MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR CÉGVEZETŐKNEK, TULAJDONOSOKNAK! INSPIRÁCIÓ, MŰKÖDŐ ÖTLETEK, MEGOLDÁSOK A VÁLSÁGKEZELÉSRE!   

E-mail adatbázis konferencia fellépés

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

E-mail adatbázis konferencia, ahol bázis építésről tartunk előadást

Meghívást kaptunk egy e-mail adatbázis konferencia fellépésre. A marketing konferencia fókuszában a turizmus áll, melyen mi is előadást tartunk. A rendezvény főszervezője az Mfor.hu portál.

Miért most került fókuszba az e-mail adatbázis építés?

Úgy érzem, sokan még mindig nincsenek képben az adatbázis marketing jelentőségével a vállalkozásuk profitjának növelésének vonatkozásában! Miért nem látják meg az aranytojó tyúkot a cégvezetők?

E-mail adatbázis konferencia fellépés

E-mail adatbázis konferencia fellépés

Vajon miért nincs egységes kultúrája az adatbázis marketingnek?

Vagy csak egész egyszerűen elavultnak gondolják a cégvezetők ezt a marketing pillért? Talán ezért nem nyúlnak hozzá, mert már itt a Facebook és a Google helyette? Nem vélik elég hatékonynak? Sokan gondolják azt, hogy a hírlevél marketing már a végét járja, de a valóságban az előítéletek mögött inkább a tapasztaltok hiánya áll. Ugyanis e-mail marketinggel tízmilliós bevételeket lehet generálni, ha van jó marketing lista és kiváló termékpaletta.

A nagy halak helyettesítik az e-mail marketinget?

A Google hirdetés nagyon hatékony hirdetési forma, rengeteget értékesítünk mi is ezzel az eszközzel az ügyfeleinket támogatva. A Facebook is bontogatja szárnyait, bár még mindig kevesen alkalmazzák a marketingjükben. Tagadhatatlan, hogy néhányan már felismerték a benne rejlő lehetőségeket, de szervezetten kevesen használják ügyfélszerzésre. Mi is támogatjuk ügyfeleinket Facebook kampányok menedzselésével, ugyanakkor igazi kihívás meggyőzni őket a rendszer nagyszerűségéről.

De valóban így áll a marketing hírlevél szénája?

Szerintem egészen más a helyzet, mert a hírlevél marketing is folyamatosan fejlődik. Még messze nincs vége ennek a roppant hatékony marketing eszköznek. Inkább az áll a háttérben, hogy az alacsonyra leszorított beszállítói árak miatt sokan gyenge adatbázisokat vásároltak vagy építettek. A gyatra minőségű címlisták hatékonysága messze alul marad a lehetségestől.

E-mail adatbázis konferencia

E-mail adatbázis konferencia

Miről lesz szó a marketing konferencián?

E-mail adatbázis építésről tartunk előadást az Mfor.hu szerevezésében megvalósuló “Hatékony értékesítési módszerek az idegenforgalomban” konferencián. Az e-mail adatbázisok történeti áttekintéséről, törvényi szabályozásáról és e-mail adatbázisok építésének módjáról, trükkjeiről  fogunk  beszélni a konferencián, melynek helyszíne és időpontja Budapest, 2012. április 24.

Kétségei vannak afelől, hogy e-mail adatbázist építsen vagy vásároljon?

Az e-mail adatbázis építés egy technikailag és jogilag is rázós  vonal! Ráadásul nem tud mindenki minőségi e-mail adatbázist építeni, így ezzel kapcsolatban forduljon hozzánk, mert számos tapasztalatot gyűjtöttünk össze ezen a vonalon.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK