Marketing előadás tartatik

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Marketing előadás tartatik a Bureau Veritas felkérésére

Marketing előadás tartatik a Bureau Veritas – Minőség napján neves nagy vállalkozások lesznek jelen hallgatóságként, ezért nagy megtiszteltetés számomra, hogy felkértek előadást tartani. Az előadásomat online marketing témában fogom felvezetni.

Marketing előadás tartatik

Marketing előadás tartatik

Milyen marketing eszközökről érdemes beszélni?

Bővebben az  AdWords kampányok menedzseléséről, e-mail adatbázisok milyenségéről, e-mail címlista építéséről és nem utolsó sorban magáról az online értékesítésről fogok beszélni a tisztelt publikum előtt. Ezek a marketing eszközök ma már egy masszív alapnak tekinthetők az online marketing berkein belül.

Sokan már ismerik ezeket az online marketing csatornákat!

Valóban ez a tényállás? Ismerik a cégvezetők ezeket a marketing eszközöket? Igen, sokan már hallottak erről, de még mindig várnak valamire. Kell nekik egy újabb motiváció sugallat, egy újabb lökés, hogy belefogjanak, és végre elkezdjék alkalmazni is az eddig hallomásból ismert értékesítési megoldásokat.

Nagyon remélem, hogy végre megkezdik a munkát.

Bízom benne, hogy a kezdeményezésemre, a sugallatomra azok is belefognak az online értékesítésük építésébe, akik eddig még hezitáltak. A bizonytalankodókat kívánom megerősíteni a hitükben, hogy az online marketing jó. Ám nem elég hallani, tudni az online marketingről! El kell kezdeni alkalmazni, aki már használja annak magasabb szintre kell emelni, mert ez a terület nagyon gyorsan fejlődik.

Sokan félnek egyedül belefogni

Ez érthető, mert szaktudás nélkül csak a vállainkra nehezedő súlyok terhét érezzük, de tanácstalanok vagyunk miként fogjunk hozzá. Magam is kerültem hasonló helyzetbe, érzelmi válságba más területeken. A megoldás, hogy kérjen szakértő segítséget.

Online marketing előadás, milyen eszközökből lesz ügyfél?

Online marketing előadás, milyen eszközökből lesz ügyfél?

Egy marketing szakértő segít

Keressen egy marketing szakértőt, akik komplexen tudja vállalni az online értékesítési folyamatainak a fellendítését. Pártatlanul írom, hogy mi rendszeresen kezdjük a munkát új ügyfelekkel a termék felépítés, termék koncepció marketing stratégia fázisaitól. Másoknál a weboldal vagy webáruház elkészítésével kapcsolódunk be. A legtöbbször ezek a lépések már megvannak az ügyfeleinknél, ezért a konkrét és kézzelfogható online értékesítést erősítjük. Precízen felépítjük az online marketing koncepciót, és bevetjük a marketing kivitelezés vonalon minden tudásunkat. Hatékony online kampányokat építünk és menedzselünk a magasabb profit elérésének érdekében.

Önnek is szüksége van egy hűséges marketing szakértő társra?

Akkor válasszon egy eltökélt marketing szakértő csapatot, akik folyamatosan tudják kísérni az útján előre. A választásnál vigyázzon, mert a segítség helyett előfordulhat, hogy hátráltatni fogja egy csapat, ha rosszul választ. Legyen körültekintő!

Néhány korábbi fellépés:

E-mail adatbázis építésről tartottunk előadást a Menedzsment Fórum turisztikai konferencián.

Marketing konferencia zsűritagnak hívtak VII. Mfor Marketing Konferencia „ONLINE MARKETING TRENDEK 2011”

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK