Linkedin marketing kampány

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük
Online jelenlét növelése
Olyan megosztható tartalmak létrehozása, amelyek a közönsége javát szolgálják.
Leadek generálása.
Vállalkozása új termékeinek vagy szolgáltatásainak bemutatása.
Olyan jelöltek azonosítása, akik jelentősen hozzájárulhatnak az Ön üzleti sikeréhez.
Versenytársaktól való megkülönböztetés

A LinkedIn messze az egyik legfontosabb közösségi hálózat az üzleti vevők eléréséhez és általában a szakemberekkel való kapcsolatteremtéshez. Így a B2B közösségi média (és egyre inkább a tartalommarketing) egyik legfontosabb platformja. A hálózat lehetővé teszi a kapcsolatépítést, a leadek generálását, a piackutatást, a hírnév megalapozását és javítását és az online közösségek építését.

Online jelenlét növelése – Linkedin marketing kampány


A LinkedIn ideális platform az online jelenlét növelésére. Minden másodpercben legalább két szakember regisztrál a LinkedInre a világon. Ezért a vállalkozásoknak lehetőségük nyílik arra, hogy egyre több értékes kapcsolattal építsenek hálózatot. A LinkedIn különböző személyes és csoportos funkciójának használatával a vállalatok és az őket képviselő személyek javíthatják láthatóságukat és hitelességüket. Mind egyénként, mind pedig brandként.

Olyan megosztható tartalmak létrehozása, amelyek a közönsége javát szolgálják.


Ha olyan tartalmakat készítünk, amelyet a közönségünk szívesen lát és oszt meg másokkal, a közönségünk a vállalat elkötelezett szószólójává válik. Ez növeli az organikus elérésünket. Ez nagyjából ugyanúgy igaz bármely közösségi oldal működésére. Ha elérhetővé tesszük a tartalmainkat különböző formátumokban az is nagyon sokat segíthet. Például SlideShare üzleti prezentációban, blogbejegyzésekben, infografikákban, webináriumokban, podcastokban és videókban. Ezzel megnöveljük a lehetőségét annak, hogy minél többen találjanak ránk ezen a platformon. A Linkedin marketing kampány azért kellene, hogy fontos részét képezze a marketing stratégiának, mert az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi oldal, ahol nagyon értékes célpiac van jelen aktívan. 

Mint minden minőségi tartalommarketing létrehozásánál, itt is törekedjen arra, hogy hiteles és releváns posztokat tegyen közzé, hogy ösztönözze az interakciót, megosztások és kommentek formájában. A spamnek tűnő posztokat nem fogják megosztani, és hosszútávon azt eredményezhetik, hogy vállalkozása követőket veszít.

Érdeklik a legfontosabb marketing eszközök? Itt olvashat róluk még többet.

Leadek generálása. – Linkedin marketing kampány


A LinkedIn valószínűleg a legjobb hálózat a leadek generálására. Az olyan hagyományos technikákon túl, mint a potenciális ügyfelek által letölthető érdekes tartalmak létrehozása vagy a releváns forrásokra való átirányítás, a LinkedIn nagyon személyes módszereket kínál a potenciális leadek azonosítására, bevonására és vásárlóvá alakítására. Ez a meghallgatás, az elemzés, a részvétel, a megosztás, a hálózatépítés és a válaszadás jó kombinációjával érhető el. A potenciális ügyfelekkel való kapcsolatépítés és a LinkedIn-en keresztül történő közvetett marketing növeli az értékesítés lehetőségét.

Az ügyfelek és az érdeklődők nagyobb valószínűséggel posztolnak kérdéseket és igényeket, ami lehetőséget ad a B2B marketingesek számára az új leadek azonosítására. További gyakori cselekvés a tartalom megosztása és kedvelése, ami betekintést nyújt abba, hogy mit találnak érdekesnek.

Vállalkozása új termékeinek vagy szolgáltatásainak bemutatása.


A Marketing Tech blog szerint az 5 legfontosabb ok, amiért az emberek követik a márkákat a közösségi médiában: akciók és kedvezmények, a legújabb termékekkel kapcsolatos információk, ügyfélszolgálat, szórakoztató tartalom és a visszajelzés lehetősége. Az eladók több mint fele állítja, hogy a LinkedIn segítségével generáltak már eladásokat.

A LinkedIn oldalak segítségével bemutathatja a cége által kifejlesztett új termékeket vagy szolgáltatásokat, és elmagyarázhatja, hogyan segítik ezek az ügyfeleket vagy hogy szolgálják az érdekeiket és üzleti igényeiket. A weboldalára mutató linkeket is megadhat, hogy az olvasók könnyedén további információkat találjanak, és a weboldal látogatóinak forgalmát működő üzleti kapcsolatokká alakíthassák át.

Olyan jelöltek azonosítása, akik jelentősen hozzájárulhatnak az Ön üzleti sikeréhez.


A LinkedIn-profilok értékes információkat tárnak fel a vállalatánál állást kereső emberekről, többek között a stabilitásukról, a sikeres teljesítményekről és a tevékenységük iránti szenvedélyükről. Ezek az információk segítenek Önnek a legjobb döntést hozni cége számára, ha alkalmazottat keres megüresedett pozíciókba és megtalálhatja a legideálisabb jelölteket.

A keresőmotorokban való rangsorolás javítása.

A Google és más keresőmotorok a LinkedIn vállalati oldalait és bejegyzéseit magasan rangsorolják a keresőmotorok találati oldalain, ezért a vállalati oldal frissítése és a bejegyzések SEO-optimalizálása segít javítani a keresési találati oldalakon való teljesítményét. Ennek eredményeképpen webhelye látogatottsága megnövekedhet, különösen, ha a bejegyzéseibe be vannak ágyazva a vállalati webhelyre visszautaló hivatkozások.

Ha Ön az oldal adminisztrátora, megtekintheti a céges oldalára vonatkozó elemzési adatokat, amelyek segítségével mélyebb betekintést nyerhet az oldal teljesítményébe az alábbiak szerint:

hírlevélírás

    Látja, hogy az egyes bejegyzései mennyire vonzóak

    A kulcsfontosságú mérőszámok tendenciáinak azonosítása

    Többet tudhat meg a követői demográfiai jellemzőiről és forrásairól

    Többet tudhat meg az oldal forgalmáról és aktivitásáról

Egy jó minőségű LinkedIn-cégoldal segít Önnek a kapcsolatépítésben és a minőségi értékesítési kapcsolatok felkutatásában, de emellett globális szinten megalapozza az Ön nyilvános imázsát, mint jó hírű és megbízható szervezetet. Ha megérti a LinkedIn üzleti célú használatának előnyeit, növelheti cége lehetőségeit az ajánlói kapcsolatok kiépítésére, értékesítési leadek generálására és tehetséges tagok bevonzására a csapatába.

Versenytársaktól való megkülönböztetés


A LinkedIn-en kihangsúlyozhatja, hogy miben különbözteti meg magát a versenytársaitól. Ez nagyon fontos része a marketing stratégiának, mert a számos versenytárs közül csak így emelkedhetünk ki. Megoszthatja a vállalati híreket, és a vállalati kultúrára vonatkozó információkat, hogy elérje a potenciális új munkatársakat, érdeklődőket és közvetítse vállalata értékeit, küldetését és jövőképét.

A vizuális történetmesélésen, mint videókon, infografikákon, fotókon keresztül benyomásokat nyújthat a felhasználóknak arról, hogyan gondolkodik és cselekszik vállalata.

Bár sokan a LinkedIn közösségi médiaoldalt csak az álláskeresők és a szakmai hálózat bővítésére szolgáló oldalnak tekintik, a LinkedIn ugyanolyan hatékony eszköz új üzleti kapcsolatok létrehozására és az ajánlói kapcsolatok ápolására is.

Linkedin bázis építés ajánlat

A LinkedIn üzleti célú használatának előnyei közé tartozik, hogy egy céges oldal lehetőséget biztosít vállalkozásának arra, hogy elmondja a cég történetét, kapcsolatba lépjen a követőivel, vagy megossza a karrierlehetőségeket.

Ahhoz, hogy közönségét arra ösztönözze, hogy kapcsolatba lépjenek vállalatával, és megbízható forrásként alapozza meg magát, hozzon létre egy olyan LinkedIn-cégoldalt, amely informatív, és jól kezelt. Linkedin marketing kampány indításán gondolkozik? Bízza profikra, hogy garantált eredményeket érjen el! Vegye fel velünk a kapcsolatot ezen a linken keresztül és mi segítünk összeállítani kampányát!

Ha tetszett ez a cikk lájkolja Facebook oldalunkat és értesüljön a híreinkről első kézből!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?