Google hirdetés? Mennyibe kerül?

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Mégis a Google hirdetés ára miként alakul? Mennyibe kerül?

A Google hirdetés ára? A Google AdWords hirdetés ára egy pókerasztalhoz hasonlítható, mert számos tényezőtől függ a konkrét kattintási és konverziós ár. Ide tartozik a havi Google AdWords hirdetésre szánt keret, a szegmens, a verseny, a kreatív szövegírás hatékonysága,  a landing oldal milyensége és maga a terméknek a piacképessége.  Alapvetően ezek döntő szerepet játszanak a “Google hirdetés ára” című játékban.

Mégis a Google hirdetés ára miként alakul? Mennyibe kerül egy kattintás? Ki dönti ezt el? A háttérben bonyolult algoritmusok futnak, amelyek számos ponton vetik egybe a versenytársak oldalainak, hirdetésinek a minőségét. A végén mindenki kap a "feleltért" egy "jegyet", egy árat!

Mégis a Google hirdetés ára miként alakul? Mennyibe kerül egy kattintás? Ki dönti ezt el tulajdonképpen? A háttérben bonyolult algoritmusok futnak, amelyek számos ponton vetik egybe a versenytársak oldalainak, hirdetésinek a minőségét. A végén mindenki kap a “feleltért” egy “jegyet” a “Tanár úrtól”, egy árat a Google-től! Ön, hogy felelt? Milyen jegyeket kapott eddig? Eminens?

És itt vége is van a Google reklám műnek?

Korántsem, hiszen a kezelés, a Google hirdetés menedzsmentnek is van egy díja. Ezt van, aki elfogadja mások emiatt házon belül próbálkoznak, ami rendszerint drágább mulatság. Ugyanis ehhez is érteni kell, mert egyre nagyobb kihívás az erős konkurenciaharc miatt érvényesülni.

Miért érdemes kiszervezni a Google hirdetés menedzsmentjét?

Nagy igazság, hogy a Google hirdetés árát befolyásolja a szakértelem. Szerencsére mára sok cégvezető rájött arra, hogy az AdWords hirdetést jobb kiszervezni, mert egy ilyen területre specializálódott csapat hatékonyabban tudja kezelni a kampányt. A Google AdWords hirdetés kezelőfelülete ma már olyan, mint egy térváltásra alkalmas űrhajó. Hihetetlenül nagy mélységei vannak! Tény, hogy ezeket a mélységeket a vállalkozások 1-3%-a használja ki, mert nem is tudnak róla… Pontosan ezért érdemes egy szakértő gárdára bízni az Google hirdetés menedzselését, mert az jótékonyan fog hatni a “Google hirdetés ára” címen gyakran elhangzó kérdésekre is.

Miben más a szakértők által kezelt Google AdWords hirdetés?

A szakavatott kezekben lévő kampányoknál azonnal aktiválásra kerülnek a Google legújabb húzásai. A Google imádja, ha egy kampányban ezek az új fejlesztései aktiválásra kerülnek. S nem utolsó sorban ezek a kiegészítők, új AdWords elemek jótékonyan hatnak vissza a Google hirdetések teljesítményére és árára is. Sablonos, de a közlönyhöz tudnám a leginkább hasonlítani, mert itt is hetente, havonta érkeznek a változtatások. Tapasztalatból tudom, hogy ezekkel az újításokkal nagyon kevesen vannak tisztában és még kevesebben élnek. Egyszerűen azért, mert nincs erre is idő.

Mi erre a legjobb példa?

Talán a legjobb példa a Google AdWords Remarketing, amelyet már nem is tudom, hogy három vagy négy éve alkalmazunk az ügyfeleinknél. Ahogy bejelentette a Google a Remarketing lehetőségét, mi rögtön kipróbáltuk. Láttuk áldásos hatását az ügyfélszerzésben. Nagyon sokan még mindig nem tudják, hogy miről van szó. Nem ritka az, hogy ilyen kérdéseket kapok: mire való egyáltalán a Google AdWords Remarketing?

A Google hirdetés ára végül is mennyibe kerül? A tapasztalat az, hogy a kezdők kezében igen sokba... Érdemes szakemberre bízni ezt is, vagy az autóját is saját maga bütyköli!

A Google hirdetés ára végül is mennyibe kerül? A tapasztalat az, hogy a kezdők kezében igen sokba… Érdemes szakemberre bízni ezt is, vagy az autóját is saját maga bütyköli!

Talán ez a legfontosabb ok a Google hirdetés kiszervezése mellett?

Mindenképpen érdemes elgondolkodni a Google hirdetés kiszervezésén, mert a folytonos fejlődés adott a Google-nél. A Google nem csak azért fejleszti folyamatosan a rendszerét, hogy az egyre hatékonyabb legyen. A folyamatos újításoknak üzenete is van. Az egyik üzenete a cégvetőknek szól, hogy azok lássák, milyen lendület van a Google háza táján. A másik üzenete a Google-nek az ügynökségeket, marketing szakembereket éri el, hogy nézzétek, állandóan azért dolgozunk, hogy nektek könnyebb legyen kampányokat kezelni. A harmadik üzenet pedig a nagy halaknak szól, a Facebook-nak elsősorban, hogy bizony fel kell kötni a nadrágot, ha velünk akartok packázni, mert mi voltunk itt előbb…

Mi a Google hirdetés ára cikknek a konklúziója?

A Google non-stop fejleszti a Google hirdetés rendszerét, amely újítások még nekünk is fejtörést okoznak néha, mert alig bírjuk követni. Az újítások közül nagyon sok hasznos, de vannak mellényúlások is olykor. Persze, valahol a Google mögött is ott van az ember. Az emberek pedig hibáznak. S én még nem láttam csak olyat nem hibázni, aki nem dolgozott… Így aztán ne hibáztassuk a Google-t, mert nagyon igyekszik a kedvünkben járni. Csak ezt nyomon követni egy kis vagy közepes vállalkozásnak tudjuk, hogy nehezen sikerül.

Miért büntetik magukat a vállalkozók és nyugtatgatják egy gondolattal?

Tény, hogy sok vállalkozás próbálja bent tartani a kampányok kezelését, de nem tud lépést tartani a fejlesztésekkel. Ennek egyértelmű következménye, hogy a hirdetések, kampányok kevésbé lesznek hatékonyak. Ezt a tényt a Google, Facebook azzal válaszolják meg, hogy többe kerül a hirdetése! Tehát mit tesz Ön, amikor tudja, hogy nincs elég idő, esetleg szakértelem ezekre, de mégis házon belül tartja? Akkor Ön kedves Olvasóm saját magát bünteti és azzal vigasztalja, hogy így olcsóbb. Pedig pont fordítva van, így pont drágább a hirdetése, mint lehetne!

Szimpatikus a Google hirdetés cikk?

Tudom egy cseppet szemtelen voltam, de egyszerűen ez a tapasztalatom. Ezt bizony nem ártott Önnek is megtudni. Szeretne ezen változtatni? Ha Ön érez némi igazságot a tapasztalataim  mögött, akkor ne tétovázzon tovább. Most megadtam a kezdő lökést, egyeztessünk a kampányainak kiszervezéséről. Keressen minket!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?