem is érzékelik a környezetükben végbemenő változásokat. Sok vállalkozás azért megy tönkre, mert ezeket nem reagálja le. Vagy túl lassan produkál válaszreakciókat a külső körülmények megváltozására. Hozzá tudom segíteni ahhoz a tudáshoz, amellyel sikereket érhet el külföldön. Segíteni tudok abban, hogy a vállalkozása újabb aranylelőhelyeket találjon meg és azokat sikerrel ki is termelje! Ehhez be kell fektetni, de meg fognak jönni az eredmények!

Külföldi terjeszkedés: Érdekesnek találja?

Önnek is sikerült felkeltenem az érdeklődést a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatban? Akkor vegye fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy milyen módon tudok a segíteni a fentiek elérésében.

Kérem, hogy itt írjon és vissza fogom hívni.

https://pallascommunication.hu/kapcsolat/

Üdvözlettel:

Bökönyi Norbert

Esettanulmányok

A többi esettanulmány

100%

Új lehetőség

100%

Több bevétel

100%

Sikeresebb vállalkozás

100%

Nagyobb kommunikációs csatorna

Külföldi terjeszkedés

A külföldi terjeszkedés hatására új piacok nyílnak meg a vállalkozása előtt, mai 100%-os növekedési lehetőséget tartogat magában. Ez főként annak köszönhető, hogy nyugaton sokkal nagyobb a vásárlói réted, akiket megcélozhat.

Effective Copyrighting

Azonban minden új piac feltárása nagy szakmai tudást követel, hiszen minden országban mások a jogi lehetőségek és a célcsoport viselkedése. Ezek ismerete szükséges a biztos sikerhez.

Mondja el terveit és mi megtaláljuk a módját, az álmok valóra váltására.

Évek óta foglalkozunk online marketinggel, internetes értékesítéssel. Sikerre visszük az ügyfeleink terveit, segítünk elérni céljaikat.

A külföldi terjeszkedéssel egy új dimenzióra emelheti a vállalkozását.