MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR CÉGVEZETŐKNEK, TULAJDONOSOKNAK! INSPIRÁCIÓ, MŰKÖDŐ ÖTLETEK, MEGOLDÁSOK A VÁLSÁGKEZELÉSRE!   

Facebook Live videó: Új funkció érhető el

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Sorra jönnek a Facebook Live videó fejlesztések, amik a mozgóképes tartalmakat támogatják. Már írtunk a lebegő videókról és most egy újabb innováció bemutatására készülök. Nem is olyan régen vált elérhetővé a Live videó készítési lehetőség a Facebookon. Ennek akkor nagyon megörültünk és egyre többen használják azóta is. Ezt a népszerűséget meglovagolva Zuckerbergék egy kicsit felturbózták ezt is. Mostantól lehetőségünk van páros élő közvetítésre. Izgalmasan hangzik, igaz?

Két fős Facebook Live videó

Facebook Live videó újítás, innováció

Nem csak a celebeknek lesz jó a Facebook live videó újítása?

De nem ám! Engedje szabadjára a fantáziáját és képzelje el, hogy mit lehetne kihozni belőle. Akár egy interjú egy ügyfelével, partnerével. Szolgáltatás vagy termék bemutatást is el tud képzelni vele? Ugye, hogy igen! Akkor már meg is van, hogy miért is jó ez az újítás Önnek is! És ez még nem minden! Nem csak hogy ketten jelentkezhetünk be egyszerre, de az élő közvetítés közben direkt üzeneteket küldhetünk egyes felhasználóknak, ezzel még személyesebbé téve a kommunikációnkat. Egyelőre csak IOS felhasználók számára érhető el a funkció és még nincs hír arról, hogy mikorra várható az androidos változat.

Tartson lépést a fejlődéssel!

Ha vállalkozóként mindig szeretne az élen járni, akkor bizony muszáj tisztában lennie az ehhez hasonló újításokkal és az elsők között kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket. A potenciális ügyfelei teljesen más szemmel néznek majd Önre, amikor látják, hogy meglovagolja az aktuális trendeket. Ezzel bebizonyíthatja számukra, hogy innovatív gondolkodással rendelkezik, aminek köszönhetően könnyebben szavaznak majd bizalmat Önnek még a kételkedők is!

Miért olyan nagy szám a Facebook Live videó?

Azon felül, hogy a mozgóképes tartalmak egyre népszerűbbek a felhasználók körében van még egy nagy előnye az élő Facebook közvetítésnek. Ez pedig nem más, mint a valódi közösség formálása, mert az emberek szeretnek valaminek a részeseivé válni, szeretik azt érezni, hogy egy adott pillanatban Ők is kapcsolatot teremthetnek fontos emberekkel. Erre pedig a Facebook live videók nagyon jó lehetőséget biztosítanak, mert akár ezrek is követhetik az eseményeket… Amennyiben közben még kommunikálunk is a közönséggel egészen elképesztő show kerekedhet ki ebből az egészből. Akár lehetővé tehetjük, hogy ők válasszák meg, milyen témával folytassuk a közvetítést. Tényleg csak a kreativitásunk szab határt a felhasználási lehetőségeknek. Lebonyolíthatjuk egy üzleti ebéd, konferencia, workshop élő közvetítését a mobiltelefonunkkal. Szinte már szürreális álomként hat ez a lehetőség, pedig hatalmas erő rejlik benne. Ha megtanuljuk jól használni ezeket az új lehetőségeket egyre több érdeklődőt vonzhatunk az oldalunkra és ez által a vállalkozásunkhoz is.

Facebook Live konklúzió! “Bizonyos értelemben” mi a Facebook Live?

A Facebook az utóbbi 5 évben folyamatosan csökkentette a megosztott tartalmak, képek, videók, posztok elérését. Ezzel nem kis fejtörést okozott a vállalkozóknak és nekünk szakembereknek is. Úgy érzem, hogy a Facebook Live-val kárpótolnak minket, mert a nagy platformon belül egy egy olyan új lehetőséget kaptunk, amelyik egyedülálló, figyelemfelkeltő és ingyen százezres tömegeket tudunk vele elérni! Így aki most bátor az elején és felvállalja magát, kiáll a cégének az élére az nagyot fog tudni szakítani vele. Nem kérdés, hogy erre is kevesen fognak vállalkozni, de ők sok új érdeklődőt, ügyfelet fognak nyerni vele.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK