Facebook kampány indítás

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Mit hoz egy Facebook kampány indítás?

A Facebook kampány indítás viszonylag egyszerű folyamat volt pár évvel ezelőtt, bár az AdWords kampány evolúciója is így kezdődött el. Akkoriban még pofon egyszerűen lehetett kampányolni a Google hirdetési rendszerében, mert egy transzparens felületen kellett csak beállítani pár paramétert.

Facebook kampány indítás

Facebook kampány indítás

A Facebook kampány is megváltozott!

Ám mára a Facebook kampány menedzsment sem olyan egyszerű, mert igen magas a verseny, a Facebook visszavette a megosztásokat. Az sem titok, hogy a Facebook ezzel még inkább fog élni a jövőben, mert a Facebook céges oldalak természetes elérése hihetetlenül visszaesett, de a Facebook hirdetések bevétele egyre csak emelkedett. A megosztások erejének csökkentésével a Facebook az oldalak tulajdonosait konkrét hirdetések megrendelésére kényszerítette.

A Facebook kampány megkeresés célja?

A hegeszto.hu hegesztő gépekkel foglalkozó webáruháznak kell hegesztéssel foglalkozó szakembereket toboroznunk. Ami őszintén szólva egy nem is olyan egyszerű feladat, mert a Facebook-ra alapvetően szórakozni járunk. A hegesztő szakemberek pedig nem tudni, hogy mennyi időt töltenek a közösségi oldalon. Főleg egy kemény, munkával töltött nap után. Ez a Facebook kampány mindenképpen kihívás lesz számomra, de állok elébe.

Facebook kampány tévhit!

A Facebook kampány remek lehetőség minden vállalkozó számára, mert óriási tévhit, hogy ott nincs fent vásárlóerő. Ne feledjük, hogy ~5 millió magyar felhasználója van a Facebooknak! Akárhogy osztunk, szorzunk, ott fent kell legyen a hazai vásárlóerő nagy része, mert gyerekek nem regisztrálhatnak. Annyi a differencia, hogy itthon még nem vásárolni megyünk fel. Ez valóban egy lényeges különbség, mert fejlettebb nyugati államokban és a nagy tócsán túl már sokan, kifejezetten vásárlási szándékkal huppannak fel a Facebook-ra.

Facebook kampány sikertelenség oka!

Sok vállalkozó azonnal el akar adni a Facebook kampány hatására, de ez még mindig azt mutatja, hogy ezekben a vállalakozásokban nincs meg az online marketing szaktudás. Persze, vannak termékek, amelyeket a Facebook-on azonnal el lehet adni, de drágább termékeket a Google AdWords kampány hatására sem adunk el azonnal. Hanem mit teszünk? Érdeklődőket gyűjtünk, azokkal kommunikálunk és közülük érkeznek a konkrét klienesek.

Közösségi kampány indítás

Közösségi kampány indítás

Szóval a Facebook, a Facebook kampány erre való!

A Facebook kampány egy remek és nélkülözhetetlen kiegészítője az online marketingnek. Sokan csalódtak a Facebook-ban, a Facebook kampányban, mert nem úgy, mert nem arra használták amire való. De egy serpenyőben is csalódhatunk, ha árkot akarunk vele ásni vagy szeget beverni, mert az remek ízletes palacsinták sütésére való. Szeget azonban a kalapáccsal kell a falba beverni.

A Facebook a bulvár!

A Facebook kampányból ne akarjon azonnal vásárlókat, mert meg kell őket puhítani… A Facebook marketing egyszerűen egy display hirdetés, amely jól targetálható… Ott nem olyanok kutakodnak, mint a Googliban. Ha gyors eredményeket akar, akkor az AdWords kampány optimalizálás álljon az első helyen, mert onnan szinte azonnal jönnek ügyfelek. Azonban legyen ott másodiknak a Facebook is, mert a kettő erősítheti egymást!

Mi a véleménye? Ön szerint is van némi igazság a Facebook kampány cikkemben?

Tervei között szerepel Facebook kampány indítás? A Facebook kampánya menedzselésében Önnek is szívesen felajánlom a segítségünket. Az Ön láncait is átvesszük  te vállairól. Engedje meg, hogy levegyük ezeket a terheket. E-mailben vagy telefonon is elérhet minket.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?