MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR CÉGVEZETŐKNEK, TULAJDONOSOKNAK! INSPIRÁCIÓ, MŰKÖDŐ ÖTLETEK, MEGOLDÁSOK A VÁLSÁGKEZELÉSRE!   
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Külön tudomány az online marketing tanácsadás?

Kell marketing tanácsadás egy sikeres vállalkozáshoz?

A marketing tanácsadás megteremtheti, de fel is építheti a nagyszerű termék és szolgáltatás megvalósítását, amelyet minden hosszú távon gondolkodó vállalkozó kíván nyújtani ügyfelei részére.

Külön tudomány az online marketing tanácsadás?

Külön tudomány az online marketing tanácsadás?

Ez Önnél már megvan?

Ekkor következik a második lépés: a célpiaca hírt kapjon erről. Erre a legjobb terep az internet, hiszen manapság már mindenki mindent itt keres.

Mit tesz Ön, ha utazni szeretne?

Felmegy a világhálóra és utánanéz az utazási irodák ajánlatának. Ha a legjobb óvodát szeretné kiválasztani gyermekének? Az interneten kutat a lehetőségek után, kiválasztja azt az intézményt, ami a legjobb lesz csemetéjének. Ha karácsonyra valami szép ékszert keres párjának? Szintén a virtuális térben nézeget, vásárol. Étterembe szeretne menni? Ott van a világhálón képekkel, étlappal és ajánlásokkal együtt.

Egy jó honlap fél siker volt 15 évvel ezelőtt!

De manapság még más is kell hozzá…

Hogy a sok millió weboldal közül a lehetséges vevő pont az Önére kattintson.

Jay Conrad Levison a gerillamarketing atyja nagyon hatásos képpel szemlélteti ezt a helyzetet:

„Az, hogy készített egy honlapot, nem több mint integetni valakinek a sötétben: csak az integető tud róla, hogy szeretne valamit.”

Szeretné, ha jelzését, honlapját minél többen észrevennék? Szeretne egy olyan integető lenni, akinek gesztusait mérhetetlen távolságokból is észreveszik? A Pallas Communication ezt kínálja Önnek. Egyik szakterületünk az online marketing tanácsadás, sőt a sikeres online marketing tanácsadás, sőt a megvalósításában is segítünk, mert gyakorlati marketing szakemberek vagyunk.

Online marketing tanácsadás során megvizsgáljuk eddigi eredményeit, majd konkrét alternatívát, megoldást kínálunk, sőt segítünk kivitelezni a megfogalmazott javaslatokat

Online marketing tanácsadás során megvizsgáljuk eddigi eredményeit, majd konkrét alternatívát, megoldást kínálunk, sőt segítünk kivitelezni a megfogalmazott javaslatokat

Mitől tudunk sikeresek lenni?

A Pallas Communicationnál lehetséges egy komplex online marketing tanácsadás. Nagyon sok cég csak egy-két szeletét alkalmazza annak a nagy egésznek, amit teljes körű online marketingnek hívnak. Mi az összes technikát bevetjük, hogy minél több lehetséges vevő kapjon hírt Önről, az Ön termékéről vagy szolgáltatásáról. Ezeket a technikákat összehangoljuk, kiválasztjuk azt a stratégiát, ami anyagilag a legjobban éri meg Önnek. A hónapról, hónapra növekedő ügyfélforgalmat Ön is érezni fogja.

Miket kínálunk Önnek, miből áll a komplex online marketing tanácsadás:

1.      Lokális SEO stratégia

Nagyon sok vásárlás helyhez kötött. (Például aki autószerelőt keres, az nem fogja messze vinni a kocsiját, helyben szeretne megfelelő szolgáltatót találni) Mi beállítjuk úgy az Ön keresőoptimalizálását, hogy azok az ügyfelek találják meg Önt, akik potenciális vásárlók lehetnek, sőt továbbmegyek: a potenciális vásárlók Önt találják meg előbb, ne a versenytársát. Kérem, ne vegye komolyan ezen a téren az egyszeri munkára szóló ajánlatokat, mert a helyezésekért nap mint nap dolgoznak a konkurensei is!

2.      Google Maps optimalizálás

Ha netán nem szerepel a Googlem Térképen, akkor felhelyezzük, ezzel erősítjük a lokális keresőoptimalizálást.

3.      Link building and Content

A linképítés és tartalomírás a keresőoptimalizálás része. A folyamat során gyakran látogatott honlapokra helyezzük az Ön oldalának a linkjét, valamint egyedi, izgalmas tartalmakat generálunk a weboldalára.

4.      Google Adwords kampány

Előkelő helyet biztosítunk Önnek a Google fizetett találati listáján, mert onnan konkrét ügyfelek fognak érkezni.

5.      E-mail adatbázis építés

Gondoskodunk róla, hogy leendő ügyfeleit célozottan is megszólíthassa, úgy hogy ők ezt ne érezzék zaklatásnak, hanem ellenkezőleg: örüljenek, hogy hírt kaptak Önről, termékéről, szolgáltatásáról. Ehhez nélkülözhetetlen a folyamatos e-mail adatbázis építés, mert minden vállalkozás masszív forgalmi alapjává tud válni egy ilyen bázis.

6.      Hírlevél szövegírás

Úgy érzi, hogy nem tud megfelelő hírlevelet, marketinglevelet megfogalmazni? Semmi gond, hiszen elég, ha Ön nagyszerűen ért ahhoz, amivel foglalkozik, ezeket a leveleket majd mi megírjuk Ön helyett úgy, hogy az vásárlásra serkentse ügyfeleit.

7.      Facebook kampány

A közösségi oldal nemcsak arra jó, hogy csücsörítős selfieket nézegessünk, ennek a lapnak komoly szerepe van a hatásos online marketingben. Ha szakemberre bízza vállalkozása Facebook oldalát, akkor a folyamatos növekedésen érezni fogja a közösségi oldalak piacon játszott szerepét.

Ebből is látszik, hogy a sikeres online marketinghez nélkülözhetetlen a folyamatos önképzés. Ha pedig erre nincs idő – tapasztalatból látjuk, hogy nincs -, akkor online marketing tanácsadás során képbe tud kerülni azzal, hogy mit kell tenni a magasabb forglom, profit eléréséhez. Ugyanis ezen a területen naponta jelennek meg újdonságok, innovatív megoldások. Ezeknek az integrálásához rengeteg tapasztalt kell. A Pallas Communication rendelkezik ezekkel az értékekkel, már csak Ön kell, hogy megmutassuk:

Rugaszkodjon el! Lépjen be velünk együtt a virtuális térbe!

Együtt még sikeresebbé tesszük a vállalkozását!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK