MOST TÉRÍTÉSMENTES! Korona Vírus Webinár SOROZAT Cégeknek, Vállalkozóknak, Vezetőknek

KIKTŐL HALLHAT HASZNOS, ÉLETMENTŐ TIPPEKET A KORONA VÍRUS OKOZTA VÁLSÁGKEZELÉSÉRE? EDDIG ŐK CSATLAKOZTAK A TÖREKVÉSEINKHEZ, JELENTKEZZEN ÖN IS A FOLYAMATOS WEBINÁR SOROZATRA NÉZŐNEK!

Tonk Emil
Marketing Guru
Üzleti Akadémia
Tonkemil.hu

Dr. Krausz Miklós
LLM Ügyvéd IT szakjogás
Internetjogi Tanácsadó
Net-jog.hu
Németh Zoltán
Call-center
Lépéselőny
Lepeselony.hu

Kasza Tamás
Lezárási Specialista
Négy Évszak Training
Kaszatamas.hu

Sípos Lóránt
Soma CRM -CEO
GDPR vezető tanácsadó
és projekt menedzser

Dr. Mérő László
Publicista, pszichológus
Az ELTE Pszichológiai és
Babeș–Bolyai egyetemnek professzora


Dr. Kürti Sándor
Széchenyi-díjas üzletember
A Kürt Zrt. alapítója, elnöke,
tulajdonosaHázigazda: Bökönyi Norbert
Online Marketing Szakember
Pallas Communication
Pallascommunication.hu

Közös ellenségünk: A FÉLELEM!

A szimpla egy alkalmas TÉRÍTÉSMENTES tréningből egy folyamatos és állandó sorozat született. Bökönyi Norbert online marketing szakember, a Pallas Communication digitális marketing ügynökség által így kíván segíteni cégvezetőnek, vállalkozónak, tulajdonosnak. Sokan csak most szembesülnek a kialakult helyzettel, hiszen itt még nem lesz vége a történetnek, a krízisnek. Mi megoldáspártiak vagyunk, ezért fogni fogjuk az Ön kezét is a nehéz időszak alatt. Miért szánja rám a drága idejét? Mert itt és most valóban a megoldást, működő módszereket, kipróbált technikákat osztunk meg. Igyekszünk a könyvelő, a nyomdász, a fogorvos, a fodrász, a hotel-, kisbolt- és a webshoptulajdonosok, valamint más irányok, ágazatok vezetőinek a fejével gondolkozni és működő ötleteket adni. Vészeljük át együtt ezt a helyzetet. Mert ez a közös érdekünk, hogy mielőbb helyreálljon a rend! Regisztráljon, mert nincs tétje, mert valóban használható ötleteket, inspirációt adunk MOST TÉRÍTÉSMENTESEN A WEBINÁRSOROZAT KERETEIN BELÜL!

1.

A Koronavírus következtében kialakult krízishelyzet minden szektort érint, kivétel nélkül. Nehéz ebben a káoszban helyes döntéseket hozni és kiutat találni cégünk számára a megfelelő üzleti magatartást tanúsítva. Rengeteg ragadozó próbálja meg szétcincálni élete fő művét, kreativitásának és ambícióinak megtestesülését, a vállalkozását. Amit nem hagyhat, mert már annyi évet tett érte, dolgozott benne. Ráadásul több alkalmazottért és azok családjaikért is Ön felel.

2.

Legfőbb ellensége a káosz, a félelem, a pánik és hisztéria, amely napról-napra közelebb hozza a válság elmélyülését. Ez a tréning gondolat azért született meg, hogy ezt igyekezzünk mérsékelni, mert az emberek önállóan nagyon intelligensen tudnak viselkedni, de nagy csoportban ez nem mindig igaz rájuk. A pánik elhatalmasodásával pedig önmagunk alatt vágjuk a fát és kitolhatjuk a válságot több évre is. Ezen szeretnénk mi változtatni, hogy mielőbb helyreálljon a rend, az egészség és a béke.

3.

Ahhoz, hogy ne essen vissza a vállalkozásának a forgalma vagy ne csökkenjen le teljesen most jobban meg kell dolgozni az ügyfelek és kliensek bizalmáért. Ez a megmozdulás egy társadalmi szerepvállalás a részünkről, mert már átéltünk egy hasonló krízis helyzetet a világválság során, ezért tudunk Önnek is segíteni. Ahogy azt 2008-2013 között is tettük és ügyfeleink többségének +5-15-25% éves többletbevételt értünk el. Ezeket MOST TÉRÍTÉSMENTESEN elmondjuk, hogy Ön is kamatoztathassa 69 éves marketing és értékesítési tapasztalatunkat.

MI A LÉNYEG A JENLEGI HELYZETBEN?

"Ha lenne két dollárom, egyet PR-ra költenék!" / Bill Gates

4.

Az Ön cégét is negatívan érintik a Korona vírus - Covid-19 - okozta változások az üzleti életben?! Van megoldás cége számára ebben a kritikus helyzetben is, még akkor is, ha nem húsipart vagy a sütőipart erősíti.

5.

Amennyiben nincs meg a forgatókönyv egy ilyen szituációhoz - worst scenario, a legrosszabb eshetőségre -, akkor tartson velem. Azt hallja sok vállalkozótól, hogy elküldték az alkalmazottaikat? Akkor engedje meg, hogy néhány már bizonyított, 2008-ban már bevált ötlettel lássam el.

KINEK SZÓL A KORONA VÍRUS WEBINAR TRÉNING? AZ E-KONFERENCIA CSAKIS CÉGVEZETŐKNEK, TULAJDONOSOKNAK, DÖNTÉSHOZÓKNAK SZÓL!

Cégvezetőknek Tulajdonosoknak

Cégvezetőknek

Ez a KORONA VÍRUS WEBINAR TRÉNING olyan cégvezetőknek szól, akik szeretnének javítani ezen a helyzeten. Mindannyin tudtuk, hogy előbb vagy utóbb válság lesz, mindazonáltal kevesen sejtették, hogy ez ilyen gyorsan fog megtörténni. Még a legfelkészültebb, milliárdos ismerőseim, klienseim is 2-3 évvel későbbre helyezték a kezdetét. Így feltételezem, hogy Önt sem lepte meg kevésbé ez a hirtelen káosz, mint őket vagy engem. Sok cégvezető nem is méri fel, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek ebben a krízisben. Nem kevésbé a cégében is rengeteg az alternatíva. A vállalkozása és benne minden ember értékes, mert több szürkeállomány hamarabb talál megoldást, mint egy. És néha nem árt, ha van egy külső szemlélődő, mint egy pszichológus. Ez a szakember - objektíven - kívülről látja a helyzetet. Jobban meglátja az egyértelmű konfliktusokat, akadályokat, ami másoknak fel sem tűnik. Ők nem látják, mert benne élnek.

Tulajdonosoknak

Ezt a KORONA VÍRUS WEBINAR TRÉNINGET cégtulajdonosoknak is szánom, mert számodra is értéket képvisel. Vezetőként felelősséggel tartozol a cégedért, mások életéért. A döntéseid most meghatározhatják, hogy a válság 3-4 hónapig vagy évekig fog tartani. Igen, ez rajtad (IS) áll! zonyos fokig rá kell látnod, értened kell a Facebook marketing mechanizmusát. Ebből az esszenciából kiderül, hogy milyen területekre kell fókuszt helyezned a Facebook marketingedben. Az eredmények kimutatása nem egyszerű feladat a Facebook rendszerében, de én már szinte mindent eladtam ott, amit csak lehetett. Így bátran motivállak téged is, hogy használd ki a benne rejlő lehetőségeket, mert roppant drága termékeket is adok el a segítségével. Azonban ha nem hiszel benne, mert nem jól dolgoztatok benne eddig, akkor azért nem a Facebook a felelős. Kevesen értik a lényegét, de ez nem is a te feladatod. Neked csak ki kell adni a munkát a megfelelő emberednek vagy Facebook szakértődnek. Az utóbbi 6 évben már érezhető volt, hogy sokkal "drágább" lesz a Facebook. Mostantól kezdve csak előfizetéses alapon lehet rá gondolni, de hidd el van értelme!

Nem eladni akarok Önnek! Csak motiválni, inspirálni szeretném és működő, kézzel fogható módszereket és ötleteket adni a kezébe.

ITT TUD JELENTKEZNI A TÉRÍTÉSMENTES KÉPZÉSRE!

REGISZTRÁLJON BE MOST TÉRÍTÉSMENTES WEBINARSOROZATUNKRA, ELŐADÁSAINKRA, MERT HASZNOS, MÁR BIZONYÍTOTT, MŰKÖDŐ, KIPRÓBÁLT MÓDSZEREKET KAP KÉZHEZ! AZ ONLINE KONFERENCIÁKKAL FOLYAMATOSAN, KÉTHETENTE JELENTKEZÜNK, ERRŐL E-MAILBEN KAP ÉRTESÍTÉST. FOLYAMATOSAN NEVES ELŐADÓKAT HÍVUNK MEG.

Vezetéknév:


Keresztnév:


E-mail cím:


Adatkezelési nyilatkozat
Elfogadom az adatkezelést.INGYENES Facebook marketing ebook

A Korona vírus TÉRÍTÉSMENTES Webináriumunkon Tippeket adunk a kríziskezeléshez, illetve tanácsokkal segítünk, hogy motiválhatja az alkalmazottait!

6.

Kétségtelen, hogy egy újabb gazdasági válsággal állunk szemben! Mindannyiunk érdeke, hogy kétségbeesés helyett felkészüljünk és tudatosan építkezzünk, így talán még a hasznunkra is válhat! Ugyanis a kényszer nagy úr, már pedig most a túlélés a cél. A megfelelő lépésekkel most akár versenytársait is megelőzheti! Ne hagyja, hogy a félelem irányítsa, találjunk ki együtt stratégiát az Ön számára is! Alakítsa át marketing kommunikációját a hatékonyságnövelés érdekében!

7.

Úgy érzi segítségre van szüksége az útkereséshez a káoszban? Megoldást szeretne találni a vállalkozása fenntartásához és fejlődéséhez? Netán az év végi növekedéshez keres megoldást? Mindeközben szeretné kivenni a részét a társadalmi a felelősségvállalásból? Ehhez tényleges, kézzelfogható ötletekre van szüksége. Itt ilyen kipróbált, már bizonyított és biztonságos ötleteket fogunk tálcán kínálni. Jelentkezzen adatlapunkon keresztül, válassza ki az Önnek megfelelő dátumot és tartson velünk a Korona Vírus webinárium során!

8.

Segítünk Önnek, hogy cégével a krízishelyzetben is növekedni tudjon és a beszélgetés végén vállalkozását érintő személyes kérdéseit is felteheti! Mi a Pallas Communication-nél azért szeretnénk segíteni, mert közös feladatunknak érezzük a negatív hatások enyhítését, hogy együtt mihamarabb túl lendüljünk ezen a nehéz helyzeten!

KIK KÉRTÉK MÁR A SEGÍTSÉGÜNKET?

Érdekeli, hogy milyen megoldásokkal lehet megóvni a nehezen felépített vállalkozását? Akkor Tartson Velem, mert Önnek is tartogatok hasznos tippeket!

Miért lesz jó helyen? Mert számos multinacionális vállalkozás mellett, rengeteg kkv-nak segítettem az elmúlt 15 év során kiemelkedni a tömegből. Rájuk irányítottam a reflektorfényt és ebből több elérés, megjelenés, érdeklődő, vásárló és a folyamat végén profitot realizáltak az ügyfeleink.

INGYENES Facebook marketing ebook

Itt tud regisztrálni a WEBINAR KÉPZÉSRE! Valódi értéket adunk át MOST TÉRÍTÉSMENTESEN. Regisztráljon, mert inspirációt, ötleteket meríthet a váslság étvészeléséhez..

 
Vezetéknév:


Keresztnév:


E-mail cím:


Melyik Webinar időpontra jelentkezik?
2020.03.31 - 17:00 (kedd)
2020.04.02 - 17:00 (csütörtök)
2020.04.09 - 17:00 (csütörtök)
Kérem, ajánljanak fel egy másik időpontot
Adatkezelési nyilatkozat
Elfogadom az adatkezelést.Mire van szükséged a hatékonyság megőrzéséhez a nehéz időkben?

9.

Hasznos tippekkel, tanácsokkal látjuk el, hogyan állhat át cége az online kereskedésre, szolgáltatásra és ha ez nem lehetséges, segítünk, hogy milyen tartalmat gyártson online felületeire, hogy kapcsolatban maradjon potenciális vásárlóival.

10.

Segítünk, hogy ne csak a válságra, hanem az azt követő időszakra is felkészüljön, készítse elő és tervezze meg marketing kampányát a krízis utáni időszakra, hogy ne maradjon tétlen az újonnan kialakuló versenyhelyzetben sem!

11.

Hogyan tudja hatékonyabbá tenni az otthoni munkavégzést? Tippeket adunk, hogyan szervezze meg és tartsa kézben a céges feladatokat otthonról és hogyan motiválja munkatársait!

Szerezze meg MOST TÉRÍTÉSMENTESEN A TUDÁSOMAT, amely válaszol számos bizonytalanságra, kétségre. Ebben a tréningben elmondok olyan egyértelműségeket, amelyek után a homlokárat fog csapni! De az is lehet, hogy a fejét fogja a falba verni, hogy ÖN ezeket eddig nem tudta...

Korona Vírus Krízis - A Válság Elmélyülése Elleni Képzés

Alkalmazza a tudásomat és más nagyszerű cégvezetők léápéseit a kialakult helyzetre. Biztosan Ön is talál majd az előadásban az Ön cégére alkalmazható ötleteket. Regisztráljon most, mert a helyek korlátozottak.   
Vezetéknév:


Keresztnév:


E-mail cím:


Melyik Webinar időpontra jelentkezik?
2020.03.31 - 17:00 (kedd)
2020.04.02 - 17:00 (csütörtök)
2020.04.09 - 17:00 (csütörtök)
Kérem, ajánljanak fel egy másik időpontot
Adatkezelési nyilatkozat
Elfogadom az adatkezelést.INGYENES Facebook marketing ebook

Kik ajánlanak Önnek?"Kezdetekben nehezen hajlottunk a SEO és Facebook-marketinggel kapcsolatos megkeresések felé, de aztán találkoztunk Norberttel, aki mind szakmai mind személyes benyomása alapján meggyőzőnek bizonyult. El is kezdtük a közös munkát aminek gyorsan meglátszott az elvárt eredménye, gyűltek a lájkok és a megtekintések szép számmal, az oldalunk aktivitása pedig látványosan növekedett. Az oldal a Google keresőben is egyre jobb pozíciókat szerezz meg, az általunk kiválsztott desztinációkra. Nincs is más hátra mint előre, folytatjuk a közös munkát és csak ajánlani tudom minden fejlődni vágyó cégnek/vállalkozásnak a Pallas Communication szakértelmét!"

1000 Út Utazási Iroda"
Ermilov Oleg
Ügyvezető Igazgató

Az 1000 Út Utazási irodával több szálon dolgozunk együtt. SEO-ban olyan áttöréseket értünk el, hogy a fontosabb desztinációk jelentősen előrébb kerültek a Google keresőben. Igaz ugyan, hogy a jelenlegi helyzetben ez nem jelent bevételt, ámbátor a válság győzteseként azok fognak kikerülni, akik elől szerepelnek a nekik fontos kulcsszavakra, kifejezésekre a Google keresőben. Mert a Google adja még mindig a cégek megkereséseinek, vásárlásainak, ügyfeleinek az 50-70%-át. Alkalmazzon Ön is SEO optimalizálást, hogy több látogatóra és bevételre tegyen szert.

Kik ajánlanak Önnek?"Bökönyi Norbert nem csak rábeszélt minket egy új webáruházra, de az online marketing stratégiájával azt is elérte, hogy onnan folyamatosan konkrét ügyfeleket realizáljak. Ráadásul hónapról-hónapra növekednek az ügyfélszámok és a bevételek! Köszönöm a segítségét!"

Profil Motor Kft.
Kirády Csaba
Tulajdonos

A keresőoptimalizálás munkáinknak köszönhetően a Profil Motor Kft évek óta tudja, hogy milyen fontos elől szerepelni a Google keresőben, mert onnan érkeznek az ügyfelek. Ezért komplex Google Ads (AdWords) kampányok és SEO is fut a háttérben, hogy az oldal évről-évre jobb pozíciókat és több látogatót, bevételt érjen el. A kialakult helyzetben is előre menekülünk... Már általánoisabb kifejezésekre is jött feljebb az oldal a keresőben.

Kik ajánlanak Önnek?

Facebook ebook tréning

A Tornácos Ház marketing tevékenysége, 10 év kivonata. Kattintás alapú kampányok, posztolás, hírlevél kommunikáció, keresőoptimalizálás. A példa kedvéért az eredményeink a Facebook oldalukkal kapcsolatban is kimagasló. 2013. december 1-én vettem át a Facebook oldaluk bázisának építését. Akkor 1.495 követőjük volt. 2018-ban átléptük a ~30.000 fős követői bázist. NAGYON FONTOS! Ez nincs nyereményjátékokkal felduzzasztva! Ez egy különleges Facebook követői bázis, amelyből rengeteg vendég realizálódik.

"Norbert alapjaiban változtatta meg a marketing szemléletünket. Az első körben kattintás alapú kampányokkal segítette a vendégszerzést. Ma már a komplett PR tevékenységünket ők végzik. Ezúton köszönjük a segítségét."

Tornácos Ház
Hospely Károly
Tulajdonos

Kik ajánlanak Önnek?

Facebook ebook tréning

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal Facebook Oldalát a nulláról kezdtük el felépíteni. A legnagyobb kihívás az volt benne, hogy Málta egy magasabb árfekvést képvisel, ezért a célcsoportot nagyon komoly kihívás volt helyesen körülírni. A cél Málta szempontjából tényleges, valódi, releváns utazóközönség szerzése. Mintegy 1.500 biztos Málta iránt érdeklődővel kedveltettük a Facebook oldalukat. 

"Hosszú ideig kételkedtem abban, hogy egy turisztikai desztináció népszerűsítésében helye van-e a Facebooknak. Norberttel folytatott beszélgetések eredményeként belevágtunk és a siker nem maradt el, de mindez nem lett volna ennyire eredményes, ha nem kapunk ilyen profi és rugalmas segítséget. Köszönjük!"

Hangya Edina
Ügyvezető
Máltai Idegenforgalmi Hivatal