MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR CÉGVEZETŐKNEK, TULAJDONOSOKNAK! INSPIRÁCIÓ, MŰKÖDŐ ÖTLETEK, MEGOLDÁSOK A VÁLSÁGKEZELÉSRE!   

Építsünk e-mail adatbázist

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Építsünk e-mail adatbázist – szlogennel jelentkezett be a TUI Magyarország!

Építsünk e-mail adatbázist, de hogyan fogjunk hozzá? Jogosan merül fel a legtöbb vállalkozóban a kérdés, mert ez a motorja minden vállalkozásnak, sőt ezzel a ténnyel már sok cégvezető tisztában van, de azért ez nem egy egyszerű feladat ám.

Miért is kihívás az e-mail adatbázis építés?

Címlista csakis valamilyen más forgalmi forrásból születhet – kivétel, ha weboldala látogatottsága egy nagyobb volument súrol -, mert nincsen hírlevél adatbázis hús-vér emberek nélkül. Viszont az online forgalomért fizetni kell, mert a média partnernek sincs ingyen a banner felhelyezése vagy egy hírlevél kiküldése.

Építsünk hatékony, működő e-mail adatbázist! De hogyan? Kell egy jó forgalmi forrás, pontos célcsoport, kiváló landing oldal.

Építsünk hatékony, működő e-mail adatbázist! De hogyan? Kell egy jó forgalmi forrás, pontos célcsoport, kiváló landing oldal.

Mi a legnehezebb az – építsünk e-mail adatbázist – projektben?

A legnehezebb a címlista képzésben a meggyőzés. Ismer olyat, aki hírlevelekre önként regisztrál? Tárgyalások bemelegítésénél szoktam ezt a kis játékot eljátszani ügyféljelöltekkel. Megkérdezem, hogy: szokott hírlevelekre feliratkozni? A legtöbb esetben a válasz az, hogy nem vagy nagyon körüljárja, hogy mit kap, hogyan kezelik az adatait, stb…

Éppen ezért nehéz a címlista adatbázis építés!

Technikailag sem egyszerű, mert a fenti események az emberek fejében zajlanak le, de a gép mögött ülve csak a statisztikából tudunk olvasni. És a statisztika nagyon kegyetlen tud lenni. Főként, ha egy weboldal tulajdonos azt olvassa ki belőle, hogy 0,001 vagy 1 regisztrálója van 1.000 vagy száz látogatóból.

Miért jelent ez problémát?

Ez egy roppant alacsony érték a hírlevél feliratkozás vonalon, de nagyon sok weboldalnál ilyen rettenetesen rossz számok élnek. Ez azért is hihetetlenül lesújtó hír, mert minden weboldal tulajdonos – valamilyen formában – fizet a látogatókért. A látogatókból lesz a bevétel, de sokukból csak akkor, ha többször eléri őket kampányokkal, akciókkal, előnyös feltételekkel, frappáns motivációkkal.

Akik kilépnek, azoknak búcsút inthet!

Azoknak az olvasóknak búcsút inthet, akik kilépnek a weboldaláról! Valószínűleg soha nem fogja őket viszont látni, ezért fontos, hogy megfogja őket, hogy elkérje az elérhetőségüket. Az adatbázis építés ezért rendkívül fontos, mert az e-mail adatbázisában van a pénz!

A marketing adatbázis megbízásról

Építsünk e-mail adatbázist

Építsünk e-mail adatbázist

Építsünk e-mail adatbázist? A TUI Magyarország hazánk egyik legnagyobb utazási irodájától egy e-mail adatbázis építésére kaptunk felkérését. Ügyfelünk számára egy kisebb e-mail adatbázist kell építenünk, melyet természetesen értékesítési céllal fognak használni.

E-mail adatbázis építés specialista

A mi egyik specialitásunk az e-mail adatbázis építés. Építettünk már bázisokat 150.000, 130.000 főből állótól a néhány tízezerig vagy csak pár ezerig terjedőket. Az e-mail adatbázisok lényege, hogy a regisztrálók önként adják   meg adataikat és nyitottak az ajánlatára.

Ugye, hogy más lesz az eredmény?!

Milyen eredménnyel zárulhat egy olyan hírlevél kampány, amelyre önként jelentkeztek az érdeklődők? A kérdés költői, mert egyértelmű, hogy egy szakavatott marketinges milliókat tud kihozni egy ilyen bázisból. Mégis a cégvezetők még mindig ezen a területen akarnak spórolni…

Azt tanácsolom, hogy messze ne az árból induljon ki, mert akkor rá fog fázni, mert olyan címlistát kap, amelyik nem fogja hozni a fent említett eredményeket.

Építsünk e-mail adatbázist Önnek is? Keressen minket bizalommal.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK