MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR CÉGVEZETŐKNEK, TULAJDONOSOKNAK! INSPIRÁCIÓ, MŰKÖDŐ ÖTLETEK, MEGOLDÁSOK A VÁLSÁGKEZELÉSRE!   

Adatbázis marketing a Hotel Sopronnak

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Adatbázis marketing megbízással indult a február!

Hotel Sopron ügyfelünknek adatbázis marketing kampányba fogtunk, amely egy branding kampánnyal is kiegészül. Bár az e-mail adatbázis építés projekt önmagában valamilyen online marketing kampányt feltételez, az nem feltétlen mindig egy branding kampány. Hiszen az ilyen kampányoknál a fő cél egy jól működő e-mail adatbázis.

Adatbázis marketing nélkül lehetetlen a hatékony ügyfélszerzés

Adatbázis marketing nélkül lehetetlen a hatékony ügyfélszerzés

Címlista és branding együtt? Miként realizálódik a branding és a címlista?

A médiatervezés során egy nyereményjáték szervezésébe fogtunk, amelynek a promócióját egy adott médium felületein számos megjelenéssel egészítjük ki. A médiafoglalás megtörtént, rövidesen indítjuk a kampányt. Így ügyfelünk részére részben PR, branding feladatokat is ellátunk a az adatbázis marketing projekt keretein belül.

Címlista ambivalencia?

Az adatbázis marketing legjobb alapanyaga egy önkéntesen regisztrált e-mail adatbázis. Egy nyereményjátékból azonban gyengébb hírlevél adatbázis születik.

Akkor miért érdemes mégis nyereményjátékokban is gondolkodni?

Egy nagy nyereményjátékból vagy kvíz sorozatból nagyon sok elérhetőséget gyűjthetünk össze! Ráadásként pedig PR, branding vonalon is erősíti a vállalkozását. Tény és való, a regisztrálók közül kevesebben fognak vásárolni, de az egész kampányt nézve ez mégis előnyös Önnek!

Azonban, ha most indul, akkor ne ezzel kezdje!

Sok vállalkozóval találkoztam már, akik nyereményjátékkal akarták felvirágoztatni az induló vállalkozásuk értékesítését. Ez egy meddő próbálkozás, mert akik nyerni jönnek azok nem fognak vásárolni magas számban. Ráadásul idő kell a vásárlójelöltek meggyőzéséhez, valamint ehhez nem elég egy pár ezres e-mail adatbázis!

A marketing lista volumene is fontos!

Adatbázis marketing a Hotel Sopron részére

Adatbázis marketing a Hotel Sopron részére

Az adatbázis marketing alapköve a marketing lista. Egy önkéntes feliratkozásból származó bázis – amelyik nem nyereményjátékból van – roppant hatékony marketing eszköz a szakavatottak kezében, mert jól, szövegezett hírlevelekkel, ügyesen felépített hírlevél stratégia útján milliós eladásokat tudnak prezentálni.

Óvatosan bánjon hírlevél adatbázisával!

A hírlevél regisztráltak nagyon érzékenyek a gyenge, unalmas, semmit mondó hírlevelekre. Írjon érdekes hírleveleket vagy kérje egy hírlevél szakértő segítségét, mert elég egyetlen rossz hírlevél és sokan leiratkoznak, átkategorizálják a levelét.

Nem szégyen a marketing kiszervezés

Egyre több vezető látja be, a könyvelés, üzemeltetés mellett a marketing is kiszervezhető, mert több idő marad a konkrét ügyfélkezelésre és értékesítésre, így egy win to win helyzet alakítható ki, mert Önnek csak a lényegre kell figyelnie.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK