Médiafoglalás a Danubiusnak

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Médiafoglalás a soproni Danubiusnak

Online médiafoglalás projektet kaptunk a Danubius Hotels lánc soproni házának. A Danubius Hotel Lövér már leadta a brief-et, mely alapján fogunk médiafoglalást végezni.

Médiafoglalás a Danubius Hotel részére, online kötöttünk le felületeket.

Médiafoglalás a Danubius Hotel részére, online kötöttünk le felületeket.

Mit érdemes tudni a házról?

A szálloda Sopronba várja a családosokat és a párokat romantikus hétvégékre. A szálloda Sopron Lövérek részén helyezkedik el, a közvetlen erdő kapcsolat biztosítja az idilli pihenést.

Milyen vonalon történik a médiafoglalás?

Megbízásunkat női célcsoport elérésére kaptuk, mert főként hölgyek foglalnak a szállodába. Olyan felületeket fogunk alkalmazni, amelyek már korábban is bizonyítottak. A hangsúlyt egy hírlevél kampány sorozatra helyeztük,  ügyfelünk erre az alkalomra egy remek csomagajánlatot dolgozott ki.

Mit kell tudni a brief-ről?

A brief tulajdonképpen az ügyfél igényeit adja meg a médiavásárlás lebonyolításához a médiaügynökségnek.

A brief általában a következő területeket tisztázza:

  1. célcsoport,
  2. marketing büdzsé,
  3. kampány típus,
  4. kampány hossz,
  5. időzítés,
  6. reklámkampány intenzitás,
  7. választott médiafelületek,
  8. választott hirdetési eszközök,
  9. célok.

Mi a médiavásárlás lényege?

Bármilyen médiafoglalásban is gondolkodik, kérjen szakértői segítséget, mert a szakértés itt busásan megtérül, ugyanis ez tipikusan az a terület ahol a kapcsolatok sokat számítanak. A lista árakhoz vagy direkt megkeresésekhez mért megtakarítás szembetűnő. Ezeket a megtakarított marketing kereteket más területeken tudja kamatoztatni. Olyan marketing területein, amelyekre eddig esetleg nem jutott elég keret vagy nem voltak elég hangsúlyosak.

A média vásárlóerő lényeges!

Médiafoglalás során jelentős összegeket takarítunk meg a megrendelőinknek. Ráadásul a kampányok sokkal hatékonyabbak a szakértelmünknek köszönhetően.

Médiafoglalás során jelentős összegeket takarítunk meg a megrendelőinknek. Ráadásul a kampányok sokkal hatékonyabbak a szakértelmünknek köszönhetően.

A hozzáértés is fontos, igaz? Hiszen egy hozzáértő szakember pillanatok alatt átlátja a problémákat. Ez a tézisem nem csupán a marketingben állja meg a helyét, hanem a legtöbb szakmában. A médiafoglalás fronton sem más a helyzet, de itt a vásárlóerő is lényeges.

Miért fontos a médiaügynökség közvetítő szerepe?

Egy médiaügynökség nagy volumenben vásárol hirdetési felületeket az orgánumoktól, így jobb árakat tud elérni, mint Ön, mert összefogja több tucat ügyfél marketing keretét. Szeretne Ön is a haszonélvezője lenni egy ilyen egyességnek? Egy ilyen csapatnak? A büdzsé méretétől függően százezres vagy milliós keretet is képesek vagyunk megtakarítani Önnek is. Ne feledje, hogy csapatunkkal sokkal jobb feltételeket kap, de ez nem csak az árban, hanem a megtérülésben is megnyilvánul.

 

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK