Google keresőoptimalizálás, van még értelme?

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Google keresőoptimalizálás! Nemcsak értelme van, hanem kötelező online marketing elem!

Google keresőoptimalizálás felkérést kaptunk egy új projekt weboldal mellé, melyet a fenyfuzer.hu domain alatt tud megnézni. Az anya vállalat egy nagy múltú, Francia multi. A Blachere Illumination a sok bóvli fényfüzér, fénydekoráció helyett nagyon magas szintre emelte a fénydekoráció szegmensét. Mind minőségben, mind látványvilágában szenzációs, amiket létrehoznak. A mi feladatunk az újabb együttműködés keretén belül a fenyfuzer.hu projekt oldal keresőoptimalizálása. A kiválasztott szavakra, kifejezésekre a Google találati listáján jobb pozíciókat kell elérjünk. A Google szemében sokkal hitelesebb egy weboldal, ha az adott célpiac nyelvén és az adott ország szerverén érhető el. Ezek a feltételek teljesülnek, ráadásul remek a belső marketing gárda is, így bátran nézzünk szembe az új kihívással.

Google keresőoptimalizálás haszna, hogy a jobb pozíciók megszerzésének hatására több konkrét érdeklődő érkezik a weboldalára. Több látogató = több megrendelő!

Google keresőoptimalizálás haszna, hogy a jobb pozíciók megszerzésének hatására több konkrét érdeklődő érkezik a weboldalára. Több látogató = több megrendelő!

Miért fontos a weboldal keresőoptimalizálás?

A Google keresőoptimalizálás manapság nélkülözhetetlen, mert azok a weboldalak kapnak látogatókat a Google keresőtől, akik a találati lista elején szerepelnek. A Google első oldali találati listáján is hatalmas a differencia, hogy ki milyen arányban kap olvasókat. Az első pozíció a 100% természetesen, de a 10-ik találat már csak 10-30%-ot hasít ki a nagy látogatottsági tortából. A második oldalra pedig az emberek elenyésző százaléka lép át. Ez attól is függ, hogy alapvetően hányan keresnek az adott kulcsszóra, milyen termékről vagy szolgáltatásról van szó. A weboldal keresőoptimalizálás manapság már nem is lehet kérdés, ez egy kötelező lépés, hogy a többi piaci szereplővel szemben versenyben maradjon.

Miért nélkülözhetetlen a Google keresőoptimalizálás?

A Google keresőoptimalizálás nélkül egy óriási bevételkiesést szenved el a vállalkozása. Miért írok ilyen hangulatkorbácsoló mondatokat? Hogy rálépjek a tyúkszemére, ha eddig nem lépett ez ügyben. Ébredjen fel, ha még nem keresőoptimalizálja a weboldalát! Ugyanis az rettenetesen fájna, ha tudná, hogy hány tíz vagy százmilliótól esett el eddig a versenytársai miatt. Miattuk? Vagy azért, mert nem lépett eddig?

Miért jelent ilyen sok pénzt, bevételt a Google első találati pozíciójában lenni a weboldalával?

Mi a szerepe a Google keresőnek? Összeköti a keresletet a kínálattal, igaz? A leglátogatottabb weboldal itthon is, a legesleglátogatottabb kereső. Hiába mutatják elemző rendszerek elsőnek a Facebook-ot, mert külön van bontva a Google.com, Google.hu, Youtube.com, Gmail.com és még sorolhatnám a Google érdekeltségi körébe tartozó oldalakat. Szóval a leglátogatottabb oldalon ott lenni, ahonnan a legtöbb ügyfele fog érkezni az egy fontos szempont, szerintem.

Miért érdemes a keresőoptimalizálás, keresőmarketing munkát kiszervezni?

Google keresőoptimalizálás, van még értelme? Természetesen nagyon hangsúlyos elem kell még mindig legyen az online marketing tervben, mert rengeteg célzott látogatót jelent a Google keresőben elől szerepelni!

Google keresőoptimalizálás, van még értelme? Természetesen nagyon hangsúlyos elem kell még mindig legyen az online marketing tervben, mert rengeteg célzott látogatót jelent a Google keresőben elől szerepelni!

A keresőoptimalizálás terület egy igazán ingoványos talajon nyugszik, mert a Google gondol egyet – és gyakran gondol különböző algoritmusok formájában, mint Panda, Pingvin, Hummingbird és ezek update változatai -, megváltoztat valamit, és borul a weboldalak rangsorolása, sorrendje. Ez az aprócska gomb – nevezzük a jelenséget egy gombnak az egyszerűség kedvéért -, amelyet megnyom a Google, sok, nagyon sok milliót tud egyes vállalkozók zsebébe betenni, míg mások zsebéből kivenni. Mindezt csupán azzal, hogy más pozícióban jelenik meg a weboldaluk. Ezért érdemes a weboldal keresőoptimalizlás procedúráját tapasztalt seo szakember – seo = keresőoptimalizálás – gondjaira bízni, mert egy seo szakértő a kisujjában is több szakértelem van, mint egy egész laikusban. Itt pedig nüansznyi lépések is komoly jelentőséggel bírnak, mert a Google figyeli az Ön weboldalát is. Egy rossz lépés – nagyon sok rossz lépést lehet elkövetni, amiről sok magát szakértőnek valló nem is tud – elég ahhoz, hogy fekete pontot szerezzen a Google keresőnél. Azt más tapasztalatából tudom, hogy az nem jó, mert annyira hátra dobhatja a weboldalát, hogy csak pislogni fog utána… És fuccs… 0 Ft bevétel a weboldalról… Nevezzük a seo területét egy szenzitív tartománynak, amely valóban nagyon érzékeny.

Miért érdemes ránk bízni a seo, Google keresőmarketing vonalait?

A seo vonalon számos sikert könyvelhetünk el, mert évek óta foglalkozunk ezzel a területtel. Nálunk mindig rengeteg belső fejlesztés van, és csak olyanokat engedek ügyfelek felé kiajánlani, amelyben már rengeteg belső tapasztalatunk és megannyi pozitív eredményünk van. Ezért a nálunk kezelt weboldal keresőoptimalizálás projektek mindig a felfelé tartó ívet követik hosszútávon. Szépen lépdelünk az ügyfeleinkkel a Google első oldala felé, valamint a már ott lévőket igyekszünk ott tartani.

Mi a véleménye a weboldal keresőoptimalizálás cikkről?

Ön szerint ezek után érdemes előre kerülni a keresőben? Fontos ott lenni a kereső első oldalán a termékeivel? Egyértelműen igen a válasz! Ön is szeretné, hogy a weboldala vagy webáruháza elkezdjen még jobb pozíciókat megszerezni? Még több bevételt elérni? Jelenleg hol tart az Ön számára fontos kulcsszavakra, kifejezésekre? Van még min dolgozni? Akkor keressen meg minket, mert tudunk segíteni az előrejutásban, mert tudunk Önnek több érdeklődőt, ügyfelet realizálni.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK