E-mail adatbázis projekt

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

A Szalajka Liget Hotel e-mail adatbázis építés projektje

E-mail adatbázis nélkül lehetetlen fennmaradni

E-mail marketing adatbázis projekt

E-mail marketing adatbázis projekt

Az e-mail adatbázis építés nehézkes volna manapság? Komoly szakmai felkészültséget igényelhet? Miért gondolják ezt az általunk megkérdezett cégvezetők, marketingesek két harmada?

Ki akar manapság hírleveleket kapni?

Amikor a kilencvenes évek elején elkezdtem internetezni, akkor nem volt egy ismerősömnek sem e-mail címe és internete sem, így önkéntesen kerestem e-mailben, hírlevélben elérhető hírforrásokat. Jelentkeztem levelező listákra, fórumokra, hogy értesítéseket kapjak.

Internetes pályafutásom elején a hírlevél feliratkozás kihívás volt

Akkoriban egészen más volt az e-mail levelezés…

Hírlevélről hírből sem hallottam akkoriban, nekem kellett harcolnom az információ megszerzéséért. Ez egyáltalán nem volt könnyű feladat, mert az internetes kereső alkalmazások szinte használhatatlanok voltak, így minden weboldalért, tartalomért, tudásért meg kellett küzdeni.

Milyen kontrasztos a mai e-mail marketing helyzet

Akkoriban úgy kellett levadászni egy-egy hírlevél jelentkezési lehetőséget, manapság pedig  alig bírunk leiratkozni a minket kéretlenül spammelők hírleveleiről. Az e-mail adatbázis építés a legmegfelelőbb módja annak, hogy remek hírlevél marketinget tudjon folytatni bármilyen vállalkozás. Az ok egyszerű, mert csak olyanok jelentkeznek, akiket érdekel a története.

Nincsenek hírlevélre regisztrálók ok nélkül

Mi az adatbázis marketing fundamentuma? A marketing adatbázis gyarapodása csak olyan jelentkezőkkel történhet meg, akiket tényleg érdekel az adott termék, szolgáltatás. Különben ki kínozná magát bárki hírlevelével? Ön jelentkezne olyan hírlevélre, amelyik nem érdekli? Bizonyosan nem tenné ki magát ilyen plusz stressz faktornak… Jól gondolom?

Milyen megbízást kaptunk?

E-mail adatbázis a Szaljka Liget Hotelnek

E-mail adatbázis a Szaljka Liget Hotelnek

Marketing adatbázis építés!

A hotel e-mail adatbázis építés projektre adott megbízást, mert turisztikai területen is több nagy volumenű bázist építettünk fel. Az e-mail adatbázis még nagyon sok évig a vállalkozások egy fő értékesítési pillére fog maradni. Egy minőségében kifogástalan és nagy volumenű címlista a hozzáértő kezekben hatalmas értéket képvisel, mert rengeteg bevételt tud termelni.

Ezt a lehetőséget a partnerünk is felismerte

Pontosan ezért született meg ez a kooperáció, mely során nekik is egy e-mail adatbázis építés projektet vezetünk le.

Melyik a legjobb hírlevél adatbázis építés módszer?

A legjobb hírlevél adatbázis építés módszer a folyamatos, állandó címlista építés, mert minden marketing adatbázis amortizálódik! Lesznek olyanok, akik leiratkoznak, nem vásárolnak többet, így a folyamatos értékesítéshez a non-stop utánpótlás szükséges!

A legfontosabb címlista ismérv!

Az állandó címlista építés, folyamatos hírlevél marketing kommunikáció mellett, így maximális ki tudja aknázni a lista potenciálját. Amennyiben erre nincs ideje, akkor pedig érdemes az e-mail adatbázis építés outsourcing mellett dönteni, mert a címlistája akkor is épül, ha Ön éppen alszik vagy nyaral.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?