AdWords e-mail cím alapú célzás

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

AdWords e-mail cím alapú célzás! Megérkezett, amire vártunk, elérhető az e-mail alapú célzás!

Mégis mire használható az AdWords e-mail cím alapú célzás? Mi tudjuk, hogy az Ön által értékesített termék kitűnő! Hogyan tudatja ezt a hírt a potenciális ügyfelekkel? Milyen online marketing eszközökkel éri el őket?

Felkészületlenek volnának a vállalkozók az online marketinget illetően?

Az AdWords e-mail cím alapú célzás egy előremutató technológia! Sajnos még mindig szembe jönnek velünk olyan vállalkozások, ahol keresőoptimalizálás sincs, nemhogy AdWords kampány menedzsment, Facebook kampány menedzsment, Hírlevél marketing, folyamatos e-mail adatbázis építés. Ezek után hogyan is lehetne AdWords e-mail alapú célzás kampány ezekben a vállalkozásokban?

AdWords e-mail cím alapú célzás! Megérkezett, amire vártunk, elérhető az e-mail alapú célzás a Google hirdetési rendszerében is!

AdWords e-mail cím alapú célzás! Megérkezett, amire vártunk, elérhető az e-mail alapú célzás a Google hirdetési rendszerében is!

Hogyan tudja meglovagolni az éles versenyt?

Sajnos a mai piacokon már nem elég jó áruval jelen lenni, ennél sokkal több kell a sikerhez, a folyamatos és kiszámítható fejlődéshez. Szükség van több biztos értékesítési csatornára, amelyeken keresztül minden lehetséges vásárló értesül a termékeiről. Az élelmiszereken és a ruhákon kívül ma már a legtöbb vásárlás az interneten zajlik, vagy ott kezdődik. Tehát Önnek is itt kell elkezdeni hirdetni áruját, ha netán még nem kezdte volna el.

Milyen technológiát kaptunk a kezünkbe?

Az AdWords e-mail cím alapú célzás a Google kampányban egy speciális terep, itt nem elég egy cégtáblát kitenni, hanem tisztában kell lenni a keresések, a címlisták folyamataival, tulajdonságaival. Egy Google AdWords kampány, az e-mail adatbázis építés egy-egy külön szakmává nőtte ki magát az utóbbi évtizedben. A b2b e-mail címek összegyűjtése pedig két szakmát is felölel, mert az adatkezelések jogi mivoltával is tisztában kell lenni, valamint az ilyen bázisok érzékeny kezelésével is képben szükségeltetik maradni. Megéri rá szakembert fogadni, hiszen az adatkezelésekkel való visszaélések büntetései a plafont súrolják.

Mégis miben nyújt hát megoldást az AdWords e-mail cím alapú célzás opciója?

A Google nyújtotta lehetőséget már régóta vártam, mert nálunk minden az adatbázis marketingből indul ki. Ez egy fantasztikus lehetőség, amelyet a Facebook már bevezetett. Mire nyújt megoldást az, hogy e-mail címek alapján is lehet hirdetni az AdWords rendszerében? Hatalmas kulcs ez a kezünkben, mert a meglévő ügyfeleihez bizonyára megvannak az e-mail elérhetőségek is. Ezeket az e-mail címeket fel lehet tölteni a Google AdWords kampányban és célzottan meg lehet szólítani a már meglévő ügyfeleit!

Kinek tud eladni a legegyszerűbben termékeket, szolgáltatásokat?

Azoknak, akiknek már megszerezte a bizalmát, akik már kipróbálták a termékeit, mert ők már megtapasztalták azok nagyszerűségét!

Milyen mélységei vannak az ilyen kampányoknak?

Nálam a mély dimenziók fürkészése egy alap, mert állandóan fejlesztem rendszereinket, a csapatomat, az olvasóimat és magamat. Éppen ezért a kedves olvasómat most egy még mélyebb szintre viszem, mert ennek a területnek bizony komoly mélységei lesznek a továbbiakban…

Mire gondolok a dimenziók, mélységek alatt?

Egy vállalkozásnak nem csak egy terméke van, hanem több tucat, több száz, igaz? Ezzel az e-mail címes célzással képesek vagyunk csoportokra bontani azokat, akik pl.: vasalót, vasalódeszkát, porszívót, robotporszívót, stb. vásároltak. A porszívósoknak tudjuk hirdetni a robotporszívót, akár egyedi árral… A vasalódeszkásoknak tudjuk hirdetni a vasalókat, a vasalósoknak a vasalódeszkákat.

Érzi már milyen fantasztikus lehetőség hullott a markába?

Ráadásul teljesen legális épített e-mail címekre ilyen módon is meg lehet jelentetni a hirdetéseket. Az AdWords e-mail alapú célzás egy hatalmas lehetőséget adott minden vállalkozás kezébe, mert nagyon célzottan tud vele hirdetni az ügyfeleinek.

A Facebook mellett elérhetővé vált a Google AdWords e-mail cím alapú célzás!

A Facebook mellett elérhetővé vált a Google AdWords e-mail cím alapú célzás!

Egy kis trükköt is bele lehet csempészni…

A kapcsolati címekről mindenkinek a spam jut az eszébe! Igaza van, sőt jómagam igyekszem megfékezni ezt a tevékenységet itthon. Azonban ennek is vannak fokozatai, mert egy potenciális ügyféljelölt jobb, ha a 600.000 cégvezető helyett 3.000-nek küldi ki célzottan az ajánlatát, igaz? Ilyen kooperációkba bele szoktunk menni, ha látom értelmét a terméket kiajánlani az adott célcsoport felé. Ebben az esetben lekutatjuk a megfelelő kapcsolati címeket és beállítjuk, menedzseljük az AdWords e-mail cím alapú célzás opcióval ellátott kampányt. Van azonban olyan, akit nem tudok eltéríteni attól, hogy 600.000 céget spammeljen, tőle sajnos elköszönünk, mert ellenkezik az elveimmel és a küldetésemmel az amit szeretne!

Egyedül kell szembenéznie ezzel az egésszel?

Önnek nem kell kitanulnia a Google reklámokat, nem kell azzal tölteni az idejét, hogy megtanulja az e-mail cím célzás összes fortélyát az AdWords kampányban, a csapatom mindent elintéz Ön helyett. Egyik fő profilunk az e-mail adatbázis építés, Google kampányok menedzselése. Mivel gyakorlati szakemberek vagyunk, ezért konkrét eredmények születnek a kezeink között tartott online marketingnek hála.

Milyen előnyre tenne szert mellettünk?

Megtaláljuk az Ön potenciális vásárlóit is az interneten. Egy ilyen e-mail címlista készítés akár hónapokig is eltart, ha valaki a saját szakállára dolgozik. Tőlünk viszont pár napon belül megkap egy olyan e-mail listát, amin keresztül elkezdheti a Google kampányát, ami jelentős forgalomnövekedést fog produkálni.

Nem szégyen, ha laikus…

Ha Ön másban járatos, nem otthonos ezen a területen: az e-mail cím célzás az AdWords kampányban lényege, hogy Ön több száz olyan címet fog kapni, akik az Ön vásárlói lehetnek. Ezen a csatornán keresztül tájékoztathatja leendő ügyfeleit, hírleveleket küldhet nekik. Ez jelentős forgalomnövekedést produkál, Ön meg fogja tapasztalni, hogy a XXI. század a Google reklámok ideje. A Pallas Communication b2b e-mail címlistája (business to business e-mail cím) az egyik olyan termék, akár megsokszorozhatja az Ön forgalmát, de csak célzottan!

A jelen az internetes kommunikációé, a jövő a célzott, testre szabott ajánlatoké! Ne stresszeljünk egy nagy tömb emberi tömeget kéretlen, nem témába vágó reklámokkal. Célzottan hirdessen, szépen, ahogy a csillag megy az égen! Előzze meg a konkurenciát! Képesek vagyunk rá, hogy segítsünk ebben Önnek. is.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?