No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Mi is az a Google?

Google? Ön hogyan definiálná ezt a fogalmat? Valószínűleg Ön is arra gondol, hogy ez a szolgáltatás egy keresőprogram, aminek segítségével eligazodhat az internet világában, megtalálhatja a megfelelő oldalakat, szolgáltatásokat. A Google tényleg egy keresőprogramként induló vállalkozás volt, de gondoljon csak bele, hogy ma már mennyi terülten lefedi az igényeinket:

A keresőmarketing ügynökség kedvezőbb, mert Önnek nem kell a közterheket viselni.

Keresőmarketing ügynökség!
Miért jobbak a keresőmarketing ügynökségek, mint egy belső szakember?

1. Chrome internet böngésző,
2. Google Plus közösségi oldal,
3. Google Play applikáció shop,
4. Android mobil operációs rendszer,
5. Google maps térkép,
6. Google drive felhő szolgáltatás,
7. Gmail email szolgáltatás,
8. Youtube a televízió helyett,
9. Google Translate fordító szoftver,
10. Google hírek,
11. AdWords hirdetési rendszer,
12. Google kereső,
13. Analytics statisztikai rendszer,
14. és még sorolhatnánk.

Látni és látszani a Google rendszerében

Ahogy a közlekedésben a legfontosabb szabály a látni és látszani elv, úgy a Google jelszavai a megtalálni és megtalálva lenni. Ugyanis a Google segítségével Ön meg tudja sokszorozni honlapja látogatóinak – és ez által vállalkozása vevőinek – a számát.

Mik ezek a már teljesen elfogadott szolgáltatások, amivel Önnek is élnie kell? Mert sajnos a virtuális térben könnyű elveszni, a legtöbb honlapot senki sem nézni. Kivéve, ha megfelelő keresőoptimalizálási technikák segítségével Ön odavonzza a látogatókat. Ám, hogy ezek a módszerek működjenek két dolog szükséges:

– idő
– hozzáértés

Önmagunk hátráltatása saját alkalmazottat felvenni? Kiderül!

Ha Ön saját cégen belül akarja a keresőoptimalizálás kérdését megoldani, akkor valószínűleg fel kell vennie erre egy embert, aki csak ezzel foglalkozik. Ez pedig elég nagy terhet fog róni a vállalatra, mert egy seo expert szakember nem dolgozik akármennyiért. Kedvezőbben csak olyan alkalmazotat tud realizálni, aki nem ért olyan mélységeiben a seo területhez és az is előfordul sokszor, hogy ezt Önnél fogja megtanulni igazán, az Ön pénzén szerzi meg a tudást. Persze, egy jó szakember behozza a befektetés összeget idővel, mert ez egy hosszú folyamat. Azonban van még kedvezőbb megoldás, amely a legtöbb esetben hatásossabb, mint saját alkalmazottban gondolkodni: a keresőmarketing ügynökségek.

Keresőmarketing ügynökség!

Miért jobbak a keresőmarketing ügynökségek, mint egy belső szakember?

Ennek több oka is van:

– Kedvezőbb, mert Önnek nem kell a közterheket viselni.
– Általában rengeteg tapasztalat van felhalmozva a SEM ügynökségekben, amelyet nem is lehet igazán megfizetni – alkalmazotti viszonyban, tehát ha felvene valakit -, mert ott több ember tudása összeadódik. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy megfelelő hozzáértés és seo szolgáltatást kapott.
– A keresőmarketing ügynökség nem egy személyből áll, hanem több felkészült, tapasztalt, a maga területén kimagasló tudással rendelekző profiból tevődik össze. A keresőmarketing több szakterületet takar, egy keresőoptimalizálással foglalkozó cégnél több szakember is van, így minden területhez ért valaki. A keresőmarketing ügynökség így sokkal összetettebb és profibb munkát tud nyújtani, ráadásul kedvezőbb áron.

Keresőmarketing ügynökség: összetett szolgáltatás

A legtöbb keresőmarketing ügynökség nemcsak keresőmarketinggel foglalkozik, hanem összetett szolgáltatás nyújt

Miért jobb a keresőmarketing ügynökség, mint egy belső szakember? A keresőmarketing ügynökségben több személy egy-egy részterületre specializálódik, így hatékonyabban tud doglozni.

A keresőmarketing ügynökségek tehát összetett szolgáltatást nyújtanak. Már az indulásnál feltérképezik, hogy milyen stratégiát alkalmazzanak hosszútávon. Melyik módszer éri meg a legjobban az Ön vállalatának, mivel érdemes foglalkozni? A legtöbb esetben komplex megoldást szoktak javasolni, de ott is megnézik, hogy mire mennyit érdemes befektetni, hogy nyereséges legyen a keresőmarketing.

A keresőmarketing két fő eleme a SEO és az AdWords, melyek ma már telejesen más megközelítést kívánnak meg, mint 10 vagy 5 évvel ezelőtt. Egyre összetettebb a Google AdWords rendszere is, amelyben csak alaposan felkészült szakember tud pozitív eredményeket elérni. A SEO technikák szintén több részre oszthatóak, már nem csak kulcsszavakat kell beállítani helyesen, linkeket építeni vagy szöveget írni. Bonyolult elemzések előzik meg a munkát és ezek mutatják meg a helyes irányokat.

Mivel foglalkozik még egy keresőmarketing ügynökség?

A legtöbb keresőmarketing ügynökség nemcsak keresőmarketinggel foglalkozik, hanem összetett szolgáltatás nyújt. Ezek között ott van a Facebook marketing, a hírlevél írás és a céges blogok is. Ezek is fontos elemei az internetes marketingnek, hiszen a XXI. század egyik legfőbb jellemzője marketing szempontból, hogy majdnem minden információcsere virtuális térben történik. Ezt kell Önnek is kihasználni, minél több szempontból. És minél gazdaságosabban is.

És hogyan található meg a legjobb keresőmarketing ügynökség?

Honnan fogja tudni, hogy igazi profiról van szó? Ennek a legjobb módja az, hogy megtalálta a keresőmarketing ügynökség honlapját. Ugyanis az a keresőoptimalizálással foglalkozó cég, ami nem tudja a saját honlapját előresorolni a Google találati listáján, az valamit nem csinál teljesen jól. Az is fontos szempont, hogy legyen fent az oldalon az elérhetőség, fotó vagy videó a cég vezetőjéről, mert ezzel is erősíto, hogy nem csak a nevét, de az arcát is adja a portékájához! Ezen kívül még fontos elolvasni a honlap szövegét is természetesen, valamint megnézni a blog frissítéseit, közösségi oldal frissítéseit… Ha nincs rendszeres blogolás és posztolás az oldalon, akkor inkább válasszon másik partnert.

Ha ez meggyőzi Önt, akkor az általuk írt szöveg is meg fogja győzni az Ön weboldalának az olvasóit.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?