AdWords kampány kezelés

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

AdWords kampány kezelés expat vonalon!

Újabb AdWords kampány kezelés megbízást kaptunk a PPC kampány vonalról. A vállalkozás egy érdekes területtel, a bevándorlással, letelepedéssel foglalkozik. Az Expat Center megbízásából egy már elindított kampány kezelését vesszük át.

Jobb új fiókot indítani?

Őszintén írom, hogy jobban szeretem én magam felépíteni az AdWords kampány szerkezetét, mert akkor pontosan tudom, hogy milyen háttérrel indítom el a Google hirdetést.

Adwords kampány kezelés során percíz, vevőszerző kampányokat építünk fel.

Adwords kampány kezelés során percíz, vevőszerző kampányokat építünk fel.

Miért érdemes az AdWords kampány indítását új fiókból kezdeni?

Az AdWords kampány, a Google hirdetési fiók nem felejt. Ha egy kezdő AdWords hirdető építi fel a Google hirdetési fiókját, az AdWords hirdetés tematikáját, akkor az csekélyebb hatékonysággal fog dolgozni, mint egy AdWords szakértő által kézben tartott kampány. Ez teljesen evidens, ezért senki sem felelős, pusztán a sok év, rengeteg gyakorlás miatt van így, mint bármelyik másik területen. Viszont a Google AdWords fiók nem felejt, ha az elején nem túl eredményes az üzemeltetése, akkor az a későbbiekre is ki fog hatni!

AdWords kampány outsourcing?

Értékeljük, amikor egy vezető, tulajdonos elismeri, hogy érdemes delegálni, mert egy AdWords szakértő jelentős megtakarítások mellett a hatékonyságot is növelni tudja. Ezek után már nem kérdéses, hogy miért érdemes AdWords szakértő csapatra bízni a Google kampány kezelés metódusait.

Miért érdemes mégis az AdWords kampány kiszervezés mellett dönteni?

Az AdWords kampány kiszervezés plusz felszabaduló időt jelent a marketing vagy a cégvezetés életében. Szervezze ki Ön is az AdWords kampánya kezelést, mert több ideje marad a legfontosabb feladatainak a hatékonyabb ellátására.

Sokan mégis ragaszkodnak az AdWords kampány házon belül tartásához…

Az AdWords kampány konkrét ügyfeleket tud generálni, ezért a cégvezetők nagy része már megtanulta, hogy fontos eleme az ügyfélszerzésnek. Azonban a hatékony ügyfélszerzés nem csak az AdWords kampányból áll. Miért írom ezt? Azért emelem ezt ki kedves Olvasóm, mert nagyon sok tulajdonos görcsösen ragaszkodik a spóroláshoz. Ezek a helyzetek a legveszélyesebbek, mert a házon belül megoldjuk, már egy meglévő alkalmazottra “rásózzuk a feladatot” jelenségekhez vezet. Vajon ugyanez a cégvezető a befektetéseit is ilyen nagy elánnal testálná rá egy asszisztensre?

Sok esetben miért nem hatékony így egy AdWords kampány?

Sokszor a cégvezetők elküldenek egy alkalmazottat – akinek általában semmi kedve ezzel foglalkozni – AdWords tanfolyam képzésre. Az ilyen olcsóbb tréningek nem rosszak, de ettől még nem lesz hatékonyabb az ügyfélszerzése, mert az nagyon sok pillérből áll.

Google Adwords kampány kezelés a gyakorlatban? Hosszú évek tapasztalat szükséges, hogy igazán értsük az AdWords rendszerét Nem csak ehhez kell érteni, hanem tudni kell eladni...

Google Adwords kampány kezelés a gyakorlatban? Hosszú évek tapasztalat szükséges, hogy igazán értsük az AdWords rendszerét Nem csak ehhez kell érteni, hanem tudni kell eladni…

Miért veszélyes a legtöbb AdWords kampány házon belül tartása?

Sok vállalkozó egy életen át tanulja, tökéletesíti az értékesítési módszereket. Magam is közéjük tartozom! A pályafutásom a piacon indult 3 évesen, azóta eltelt közel 30 év. A lendületes ügyfélszerzéshez nagyon sok területhez kell érteni. Fel sem szeretném itt sorolni, hogy mennyi mindent érint ez a gyakorlatban, de egyvalami biztos a folyamatban! Mégpedig az, hogy egy AdWords tanfolyamon legfeljebb képbe kerül, hogy mit és hogyan lehet.

Akkor mire jó az AdWords tanfolyam?

Az AdWords tanfolyam leginkább arra alkalmas, hogy a már kiszervezett AdWords kampányát az AdWords ügynökség, AdWords szakértő, AdWords expert csapattal le tudja kommunikálni.

Miért fontos az AdWords kampány kezelés kiszervezése?

9 év AdWords kampány menedzsment távlatából leírhatom, hogy sok területre, cégvezetőre, tulajdonosra láttam rá. A haladóbb cégvezetők tudják, hogy delegálni kell, mert időt szabadítanak fel maguknak. Akik még nem állnak ezen a vezetési tudásszinten, azok pedig próbálnak mindent görcsösen bent tartani. Az előbbinek van jövője, az utóbbinak nincs!

Mit tesz az a cégvezető, aki semmit sem delegál?

Csak hátráltatja magát, ha Ön foglalkozik mindennel, mert elviszi az idejét, a figyelmét a legfontosabb területeiről. Ha valami olyasmivel foglalkozik, amihez nem ért, akkor sokkal több idődbe kerül azt elvégezni. Ráadásul a munkája hatékonysága hihetetlenül alacsony lesz. Elvész a fókusz és szétesik minden Ön körül. Talán még Ön is előbb vagy utóbb. A legjobb és leghatékonyabb út a kiszervezés, delegálás, mert szisztematikusan tud dolgozni. Fókuszálni tud a feladatidra, terveire, céljai megvalósítására.

Van némi igazság az AdWords kampány kiszervezés cikkemben?

Régi motorosként az Ön AdWords kampányának hatékonyságát is növelni tudom. Engedje meg, hogy megszabadítsam a hétköznapi örültek házától, mert tudom, hogy abban az állapotban nem tud lendületesen haladni a céljai megvalósítása felé. Szeretne időt felszabadítani? Szeretne több profitot és szabadidőt? Miközben a kampánya hatékonysága egyre csak nő! Tudunk ezekben a célkitűzéseiben előre lépni.  Keressen minket bizalommal!

 

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK