Külső marketing tanácsadó

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Külső marketing tanácsadó szolgáltatást vezettünk be!

Miben lehet a segítségére egy külső marketing tanácsadó?

A külső marketing tanácsadó jelenség valójában nem újdonság, mert már évek óta találkoztunk külföldön ezzel a szolgáltatással. Miért született meg a döntés, hogy mi is külső marketinges szolgáltatás címen segítsük az ügyfeleinket?  A marketing outsourcing hihetetlenül sokat tud lendíteni egy vállalkozás értékesítés támogatásában, mert rendszerezettebben, szervezettebben és folyamatosan tud működni az ügyfélszerző mechanizmus.

Általában milyen egy vállalkozásban a marketing?

Tapasztalatból írom, hogy a legtöbb vállalkozásban sajnos az időhiány miatt az egyik legfontosabb pillér, az ügyfélszerzés, a marketing rendszertelen, aforisztikus. A cégvezetésnek vagy a marketingeseknek nincs ideje rendszerbe helyezni a vevőszerzést, csupán kapkodnak, csip-csup tüzeket oltanak.

Egy külső marketing tanácsadó sokat tud lendíteni a vállalkozása bevételein, mert objektíven látja a cégét

Egy külső marketing tanácsadó sokat tud lendíteni a vállalkozása bevételein, mert objektíven látja a cégét

Miben más az általunk bevezetésre kerülő megoldás?

A külső marketing tanácsadás nem merül ki marketing szaktanácsadás vonalon, hanem a kampány tervezés után külső marketing ügynökség formájában komplexen ellátjuk a ránk bízott feladatokat. Sőt a megtervezett marketing eszközökön, reklám csatornákon kívül folyamatosan teszünk további javaslatokat a fejlesztésre, hiszen az online marketing egy roppant nagy sebességgel innoválódó terület. A marketing ügynökségek pedig kifejezetten első kézből kapnak információt az újdonságokról, hiszen mi fedjük le a médiapiac értékesítésének nagy volumenét.

Miben vagyunk mások?

Ám mi nem süppedünk bele a médiaügynökségek kényelmesnek gondolt székébe, mert folyamatosan innoválunk, új marketing megoldásokat dolgozunk ki vagy ültetünk át más területekről, így a mi külső marketing megoldásunk a legfigyelemreméltóbb az egész földkerekségen, mert mindig fejlesztünk, állandóan ütjük a vasat, hogy az ügyfeleinknek ne csak kényelmes, de biztonságos és hatékony legyen a marketing befektetése.

Akkurátus külső marketing tanácsadó!

Konkrétan mire vonatkozik a külső marketing tanácsadásunk?

Külső marketing tanácsadó vonalunk elindult, amelyben nem csupán médiát tervezünk, hanem a konkrét marketing kivitelezés részét is kézben tartjuk. Felépítjük a komplett online értékesítési rendszerét.

Tudja, mi az utóbbiban a kihívás?

Picit elcsépeltnek tűnhetnek a következő szolgáltatások, mint egy weboldal, webáruház felépítése, azok keresőoptimalizálása, mögéjük tenni egy AdWords kampányt, egy Facebook hirdetést, e-mail adatbázist építeni, folyamatosan szöveget írni, blogolni, non-stop melegen tartani az adatbázist. Elcsépeltek ezek a megoldások? Lehetséges, hogy az Ön szemében is azok, mert sokan össze-vissza használják őket és nem érnek el eredményeket, mert nincs koncepció a kommunikációjukban. Valóban kihívás felépíteni egy önműködő értékesítési rendszert, ehhez hozzárendelni egy remek, egymásra épülő kommunikációs stratégiát. Mi pontosan ebben tudjuk levenni a terheket a válláról!

Megoldjuk házon belül!

Ez az a mondat, amitől feláll a szőr a hátamon, amikor egy cégvezető szájából elhangzik, mert tudom, hogy 100-ból 95 vállalkozás soha nem fogja olyan szinten megoldani a marketing koncepcióját, ahogyan az én csapatom tudja azt megvalósítani!

Kinek hasznos egy külső marketing tanácsadó?

Egy külső marketing tanácsadó önmagában minden vállalkozásnak hasznos, mert egy elhivatott marketing szakértő elébe megy a fejlesztéseknek, hamarabb

kitapasztalja az online marketing újdonságokat. Azonban a marketing szaktanácsadás sokszor megreked az elméleti síkon, mert nincs olyan hozzáért marketing gárda, akik azt megvalósítaná. Mi pontosan a marketing kivitelezés, marketing komplexitásra helyeztük a hangsúlyt, hogy az ötletből ne maradjon csupán egy illúzió, hanem konkrét, megvalósított projekt szülessen!

Egy kis csavarás a marketing képzésekkel…

Látjuk, az online marketing képzések, gyorstalpalók igen hasznosak, nagy magabiztosságot adnak a pályára

Külső online marketing tanácsadónk segítségével lerövidül a célokhoz vezető, egyébként hosszú és rögös út

Külső online marketing tanácsadónk segítségével lerövidül a célokhoz vezető, egyébként hosszú és rögös út

lépőknek, cégvezetőknek, marketingeseknek, értékesítő szakembereknek. Önmagában ez jó hír, hogy sokan fejleszteni akarják tudásukat, ez örömteli. Azonban itt is tipikusan igaz, hogy a tudás 1-2 év alatt elévül. Csak azok képesek képben maradni, akik folyamatosan fejlesztik magukat, mert anélkül elvesznek. Kifejezetten büszkék vagyunk rá, hogy nem csak képezzük magunkat, hanem folyamatosan tartunk képzéseket cégvezetőknek, marketing szakembereknek, hogy átadjuk azt a mérhetetlenül nagy tudást, amelyet felhalmoztunk.

Melyek a legnagyobb marketing hibák?

 • A legnagyobb marketing hiba, ha nincs marketing.
 • Egy másik hatalmas marketing hiba, ha nincs folyamatosan marketing.
 • A harmadik nagy marketing hiba, ha nincs rendszerbe ágyazva a marketing.

A külső marketing tanácsadó támogatásunk hasznos!

A marketing outsourcing áldásos hatása!

Valóban áldásos, mert a külső marketinges támogatás által több ideje marad a legfontosabb feladatokra:

 • Termékfejlesztés
 • Ügyfélkezelés
 • Értékesítés

Mit jelent a több idő?

Kedves Olvasóm, a több időt az ember csak akkor realizálja igazán, amikor már tudja, hogy kevés maradt belőle hátra. A több idő nem csak a vállalkozására hat ki, hanem a családi életére is, mert egy szervezett értékesítési, marketing rendszerrel támogatva a vállalkozását több bevétele, profitja, több ideje lesz. Mi haszna volna többet termelni, ha nincs ideje élvezni a felhalmozott javakat, igaz?

Komolyan írom, megdöbbentően pozitív változásokat eredményez az Ön életében is a marketing outsourcing!

Egy vezetőnek tudnia kell delegálni!

Kinek szól ez a termékünk?

Új külső marketing tanácsadó és marketing kivitelezés megoldásunk kis- és középvállalatoknak ajánljuk, akik szeretnének a főbb feladataikra fókuszálni. Pontosan tudjuk, hogy nagyon nehéz a fókusz, kihívás a labdán tartani a szemét, mert sok külső tényező elterelheti a figyelmét, amelyek késleltetik a céljai elérésében. A marketing vonalán többé emiatt nem kell aggódnia, mert mi figyeljük a labdáját, rajta tartjuk a szemünket és az eszünket is. Önnek csak a konkrét ügyféljelöltekkel, ügyfelekkel kell foglalkoznia a jövőben.

Konkrétan milyen terheket tudunk levenni a válláról?

Nézzük a konkrét, kiszervezhető online marketing területeket:

 • Google AdWords-kampány lebonyolítása,
 • Facebook kampány kezelés,
 • Facebook posztolás,
 • Facebook applikáció fejlesztés,
 • Google Plus posztolás,
 • Twitter postolás,
 • Twitter kampány,
 • Twitter posztolás,
 • Keresőoptimalizálás, linkmarketing,
 • Médiatervezés, médiavásárlás,
 • E-mail adatbázis építés,
 • Komplett hírlevél kampány,
 • Komplett EDM kampány,
 • Komplex adatbázis kezelés, folyamatos hírlevél kampány saját bázisra,
 • Hírlevél szövegírás,
 • Blog posztolás, bér blogger, bér bloggolás,
 • Tartalom marketing.

Testre szabott megoldást kínálunk: egy külső marketing tanácsadó csapatot, egy komplett marketingosztályt biztosítunk, amely minimális költséggel jár Önnek is. Lépjen be egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb, kényelmesebb és egyszerűbb világ kapuján, mert mi mindent elvégzünk Ön helyett. Írjon vagy hívjon.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?