Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Sokan úgy tekintenek az e-mail marketingre, mint egy elavult módszerre. A marketingesek azonban tudják, hogy az e-mail mennyire hasznos az általános online marketing stratégiában. Az e-mail marketing hatékony módja annak, hogy kapcsolatot teremts a célközönségeddel és vásárlókká alakítsd át őket.

Hogy miért ilyen fontos az e-mail marketing online marketing szempontból?
E-mail marketing online marketing – Hozz létre személyre szabott tartalmakat
Forgalmat irányítunk a weboldaladra
Az e-mail marketing kampányok olcsók
Eredmények mérése E-mail marketing online marketing

Az e-mail marketing online marketing szempontjából alapvető fontosságú a marketingstratégiád beépítésébe, és a tartalommarketinged részét is képezheti. Az érdeklődők és ügyfelek személyre szabott üzeneteket kaphatnak, amelyek segíthetnek nekik kapcsolatot teremteni a vállalkozásoddal. Ez egy remek módja annak, hogy felkeltsük érdeklődőid figyelmét és ügyfelekké alakítsuk őket.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyfelek szívesebben lépnek kapcsolatba a cégekkel e-maileken keresztül. Az e-mail marketingben pedig a promóciós e-mailek a leggyakoribb e-mail típusok, amelyekbe a vállalkozások szívesebben fektetnek be.


Hogy miért ilyen fontos az e-mail marketing online marketing szempontból?

b2b b2c
e-mail marketing fajtái

Mert, az ügyfeleknél, érdeklődőknél mindig kéznél van a mobiltelefonjuk, és mobilkészülékeiken keresztül azonnal elolvashatják az e-mailjeiket. Az e-mail az egyik legjobb módja annak, hogy az emberek ne maradjanak le a vállalkozásodtól érkező frissítésekről.

A fent említett tapasztalatok azt mutatják, hogy az e-mail marketing fontos eszköz az online marketing stratégiákban.


E-mail marketing online marketing – Hozz létre személyre szabott tartalmakat

A személyre szabás segíthet célközönségednek a vállalkozással való kapcsolatteremtésben. Az e-mail marketingedben személyre szabhatjuk a tartalmat, hogy megfeleljen közönséged igényeinek.

 A kapcsolattartó keresztnevének hozzáadása az e-mailhez például nagyszerű módja az e-mailek személyre szabásának, amelyet rendszeresen alkalmazunk is ügyfeleinknél. Azoknak az e-maileknek, amelyek tartalmazzák a felhasználó keresztnevét, nagyobb az átkattintási arányuk, mint azoknak, amelyek nem.

Egy másik módja az e-mailek testreszabásának, amelyet gyakorta alkalmazunk ügyfeleink közönségénél az adatbázis szegmentálása. Ez azt jelenti, hogy különböző szempontok alapján szegmentáljuk (vagyis válogatjuk) a közönséget, hogy aztán személyre szabott tartalmat készíthessünk a számukra.

cikk
cikkek

Személyre szabott tartalom:

Ha például egy felhasználó korábban már meglátogatta ügyfelünk webhelyét, akkor olyan üzenetet hozunk létre a számára, amellyel arra buzdítjuk, hogy térjen vissza a weboldalára.

Ha nem saját feliratkozói bázisára küldünk e-mailt, hanem egy rajtunk keresztül bérelt adatbázisra (EDM kiküldés) akkor bemutatjuk vállalkozását, termékeit vagy szolgáltatásait, amelyeket a címzettek érdekesnek találhatnak, hogy újabb érdeklődőket szerezzünk ügyfelünk számára.

Ez a fajta személyre szabott üzenetküldés segíthet a közönség igényeinek kielégítésében. Lehetővé teheti, hogy új érdeklődőket szerezzünk és új ügyfelek legyenek belőlük.

Mi a legjobb benne


E-mail marketing online marketing

Forgalmat irányítunk a weboldaladra

A legtöbb online marketing tevékenység alapvető legfontosabb feladata megnövelni az egy vállalkozás weboldalára érkező forgalmat. Ez a legfontosabb feladatunk. A látogatók csupán 5-2%-ból lesz vásárló átlagosan, vagyis minél több a látogató egy weboldalon, annál több a vásárló is – jó esetben.

