Online direct mail kampány

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Online direct mail kampány a Hotel Azúr részére

Tud még robbanást okozni egy jól megszervezett online direct mail kampány?

Online direct mail kampány marketingeszközzel erősítjük a Hotel Azúr értékesítését. A médiatervezés során lekutattuk azokat a felületeket, hírlevél és EDM adatbázisokat, amelyek relevánsak a célcsoporttal kapcsolatban támasztott igényekkel. Médiavásárlás útján realizáltuk a felületeket, befoglaltuk az EDM kampányokat.

Egy online direct mail kampány fő aspektusa!

Internetes direct mail kiküldés a Hotel Azúr részére

Internetes direct mail kiküldés a Hotel Azúr részére

Egy EDM kiküldés legfőbb előnye, hogy több százezer személyt érhet el célzottan! Az elérés hihetetlenül gyors, mert egy hírlevélkiküldő szoftver akár néhány óra leforgása alatt képes kiküldeni több százezer hírlevelet. Ez a marketing eszköz roppant intenzív elérést biztosít.

Fontos a marketingben az időzítés?

A direct mail kampány használta nem csak a hatalmas volumen elérésében jelent versenyelőnyt, hanem az időzítésben is, mert ezt a rengeteg potenciális érdeklődőt nagyon koncentráltan szólítja meg 1-2 napon belül.

Fontos a gyors kommunikáció?

A robbanásszerű hírlevél kiküldés, villámgyors reklámozás igazán fontos lehet határidős ajánlatoknál is. Például egy konferencia pár napon belül kerül megrendezésre, de még alig foglaltak be rá az érdeklődők. Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Küldjön ki egy célzott hírlevelet, bízzon meg egy médiaügynökséget egy hírlevél kampány lebonyolításával. Meghirdetett egy akciót, de nem úgy sült el, ahogy eltervezte? Kampányolja be EDM levélben!

Milyen felelősség nyugszik az ügynökségek vállán?

Médiavásárlás kapcsán ügyfelünk részére célzott edm kampányt kell kidolgoznunk, amellyel a megadott régiókban, és korcsoportra célozva kell elérnünk a vásárlókat. Az online médiumok demográfiai ismeretében úgy váltogatjuk ki a legmegfelelőbb felületeket, hogy teljesüljön a kampány célja. A pontatlan targetálások, hiányos piac vagy termékismeret feleslegesen elköltött milliókba is kerülhet az ügyfélnek.

Miért fontos a precíz, körültekintő médiavásárlás lefolytatása?

Online direct mail kampány

Online direct mail kampány

Mi mindig magas hangsúlyt fektetünk a precíz médiatervezés és médiavásárlás kivitelezésére, mert ingoványos talajon nem lehet masszív alapozás nélkül építkezni. Egy sikeres direct mail kampány tervezése és kivitelezése is  rengeteg faktor figyelembevételével történik meg.

Adatbázis marketing?

Akkor a Pallas Communication a legjobb választás, mert komplexen átlátjuk a kampányait, szinergikusan erősítjük azokat. Úgy mozgatjuk a háttérben a szállakat, hogy magasabb eredmények szülessenek.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK