No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Hírlevél marketing

Mi az egyik legjobb módja annak, hogy az összes csodálatos ajánlatod és tipped közöld ügyfeleiddel? Hírlevél marketing! A hírlevél marketing újra és újra bebizonyította, hogy a leghatékonyabb módon teremt kapcsolatot az ügyfelekkel. Kétségtelen, hogy egy kiváló hírlevél nagyon hasznos a vállalkozásodnak.

Mitől lesz jó egy hírlevél?
A hírlevélnek három aspektusa, amely közvetlenül befolyásolja a hatékonyságát:
Márkaépítés

Mitől lesz azonban kattintásra érdemes és kreatív a hírlevél marketing? Mi készteti az embereket arra, hogy megnyissák és elolvassák? Hogyan jön létre az erős kapcsolat egy online olvasható dokumentumon keresztül?

Ezekre a kérdésekre a válaszok az emberi pszichológia alapvetéseiben rejlenek. A szemet gyönyörködtető grafikai elemek, a meggyőző szöveg és az erőteljes CTA-k együttes és nagyszerű kombinációja készteti a feliratkozókat a kattintásra. Persze így is akadnak, akik gyakran tapasztalnak magas leiratkozási arányt egy bizonyos pont után a hírlevél marketing kampányaikban. Ennek pedig több oka is lehet, amelyek közül az egyik egyértelműen a kreatív ösztönzés hiánya.

hírlevél marketing
Mitől lesz igazán jó a hírlevél marketing?

 Többre van szükség a szép betűtípusoknál és a nagy szavaknál ahhoz, hogy az emberek átattintsanak a weboldaladra. Sokkal fontosabb, hogy egy nyerő hírlevél marketing stratégiád legyen hatékony megoldásnak bizonyul ahhoz, hogy elérjük az ügyfeleidet és befolyásoljuk a vásárlási döntésüket.


Mitől lesz jó a hírlevél marketing?

Mint már említettük, a jó email marketing stratégia az, ami a kreatív hírlevél alapját képezi. Az egyes kampányok célkitűzéseitől függően a hírleveleket jól megfontolt stratégia alapján hozzuk ügyfeleinknek létre.

Hírlevél marketing

Az hírlevél lényegében egy digitális dokumentum, amely különböző dolgokról szólhat, beleértve a márkához kapcsolódó híreket, frissítéseket, tippeket, ajánlatokat, és egyebeket. Ezeket általában különböző célokra használjuk, többek között az elkötelezettség növelésére, több feliratkozó vagy követő megszerzésére, az értékesítés javítására, termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésére, események népszerűsítésére, nagyobb webhelyforgalom generálására stb. Általában az e-mail marketingkampányok részét képezik, és a kampány célkitűzéseitől függően naponta, hetente, havonta vagy akár negyedévente is küldhetők.

hírlevél marketing
Kreatív kampányok

A hírlevélnek három olyan aspektusa van, amely közvetlenül befolyásolja a hatékonyságát:

A szöveg talán a legerősebb és legjelentősebb elem, amely hozzájárul a hírlevél hatékonyságához. A tartalom megírásakor alaposan átgondoljuk a levél célját, és erős szavakkal és szilárd, meggyőző tényekkel nagyszerű szöveget alkotunk. Semmi sem múlja felül azt a hatást, amelyet egy nagyszerű tartalom képes kifejteni. A szöveg megírásakor nem feledkezünk meg arról sem, hogy világos és tömör legyen. Az ügyfélprofil-információkat is mindig felhasználjuk, hogy személyre szabott tartalmat nyújtsunk. Mint azt már mindannyian tudjuk, minél személyre szabottabb és finomhangoltabb egy üzenet, annál nagyobb az esélye, hogy rákattintanak.

Vizuális elemek: A második elem, amely nagyban hozzájárul egy e-mail hírlevél sikeréhez, az esztétika, vagyis a hírlevél grafikai felépítése. A színeknek, betűtípusoknak, formáknak és egyéb kreatív elemeknek vannak tudományos és logikusan kialakított kombinációi, amelyek bizonyítottan vonzóak az emberi elme és szem számára. Igaz, mint olyan vállalkozó, aki nem igazán ért a grafikai tervezéshez, nem biztos, hogy ismered a vizuálisan vonzó tartalom létrehozásának tudományát. Ezért is érdemes olyan szakembert megbízni, aki segítségedre tud lenni minden tekintetben.

hírlevél kampányok
Hatékony hírlevél kampányok

Annak érdekében, hogy a hírleveleket még vonzóbbá és hívogatóbbá tegyük az előfizetők számára, mindig a legjobb formánkat igyekszünk nyújtani. A levélben minden esetben elhelyezünk CTA gombokat, átirányíthatjuk az ügyfeleidet az általad megadott oldalra és megrpóbáljuk őket rávenni a hírlevél szövegezésében, hogy elvégezzék a kívánt cselekvést is.  Vagyis, a célunk mindig az, hogy hatékony hírlevél marketing kampányokat tervezzünk és hozzunk létre. Megfelelő, vonzó hírlevelekkel kiegészíthetjük a marketingstratégiád, és ezeket kombinálva beindíthatjuk a növekedést vállalkozásod értékesítésében. Az e-mail kampányok mellett nagy figyelmet fordítunk a fontos jelentések és mérőszámok elkészítésére is, mint például a nyitási arányok és az átkattintási arányok, amelyek kulcsfontosságúak a növekedés szempontjából. Emellett olyan technikai hátteret biztosításunk, amellyel képesek vagyunk az elsődleges postaládákba juttatni hírlevél kampányodat az esetek 80%-ban, a siker érdekében.

Reszponzívvá tesszük a hírleveleidet: Napjainkban és korunkban a digitális tartalmak jelentős részét mobiltelefonon nyitnak meg és olvasnak el. Ugyanez vonatkozik a hírlevelekre is. Ügyelünk arra, hogy hírleveleidben mobilra reagáló dizájnt használjunk, hogy a kreatív hírlevél elkészítésébe fektetett erőfeszítés megtérüljön. A statisztikák szerint az olyan e-maileket, amelyek nem töltődnek be megfelelően a telefonon, valószínűleg még a megnyitás előtt törlik.


Márkaépítés

 Soha nem felejtjük el a kreatív márkaelemeket használni az e-mail tervezése során. A design kialakításához mindig tervezünk egy kreatív hírlevélsablont, de szem előtt tartjuk, hogy színekkel, betűtípusokkal és egyéb elemekkel mindig a márkához, adott vállalkozáshoz igazodunk. Ez még jobb felismerhetőséget ad a hírlevélnek, és az olvasók fejében rögzül a márka.

branding
hírlevél marketing

Bemutatjuk vállalkozásod céljait, vagy új híreit, hogy több érdeklődőt generáljunk. A hírlevél marketing egy nagyon jó módja annak, hogy a korábbi vásárlókat visszatérő ügyfelekké alakítsuk, és ezt a lehetőséget meg is ragadjuk ügyfeleink érdekében. Ha a jövőben néhány új termék vagy szolgáltatás bevezetését tervezed, vagy ha bármilyen más terveid vannak a vállalkozással kapcsolatban, akkor erről is érdemes hírt adni a hírleveleidben. Kérd ki a véleményüket és a visszajelzéseiket, vedd rá őket, hogy vegyenek részt, csatlakozzanak a márkádhoz, és építsd velük a kapcsolatokat!

Ha a hírlevél marketing felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben!

Ha tetszett a cikkünk kövess minket Facebookon is!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?