E-mail-címlista építés egy Hotelnek

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

E-mail-címlista építés a Hotel Laroba részére

Az e-mail címlista építés áldásos hatással lesz az Ön hírlevél marketing tevékenységére is, mert folyamatosan el tudja érni az érdeklődőit. Létezik ennél fontosabb az online marketingjében? Akkor tudja értesíteni a meglévő és leendő ügyfeleit, amikor az Önnek a legfontosabb!

Az e-mail adatbázis projektről…

E-mail-címlista építés a Hotel Laroba részére

E-mail-címlista építés a Hotel Laroba részére

A Hotel Laroba megbízást adott számunkra egy e-mail-címlista építés projektre, mert már rendelkeznek e-mail adatbázissal és pontosan tudják, hogy a címlista nélkülözhetetlen eleme az online ügyfélszerzésnek. A Hotel Laroba megbízását egy partner oldalunknál fogjuk kivitelezni, mert ott több e-mail cím adatbázis született meg sikerrel.

Miért hasonlítom egy szüléshez a címlistát?

Mert csodálatos létrehozni egyet, de nem csekély fájdalommal, munkával, kitartással jár egy ilyen projekt létrejötte, mert az emberek nagy része már nem akar hírleveleket kapni. Nagyon sokat kell hirdetni a hírlevél regisztráció lehetőségét, hogy egy hús-vér ember jelentkezzen a marketing levélre. Utóbbi nem csekély befektetést igényel időben, marketing büdzsében, erőforrásban és marketing kreatívkodásban. Pontosan ezért választják sokan a könnyebbnek vélt utat.

E-mail címlista építés vagy e-mail-címlista vásárlás?

E-mail címlista építés egy szálloda részére. Miért fontos a címlista egy szállodának? Természetesen, mert ügyfeleket kovácsolhatnak a regisztráltakból.

E-mail címlista építés egy szálloda részére. Miért fontos a címlista egy szállodának? Természetesen, mert ügyfeleket kovácsolhatnak a regisztráltakból.

E-mail-címlista építés tele van kihívásokkal, nem mondanám egy gyors folyamatnak. Kivétel, ha lehetőségünk van más bázisokkal együttműködve előrelépni. Az adatbázis építés és a kihívások helyett sokan választják az olcsó cégadatbázis, marketing cd megoldásokat, sőt sokan az ingyenes címlistára fanyalodnak.

Van különbség a címlisták között?

Természetes, hogy e-mail-címlista építés hatására jobb, hatékonyabb marketing adatbázis születik. Soha nem lesz összemérhető egy épült címlista, egy letölthető adatbázis, marketing cd vásárlóerejével, mert a gondosan épített e-mail adatbázis nagyságrendekkel erőteljesebb!

Mégis mozog a Föld?

A fentiek ellenére az e-mail adatbázis vásárlástól sokan nagyra törő eredményeket várnak, de mások lesznek a tapasztalataik, mint a várakozásaik. Azért sarkaljuk ügyfeleinket e-mail adatbázis építésre, mert ez az egyetlen hatékony út a saját adatbázisra. Nagy a differencia egy e-mail adatbázis építéssel szerzett hírlevél és egy vásárolt adatbázisra kiküldött levél között.

Adatbázis építés szakértő

Javasoljuk, hogy bízza e-mail-címlista építés kampányát szakértőre, mert nem csak a projektre szánt pénzét bukhatja el, hanem még meg is büntethetik, ha rosszul választ partnert.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?