Email adatbázis építés

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Email adatbázis építés projektre kaptunk felkérést

Email adatbázis építés projekttel bízott meg minket a DEALLX Magyarország. Nagyon örülünk a megbízásnak és egyúttal kijelentjük, hogy ebben a cikkben tudatosan kerül be minden egyes e-mail szó “email” formában. A probléma gyökerét valahol ott látom, hogy a helyesírásunk az egyszerűsödés helyett inkább bonyolítja az életünket. Pedig fordítva mennyivel kényelmesebb volna! Ma így tüntetünk az egyszerűsítés mellett.

30.000 fős email adatbázis építés megbízás!

Email adatbázis építés projekttel bízott meg minket egy újabb nemzetközi vállalkozás. Az ügyfél célja nem kevesebb, mint a világ meghódítása. Éppen ezért egy hatalmas email adatbázis építésébe fogtak a mi segítségünkkel. Egy több tízezres email adatbázis már jelentős méretűnek számít, így rengeteg potenciális vásárlásuk fog realizálódni éveken keresztül ebből a befektetésből.

Email adatbázis építés DealLX részére

Email adatbázis építés DealLX részére

Csak a méret számít?

A marketing adatbázis mérete lényeges ismérv, de a minőség is roppant fontos kérdés. Hiszen mire menne egy nagy címlistával, amelyben alig van élő email cím? Milyen eredményeket hozna egy kiégett hírlevél adatbázis? Nem lenne túl rózsás az eredmény. A méret és a minőség is számít. Gondoljon csak bele, ha EDM, 100.000 feliratkozót el tudna érni hírlevélen keresztül, akkor pár kiemelt ajánlattal milyen mértékben tudná berobbantani az értékesítését.

Különbséget kell tenni a marketing adatbázisok között

Egy önkéntesen regisztrált pár ezres üzleti adatbázis képes lehet több millió forintos bevétel megalapozására, míg egy néhány ezres önkéntes feliratkozással épült b2c email címlista is biztosítani tudja ezt Önnek. Mégis sokan még nem tapasztalták meg ezt, még nem tanulták meg, hogy a minőség is rendkívül fontos.

Miből látom ezt?

Abból az egyszerű címlista trendből látom, hogy a legtöbben az olcsó, ingyenes vagy letornázott árú ajánlatokra harapnak rá. Sajnos az olyan ajánlatokból származó címlisták soha nem fognak ilyen eredményeket produkálni. S mivel ezek a cégvezetők, tulajdonosok még nem élték meg egy ilyen bázisnak a hatására a milliós értékesítést, ezért valahol érthető módon próbálgatják a befektetésük minimalizálását.

Email adatbázis építés DealLX Hungary részére, 30.000 fős bázist építettünk

Email adatbázis építés DealLX Hungary részére, 30.000 fős bázist építettünk

A befektetés minimalizálása nem hozza meg a várt eredményt

Létezik ilyen őrül? Van realitása annak, hogy fillérekért kap egy ilyen címlistát? Tegyük fel, hogy Önnek van egy email adatbázisa, amely milliókat tud termelni 2-3 havonta. Ön eladná nekem pár ezer forintért? Ha igen, akkor azonnal írjon vagy hívjon és megtaláljuk a jogilag is kifogásolhatatlan utat a dealre. Remélem, érzi az iróniát a soraimban, mert nincs az az őrült, akik olcsón, netán ingyen adna egy a birtokában lévő email adatbázist, amelyről tudja, hogy milliós forgalmakat lehet vele lebonyolítani akár hónapok leforgása alatt!

Ezért a látszólag nem olcsó!

Az e-mail adatbázis építés látszólag nem olcsó, de ez pusztán egy hirtelen sokk a cégvezetőknél… Mennyibe kerül egy kattintás? Mondjuk, legyen 40 forint egy klikk ára, és akkor nem írtam sokat, mert szektortól függően lehet 200 vagy 400 is. Ha 100 látogatóból 15 regisztrál, akkor az eredeti példámnál maradva: 40 Ft x 100 CT =4.000 Ft, 1 regisztráló => 266 Ft összegbe kerül.

Ő egy roppant minőségi érdeklődő!

Egy ilye regisztráló nem ingyenélő, nem nyerni jött, hanem konkrétan érdekli valami a termékpalettájából. Neki sokkal egyszerűbb lesz értékesíteni, mint azoknak, akik 1 forintért, meg 20 forintért adnak egy e-mail címet, mert tudjuk, hogy azok közül szinte senki sem vásárol.

Az ok egyszerű!

A 266 forintos befektetést képviselő érdeklődő saját maga kereste fel Önt, míg a más forrásokból származókat Ön keresné hidegen, ismeretlenül, kéretlenül… Összemérhető a megtérülés? Evidens, hogy nem, mert az önkéntes regisztráló bár látszólag magasabb befektetés mindig jelentősen nagyobb megtérülést fog biztosítani.

Email adatbázis építés vonal kihívás, kérjen szakértő segítséget, mert nem csak technikailag, de jogilag is hamar elbukhat ebben a különös univerzumban.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?