Online marketing szakértő – Miért fontos egy vállalkozás számára?

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalomjegyzék:

Digitális marketing tanácsadó
Marketingstratégia készítése
Fokozott láthatóság a virtuális térben
Ügyfél elkötelezettség
Márkaépítés
A versenyben való megfelelés
Növekedési perspektíva
Professzionális weboldal
PPC hirdetések/Google Adwords
Keresőoptimalizálás, vagy más néven SEO
Tartalommarketing
Blogolás
Tartalomkészítés
A tartalom népszerűsítése
Email marketing / EDM
Automatizálás
Költséghatékonyság
Tartós partnerség építése

Online marketing szakértő:

Az online verseny élesebb, mint valaha, és ha Ön nem végzi megfelelően a digitális marketinget, akkor a versenytársai fogják! A digitális marketing nehéz falatnak tűnhet, de nem feltétlenül kell, bajlódnia vele …


Digitális marketing tanácsadó

Egy digitális marketing tanácsadó segíthet Önnek hatékonyan és költséghatékonyan megvalósítani marketing céljait. Lehet, hogy csábító lehet, hogy önállóan próbálja megoldani, de az állandóan megújuló trendek és algoritmusok, technikai praktikák ismeretének hiányában csak online marketing szakértő képes segítség nélkül kezelni egy komplett marketingstratégiát!

Az alábbiakban megvizsgáljuk az összes fő okot, amiért jó ötlet lehet Önnek és vállalkozásának egy digitális marketing tanácsadóval dolgozni. Kezdjük el!


Marketingstratégia készítése

A digitális marketing lényege a stratégia hatékony meghatározása és végrehajtása. Ez a feladat minden vállalkozás esetében egyedi tervezést és összetett gondolkodást igényel a marketing eszközök pontos ismeretével. Vagyis pontosan olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre hangzik, és egyetlen kis- vagy középvállalkozás sem remélheti, hogy anyagi ráfordítás nélkül megvalósíthatja.

A sikeres stratégia mérlegeli a költségvetést, a célokat és a növekedést az optimális eredmény elérése érdekében.


Fokozott láthatóság a virtuális térben

A közösségi média, a keresőmotorok algoritmusai és az online marketing együttesen működik és gyorsan növekszik, így hatalmas, kiaknázatlan lehetőségek állnak rendelkezésre a nagyobb láthatóság érdekében. Egy online marketing szakértő képes lesz maximálisan kihasználni ezeket és minden lehetséges platformon szerepeltetni a vállalkozását. Az online platformokon való megjelenés elsődleges célja, hogy látogatókat tereljünk a webhelyére. Minél több látogatót kap a webhelye, annál több vásárlója lesz. Ez persze egyszerűen hangzik, de nem mindig könnyű elérni.

Egy okosan megtervezett marketingkampány több platformot is lefed, és biztosítja, hogy termékei vagy szolgáltatásai híre eljusson a célközönséghez -javítva ezzel a bejövő forgalmat, valamint a keresőmotorokban a cége rangsorát.


Ügyfél elkötelezettség

Egy dolog a forgalom növelése, ahogy fentebb láttuk, és egy másik dolog, hogy a látogatókat elkötelezzük és végül vásárlókká alakítsuk. Egy online marketing szakértő segít megtalálni a módját annak, hogyan tartsa fenn a látogatók érdeklődését, és hogyan tartsa az oldalait relevánsnak és frissnek.

Az ügyfelek elkötelezettsége önmagában egy tudomány, mérhető előnyökkel és konkrét megtérülési arányokkal. Ez magában foglalja a hosszú távú tartalmi stratégiát és a közösségi média jelenlétet.


Márkaépítés

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy világos képe van arról, hogy mit csinál a vállalkozása, de ha ez a kép nem megfelelően kommunikálódik, akkor elveszíti az ügyfeleket. A márkaépítés a vizuális jelképekről, arculatról és vállalkozása bemutatásáról szól. A logóktól a színsémákig, a márkaépítés határozza meg, hogy a közönség hogyan látja Önt és kínálatát. A márkaépítés magában foglalja az Ön üzleti elképzeléseit bemutató szlogeneket és jellegzetes megjelenést.

Hatékony márkaépítés nélkül nem lehet nagyon messzire jutni, jó példaként szolgálnak erre a globális vállalatok is.

Online marketing szakértő


A versenyben való megfelelés

Nem várhatja el önmagától, hogy képes legyen egyszerre működtetni a vállalkozását és marketingjét is. Ha versenytársa egy online marketing szakértőre bízza marketingtevékenységének vezetését, Ön lemarad. A másik oldalról viszont, ha Ön egy marketing tanácsadóval dolgozik, miközben versenytársa tapogatózik és lassan és nehézkesen halad az önmarketing útján, biztos, hogy Ön előnyben lesz!


Növekedési perspektíva

Könnyű bekategorizálni magunkat az üzleti tevékenységünk alapján, hiszen jelen időben jól körülírható egy vállalkozás a termékei, szolgáltatásai alapján. De az online vállalkozások világa naponta változik, ezért érdemes nyitottnak lenni és folyamatosan fejlődni.

Nem csak a fennmaradás érdekében, hanem a lehetséges növekedésért. A marketing tanácsadója segíthet új perspektívát kialakítani, új megközelítéseket mérlegelni, és jó üzleti lehetőségeket találni.


Professzionális weboldal

Az Ön hivatalos honlapja a digitális marketingtevékenységének főhadiszállása. Ez az a hely, ahová a forgalmat szeretné irányítani, és ahol a legtöbb termékét és szolgáltatását értékesítenie kell. Egy digitális marketing tanácsadó útmutatásokat ad Önnek, és hatékony megoldásokat mutat be, hogy a legtöbbet hozza ki weboldalából.


Érdekli Önt szolgáltatásink listája? Kattintson IDE és tudja meg miben tudunk segítséget nyújtani vállalkozása növekedéséhez!

Online marketing szakértő

PPC hirdetések

Kevés módszerrel érhet el gyorsabban forgalmat, mint a kattintásonkénti fizetős hirdetésekkel. Ha a SEO egy maraton futáshoz hasonlít, akkor a pay per click/PPC egy sprint, és egy online marketinges az Ön személyes edzője a győzelemhez.

Számtalan útmutató létezik arról, hogyan kell helyesen csinálni a PPC-t, de egy szakértő egészen más szinten képes megvalósítani a PPC hirdetéseket.

Online marketing szakértő


Keresőoptimalizálás, vagy más néven SEO

Még ha úgy is gondolja, hogy automatizálta hagyományos digitális marketingkampányait, vagy remekül megírta weboldalszövegét egy jó marketinges különböző módokon optimalizálni tudja azokat, amelyekről talán nem is tud, hogy léteznek.

Mivel az online keresések kétharmada a Google-on keresztül történik, elengedhetetlen, hogy vállalkozása ott is látható legyen. Nem elég, hogy látható, meg is kell, hogy előzze versenytársait. Egy online marketing szakértő tudni fogja hogyan segíthet ebben Önnek.


Tartalommarketing

Még ha Ön termékeny író is, vagy erős kreatív gondolkodással rendelkezik, a tartalma kevés eredményt fog elérni, ha nem következetes és nem egy konkrét tartalomstratégiát szem előtt tartva készül.

Attól függően, hogy hogyan kezd hozzá, a tartalommarketing lehet egy erőteljes kampány alapja, vagy egy hatalmas pénz- és energianyelő is.


Blogolás

A tartalmi stratégiához szorosan kapcsolódóan a hivatalos blog határozza meg a vállalatról alkotott képet, és az Ön tartalmi arculatának alapját képezi. Tartsa szem előtt, hogy a sikeres blogolás időigényes, és gondosan meg kell tervezni.


Tartalomkészítés

A digitális marketingesek gyakran működnek együtt megbízható és képzett írókkal, videós tartalomfejlesztőkkel, fotósokkal és más professzionális tartalomkészítőkkel.

A velük való partnerség révén prémium minőségű tartalomhoz juthat nagyon alacsony áron, különösen ahhoz képest, hogy házon belüli tartalomkészítő szakembert alkalmazzon. Lenyűgöző kreatív anyagokra tehet szert, melyekből hosszú távon feltétlenül profitálni fog.


A tartalom népszerűsítése

Oké, vannak blogbejegyzései, és lenyűgöző kreatív tartalmai. És most? Egy jó online marketing tanácsadó hatékony tartalompromóciót végez, amelyek kapcsolódnak a közösségi médiához és a digitális marketingkampányokhoz. Ez a tartalompromóció biztosítja, hogy a tartalmait azok lássák, akiket közvetlen meg akar szólítani, és maximális hatást érjenek el.


Ingyenes 30 perces konzultációnkra és SEO elemzésünkre ITT tud jelentkezni!

Email marketing / EDM

A tömeges marketing egyik legjobban skálázható és megfizethető módszere, az e-mail marketing zseniális lehet, ha jól csinálják, és ellenszenves, ha túlzásba viszik. Erős e-mail kampányokkal releváns ügyfelek ezreit érheti el, levelezőlistát építhet, és ráveheti olvasóit, hogy kövessék üzleti fejlesztéseit és vásároljanak.

Ráadásul a levelezőlisták segítenek a tartalommarketing-erőfeszítései népszerűsítésében, és gyakorlatilag bármilyen más marketingtervvel szinergikusan működnek együtt.


Automatizálás

Az online automatizálás, és különösen a marketing automatizálás, évente több ezer munkaórát takaríthat meg az alkalmazottai számára, amit aztán a vállalkozás tényleges növekedésére fordíthat.

A fent tárgyalt előnyök közül számos, többek között a tartalom megejelenés, a SEO, az e-mail marketing és mások nagyrészt automatizálhatók, így időt és pénzt takaríthat meg. Egy képzett marketingszakember képes lesz megtalálni a tökéletes egyensúlyt, és távol maradni a spamküszöbtől.


Költséghatékonyság

Fontos felismerni, hogy egy online marketing tanácsadó céggel és SEO ügynökséggel való együttműködés megfizethető és nagyon költséghatékony is lehet jó esetben. Ahhoz, hogy megértsük a hatalmas jelentőségét, elég, ha csak arra gondolunk, hogy mennyibe kerülne, ha az online marketing óriási területén belül minden szakértőt házon belül alkalmaznánk, és a hatékony SEO és digitális marketingmenedzsmenthez szükséges infrastruktúrát házon belül építenénk ki.

Ez egyszerűen megfizethetetlenül drága, hacsak Ön nem egy hatalmas multinacionális vállalat tulajdonosa. Így a digitális marketing tanácsadóval való együttműködés tekintettel az alacsony költségekre és a látványos megtérülésre sokkal ésszerűbb választásnak tűnik.


Tartós partnerség építése

Végül, de nem utolsó sorban, egy megbízható digitális marketingügynökséggel való együttműködés hosszú távú üzleti kapcsolatot eredményezhet, amely lehetőséget teremt vállalkozásának növekedésére. Megnyugtató, ha van valaki, akiben megbízhat, akivel üzletről beszélhet, és az online marketing tanácsadója végül ugyanúgy meg fogja ismerni és törődni fog vállalkozásával, ahogy Ön teszi!

Ha szeretné, hogy vállalkozása még hatékonyabb legyen és biztosítaná az állandó növekedést cége számára vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kidolgozhassuk új és sikeres marketingstratégiáját!

Ha már rendelkezik marketingtervvel, de szüksége van szakértő segítségre a megvalósításhoz, szintén keressen minket bizalommal!

Kövesse Facebook oldalunk, hogy értesüljön legújabb bejegyzéseinkről és akcióinkról!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?