Tartalommarketing fontossága

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalommarketing

Miért fontos a tartalommarketing a Tiédhez hasonló vállalkozások számára is?

Bár a tartalommarketing korábban csak egy módja volt annak, hogy megkülönböztesd magad a versenytársaidtól, mára szükségszerűvé vált minden modern vállalkozás számára.

A tartalommarketing a legtöbb sikeres online marketingkampány középpontjában kell, hogy álljon.

content marketing
marketing stratégiák

Minden kiváló márka mögött számtalan értékes és releváns tartalom áll, amely segít igazán kapcsolatot teremteni a vállalkozás közönségével.

De akadhat olyan, aki még mindig azon tűnődik, miért fontos a tartalommarketing?

Annak érdekében, hogy jobban megértsük milyen előnyünk származhat a tartalommarketing beépítéséből, összeszedtünk néhányat a legfontosabbak közül.

Javítja a márka hírnevét és bizalmat épít.
A jó tartalommarketing segít jobb helyen megjeleníteni a cégedet a Google keresőmotorjaiban
Szeretnél kapcsolatot építeni az ügyfelekkel? Tegyél közzé nagyszerű tartalommarketinget!
Tartalom a marketingstratégiád élesítéséhez!

Javítja a márka hírnevét és bizalmat épít.

Az egyik legnagyobb előny, amely valóban jól mutatja a tartalommarketing fontosságát, a remek tartalmak hírnévépítő tulajdonságai.

A mai versenyhelyzetben az online térben létfontosságú, hogy a vállalkozások azon dolgozzanak, hogy bizalmat építsenek a lehetséges és már meglévő ügyfeleikkel.

A bizalomépítés segíthet egy vállalkozásnak pozitív márka hírnevet kialakítani.

A nagyszerű tartalom segíthet bizalmat építeni a vezetők és az ügyfelek között.

Amikor a fogyasztók elolvassák egy adott vállalkozás tartalmait, elkezdenek véleményt alkotni a márkáról.

tartalommarketing
tartalommarketing a fejlődésért

Ha a tartalom, amit találnak, magával ragadó, tanulságos és értékes, akkor ugyanezt fogják gondolni az adott vállalkozásról is.

Minél több értéket vagyunk képesek nyújtani egy vállalkozás tartalmaival, annál könnyebb lesz bizalmat építeni a célközönséggel.

Ráadásul, ha egy cég ügyfelei azt látják, hogy ez a vállalkozás következetesen publikál tartalmat a különböző platformokon, akkor egy idő után az iparág vezetőjének is tekinthetik.

contentmarketing
tartalommarketing

Ha nagy hangsúlyt szeretnél fektetni a minőségi tartalmakra akkor érdemes megfontolni harmadik fél számára kiadni ezt a feladatot, aki professzionális szinten űzi a tartalmak készítését. Ez szintén sokat segíthet abban, hogy tovább építsd a bizalmat a célpiacodon. Egy jól megírt szövegnek szakmai szempontoknak is meg kell felelnie és egy szövegíró nap, mint nap találkozik ezekkel a szempontokkal és rutinszerűen készíti el a szövegeket azoknak megfelelően.


A jó tartalommarketing segít jobb helyen megjeleníteni a cégedet a Google keresőmotorjaiban

A tartalommarketing fontossága még egyértelműbb lesz, ha megnézzük, hogyan segíti vállalkozásodat a keresőmotor-optimalizálásban.

A SEO (Search Engine Optimization) fontos szerepet játszik vállalkozása online láthatóságának javításában. Ha jobb helyen szeretnél megjelenni a Google-ban optimalizált tartalmat kell létrehoznod. A legtöbb marketinges szerint a tartalomkészítés a leghatékonyabb keresőoptimalizálási technika.

Tudtad, hogy a következetes blogtartalmat közzétevő oldalak sokkal előkelőbb helyen jelennek meg mint azok, akik egyáltalán nem készítenek céges blogot? Azt pedig talán nem is kell magyaráznunk miért fontos, hogy a Google-ban az első oldalak egyikén jelenjen meg vállalkozásod.

SEO
keresőoptimalizálás

Minél több tartalom van a webhelyeden, annál többször jelensz meg a Google-ban és annál többször mutat meg a felhasználóknak a keresési eredményekben.

Bár a több oldal nem feltétlenül eredményez nagyobb forgalmat, de lehetőséget ad a márkádnak arra, hogy több kulcsszóra rangsoroljon. Ha például blogokat hozol létre különböző releváns témákban, akkor több esélyed van arra, hogy a keresett kulcsszavakra megjelenj.

Arról nem is beszélve, hogy minél több tartalom van a webhelyeden, annál több okot adsz a látogatóknak arra, hogy maradjanak, vagyis több időt is töltenek majd az oldaladon, amely szintén szempont a rangsorolásban. A Google a webhelyen töltött időt annak egyik mutatójaként tekinti, hogy értékes tartalmat nyújtasz. Ha pedig értékes tartalmat nyújtó weboldalnak tekinti vállalkozásod oldalát, akkor feljebb sorol versenytársaidnál.

Vedd fontolóra blogírói szolgáltatásainkat, mint a tartalommarketinged fellendítésére szolgáló lehetőséget.


Szeretnél kapcsolatot építeni az ügyfelekkel? Tegyél közzé nagyszerű tartalommarketinget!

Még mindig azon tűnődsz, miért fontos a tartalommarketing?

Gondold végig, hogyan segíthet a nagyszerű tartalommarketing az ügyfelekkel való kapcsolatépítésben. Korábban már tárgyaltuk, hogy a tartalom szerves része a bizalomépítésnek és a márka pozitív hírnevének megalapozásának. Ez segíthet az ügyfélkör növelésében és új érdeklődők elérésében.

De mi a helyzet azokkal, akik korábban már vásároltak Tőled? Az ismétlődő vásárlók sok kisvállalkozás biztos ügyfélkörét, ezáltal megélhetését jelentik.

blogbejegyzés
content marketing

Egyértelmű, hogy a hűséges ügyfelek nem jelentenek mást, mint előnyt a vállalkozásod számára. Ha az ismétlődő eladások teszik ki céged bevételeinek jelentős részét akkor meg kell találnod a módját annak, hogyan erősítheted a jelenlegi ügyfelekkel való kapcsolatot.

Itt jön a képbe a tartalommarketing.

Az ügyfélkör számára értéket képviselő tartalmak segítenek növelni a márkahűséget azáltal, hogy erősítik az ügyfelekkel kialakított kapcsolatokat.

Ez ösztönözheti az ismételt értékesítést, és segíthet a lojális ügyfélkör kialakításában.

A tartalom akár lehet egy blog vagy egy hírlevél, amely megadja nekik a szükséges információkat, hogy továbblépjenek a vásárlás fázisába.

tartalommarketing értékesítés
értékesítés

Többé nem lehet kérdés, hogy miért fontos a tartalommarketing, mert integrálódik az online marketingstratégia minden más területébe.

Ez az a ragasztó, ami összetartja a marketingkampányaidat, és ami végső soron hozzájárul a sikerükhöz.


Tartalom a marketingstratégiád élesítéséhez!

A tartalommarketing összes előnyét figyelembe véve könnyen belátható, hogy miért fontos a tartalommarketing bármilyen méretű vállalkozás számára.

A tartalommarketing nem csak a láthatóság növelésében segít, hanem abban is, hogy erősebb kapcsolatokat építs ki az ügyfelekkel.

Ha valóban szeretnéd látni a tartalommarketing fontosságát a gyakorlatban, itt az ideje, hogy belevágj.

Dolgozz velünk egy olyan tartalommarketing-stratégia kidolgozásán, amelynek középpontjában az ügyfélszerzés áll vállalkozásod számára.

tartalommarketing
ügynökség

Ez garantáltan segít a konverziók növelésében és az ügyfélmegtartás javításában.

Tudj meg többet arról, hogy egy olyan tartalommarketing ügynökséggel való együttműködés, mint a Pallas Communication, hogyan segíthet Neked nagyobb forgalmat és konverziókat elérni.

További információkért mindenképpen kér egyedi ajánlatunkat és e-mailes tájékoztatást.

Készen állsz a kezdésre? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük tartalommarketing stratégiád!

Ha tetszett ez a bejegyzés, lájkold Facebook oldalunk!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?