Az e-mail marketingkampányokkal a felhasználókat az ügyfeleink weboldalára küldjük. Az e-mail szövege mellett CTA-kat helyezünk el az e-mailben, amelyek a felhasználókat a weboldaladra irányítják. Ezek a CTA-k elvezethetik a felhasználókat a kapcsolatfelvételi lapra, regisztrációs oldalra, vagy webshopba, ahol a felhasználók ügyfelekké alakulhatnak át.

Ha például egy ügyfelünk céges blogot vezet, akkor ezt hírlevélben elküldjük az ügyfeleknek, hogy visszatereljük a korábbi vásárlókat az ügyfelünk oldalára.

Ez segíthet újabb vásárlásokat generálni, és visszatérő ügyfelekké alakítani a korábban már vásárló embereket.

Szeretnél több vásárlót?

Szeretnél több vásárlót?

Az e-mail marketing az online marketing szerves része, mert az e-mail kampányok képesek növelni az eladásokat. Az e-mailekben bemutatjuk a termékeid vagy szolgáltatásaid, hogy vásárlásra csábítsuk a lehetséges ügyfeleket. Az eladásról, kedvezményről vagy más promóciós tevékenységről szóló információkat továbbítjuk számukra egy e-mailben.


Az e-mail marketing kampányok olcsók

Az e-mail marketing kampányok létrehozása költséghatékony. Ráadásul szolgáltatásunk komplexitása miatt nem kell külön fizetni valakinek, hogy megírja a megfelelő szöveget, nem kell megvásárolni Stock fotókat a designos e-mail elkészítéséhez, nem kell megvenni vagy előfizetni egy marketing szoftverre, amellyel elküldjük az e-mailt és talán meg is érkezik a címzett postaládája.

Mi mindezekről gondoskodnunk és elvégezzük a „piszkos” munkát ügyfeleink számára. Ráadásul, 15 év tapasztalatával rendelkezünk, így már jól ismerjük azokat a trükköket, amelyek a sikert garantálják. Ez nem olyan, mint egy PPC hirdetés, amely nagyon hatékony, de ahol minden egyes kattintásért fizetni kell. Az e-maileken keresztül úgy mutathatjuk be termékeid vagy szolgáltatásaid a lehetséges ügyfeleidnek, hogy nem kell minden kattintásért fizetned.

Ráadásul az e-mail kampányok létrehozása nem is tart olyan sokáig. Általában egy-két nap alatt készülnek el. Egyeztetünk az ügyféllel az e-mailek tartalmával kapcsolatban. Ezután elkészítjük és jóváhagyatjuk a levelet, majd elindítjuk a kiküldést. Azután pedig értékeljük a statisztikákat, hogy mennyien nyitották meg ezeket a leveleket. Célunk, hogy minél jobban megkönnyítsük ezt a folyamatot klienseinknek. Ezzel több idő marad számukra a fontos feladatok elvégzéséhez.


Mérhető marketing

Eredmények mérése E-mail marketing online marketing

Az e-mail marketing hatékonyan mérhető, így meg tudjuk mutatni ügyfeleinknek, hogyan segítette vállalkozásukat egy-egy kampány. Azok a platformok, amelyeket az e-mailek kiküldéséhez használunk, lehetővé teszik a megnyitási arány, az átkattintási és konverziós arányok nyomon követését. Ezen információk segítségével könnyen felmérheted, hogy az e-mail kampányuk hozzájárulnak e a vállalkozásod növekedéséhez. Fontosnak tartjuk ezt kihangsúlyozni, ügyfeleink megelégedésére, mivel időt és erőforrásokat fektetnek ezekbe a kampányokba, tudniuk kell, hogyan segítjük a sikereiket.

E-mail marketing online marketing

Az e-mail marketing hatékony eszköz lehet, ha helyesen használjuk. Ügyelünk arra, hogy időt fordítsunk saját ügyfeleink szakterületének megismerésére és a minőségi tartalom felépítésére. Kiegyensúlyozott designt használunk és elrendezést, hogy az e-mailek vonzónak tűnjenek az olvasók számára.

Ezzel is segítünk abban, hogy maximálisan kiélvezzék ügyfeleink az e-mail marketing előnyeit. Az e-mail marketing az online marketing nagyszerű módja, mert így kommunikálhatsz közönségeddel, javíthatod az értékesítést és hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki ügyfeleiddel. Mi pedig segítünk mindebben – ha minket választasz!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?