Digitális marketing ügynökség – előnyök & szolgáltatások

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Egy digitális marketing ügynökség értékes partnere lehet vállalkozásának, bár lehet, hogy nem teljesen ismeri fel, hogy mi mindent tehetnek Önért. Tulajdonosként vagy marketingvezetőként az Ön feladata, hogy ügyfeleket hozzon be vállalkozásának képzeletbeli ajtaján keresztül.

Mi a digitális marketing
Teljeskörű digitális marketing szolgáltatások
InBound stratégiák
SEO/Keresőoptimalizálás
Online reklám, PPC hirdetések
Közösségi média marketing
Digitális marketing tanácsadás
Szüksége van vállalkozásának egy digitális marketing ügynökség szolgáltatásaira?

Ingyenes marketing elemzés? Kattintson és kérjen időpontot rá!

Az internet korában a vásárlásokat megelőzően az emberek java része végez online kutatást, mielőtt döntést hozna, ami azt jelenti, hogy elengedhetetlen egy olyan erőteljes online jelenlét kialakítása, amely az ügyfeleket meggyőzi és irányítja a vásárláshoz vezető út során. Egy digitális marketing ügynökség képes ezt a feladatot elvégezni vállalkozása számára, sok minden más mellett.

Mi a digitális marketing?


A digitális marketing egy sokrétű stratégia, amelynek célja, hogy kapcsolatot építsen az ügyfelekkel online, a különböző marketingcsatornák széles skáláján keresztül, és végül rávegye őket, hogy vásároljanak, majd lehetőleg vissza is térjenek a jövőben.

A digitális marketing eredményei drámaiak lehetnek. A céges blogírás pl. önmagában 50 százalékkal nagyobb forgalmat hozhat a márkáknak azokhoz képest, akik soha nem osztanak meg oldalukon bejegyzéseket. A SEO, vagyis keresőoptimalizálás szintén segíthet megtöbbszörözni egy weboldal forgalmát.

Ügynökségünk a következő digitális marketing stratégiák kidolgozásában nyújt segítséget:

    Tartalommarketing

    Keresőoptimalizálás (SEO)

    Online reklám, PPC hirdetések

    E-mail marketing

    Közösségi média marketing

A digitális marketing ügynökségként a fent felsorolt kategóriák mentén határozzuk meg szolgáltatásainkat. Ezeknek az online eszközöknek a széles skáláját alkalmazzuk, hogy segítsünk egy vállalkozásnak elérni marketing- és értékesítési céljait. Ezek a kategóriák magukban foglalják a lehetőségét egy összetett és sikeres marketingkampány megtervezésének és végrehajtásának.

Az általunk kínált szolgáltatások részletesen:

A digitális marketing ügynökségként az ügyfeleket online érjük el az többcsatornás marketing révén. A többcsatornás marketinggel az ügynökségek például weboldalakon, blogokon, e-mailben, közösségi médiában és más csatornákon keresztül lépnek kapcsolatba az ügyfelekkel, de természetesen vállaljuk egy-egy csatorna stratégiájának megtervezését és végrehajtását is. Digitális marketing ügynökségként nem kínálunk hagyományos (offline) marketing megoldásokat.

Digitális marketing ügynökség

Teljeskörű digitális marketing szolgáltatások


Azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik egy kézben tudni vállalkozásuk marketing stratégiáját- több rétű, összetett szolgáltatásokat kínálunk. Az online kampányoktól, a weboldal-készítésig, újratervezésig, hírlevél feliratkozók gyűjtéséig, céges blog kidolgozásáig – ebben benne van minden olyan feladat, amely egy KKV sikeres marketing stratégiájának megtervezéséhez elengedhetetlen. Ezekben az esetekben alacsonyabb költséggel tudunk több erőt vinni a marketingfeladatok elvégzésébe, mintha a vállalkozás külön alkalmazottakat venne fel ezekhez.

Inbound stratégiák


(Mi az az Inbound marketing? – olvassa el korábbi cikkünket a témában.)

Inbound marketing stratégiákat is kínálunk, amelyek eltérnek a hagyományos stratégiáktól. Ezekben az esetekben arra törekszünk, hogy a vállalkozást olyan pozícióba helyezzük, hogy az ügyfelek találják meg őket organikusan, idővel bizalmat építsenek, és végül értékesítést generáljanak. Az inbound stratégiák jelentős eredményeket hozhatnak, de jellemzően hosszabb időintervallumot igényelnek, hogy elérjék a céljukat.

Jellemzően idesoroljuk azokat a cégeket, akik a marketing stratégiájuk egy-egy szeletének a megvalósításával bíznak meg minket és ezek közül is például: a social media marketing, Facebook jelenlét, weboldal keresőoptimalizálás, landoló oldalak készítése, e-mail marketing is ide tartoznak.

SEO / keresőoptimalizálás


A keresőoptimalizálás során megvizsgáljuk ügyfeleink weboldalának szövegezését és oly módon javítjuk fel, hogy figyelembe vesszük pl.: a Google folyamatosan változó keresőalgoritmusának való megfelelést. Ezáltal a weboldalt képesek vagyunk előkelőbb helyre hozni a keresőmotorokban.

Digitális marketing ügynökség

Online reklám, PPC hirdetések


A fizetett hirdetés a másik módja annak, hogy forgalmat generáljunk egy weboldalra. Az ingyenes organikusan bejövő forgalommal ellentétben a fizetett forgalom során pénzt kell költeni a kulcsszavakra elkészített hirdetések megjelenítésére a keresési találatokban. A digitális hirdetések megjelenhetnek a webhelyeken, a keresőmotorokban, vagy a közösségi média csatornákon.

A munkatársaink tudják, hogyan kell figyelemfelkeltő, kulcsszavakkal teli hirdetéseket készíteni, amelyek megfelelnek a platformok legjobb gyakorlatainak, melyeken a hirdetések megjelennek. A népszerű felületek közé tartozik a Facebook, Instagram, Twitter és YouTube hirdetések létrehozása és telepítése, valamint a Google Ads Manager fiók létrehozása és karbantartása.

Közösségi média marketing


Gyakran fordulnak hozzánk vállalkozások, ha segítségre van szükségük a közösségi média jelenlét kialakításában és fenntartásában. A közösségi média marketing szolgáltatásunk során kezeljük és előállítjuk a közösségi tartalmakat, valamint  megtervezzük és beállítjuk a hirdetéseket olyan közösségi platformokon, mint a Facebook és az Instagram.

Digitális marketing tanácsadás


Mivel a digitális marketing terén széleskörű ismeretekkel rendelkezünk segíthetünk a vállalkozásoknak a marketingstratégia kidolgozásában, vagy akár felülvizsgálatában is. Meg tudjuk határozni a jelenlegi stratégia gyengeségeit, a fejlesztendő területeket és a legjobb módot a legnagyobb nyereség elérésére. Ilyenkor jellemzően felmérjük az ügyféligényeket, realizáljuk a célokat és megvizsgáljuk a lehetőségeket, annak érdekében, hogy kiválasszuk a legjobban megtérülő megoldásokat.

Az ügyfeleink azért dolgoznak velünk, mert megfelelő szakértelemmel rendelkezünk az online marketing területén. Ismerjük és figyeljük a legújabb trendeket, a legjobb gyakorlatokat, valamint a digitális marketing sikeréhez szükséges legjobb eszközöket és stratégiákat.

Digitális marketing ügynökség

Szüksége van vállalkozásának egy digitális marketing ügynökség szolgáltatásaira?


Mielőtt digitális marketing ügynökséget bíz meg, fontos, hogy először felmérje cége igényeit. Segítségre van szüksége a tartalma fejlesztésében, néhány SEO-változtatás végrehajtásában vagy a weboldala újratervezésében? Van már egy belső csapata, amelynek szüksége van némi segítségre, vagy jobban megérné az egész marketingjét kiszerveznie egy ügynökséghez?

Ha feltette ezeket a kérdéseket, pontosabb képet kaphat arról, hogy az ügynökséggel való együttműködés megfelelő választás-e. Az első konzultáció után azt is tudni fogja, hogy vállalkozásának milyen marketingszolgáltatásokra van szüksége.

A hatékony digitális marketing vonzó lehet a vezetők számára, és új ügyfeleket és eladásokat generálhat vállalkozásának. Ezzel szemben a saját maga által végzett marketing fárasztó, időigényes és költséges lehet. Emiatt sok vállalkozás választja azt, hogy külső digitális marketing ügynökséggel dolgozik együtt. Ha szeretné tudni, hogy marketingje hol javulhat,  lépjen kapcsolatba velünk egy ingyenes 30 perces stratégiai megbeszélésért, hogy áttekintsük erősségeit, gyengeségeit és a lehetőségeket rejtő területeket!

Készen áll a digitális marketingügynökséggel való együttműködésre? Tudja meg, hogyan javíthatjuk online jelenlétét és generálhatunk újabb eladásokat!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?