Ön már keresőoptimalizált? Létezik olyan, hogy egyszeri seo?

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük
Vajon létezik olyan, hogy egyszeri SEO? A számtalan szakmai cikk ellenére, ami a témában megjelent, sokan azt gondolják elég egy weboldalt elkészíteni és a siker garantált. Ez így is volt 10 évvel ezelőtt. Amikor még nem minden vállalkozásnak volt honlapja és nem dübörgött ennyire az internet. De manapság?! Minden versenytársunknak van honlapja, akkor hogy lehet egy vállalkozás keresőoptimalizálás nélkül látható?
Vajon létezik olyan, hogy egyszeri seo?

Már nem egyszer tapasztaltuk, hogy sok vállalkozó úgy gondolja az egyszeri seo is jó megoldás.

Sajnos azt kell mondjuk: sehogy!

De hát Ön már keresőoptimalizált? Avagy az egyszeri seo csapdája.

Ez a másik tévhit, amit rendszerint el kell oszlatnunk. Nincs olyan, hogy én mér keresőoptimalizáltam! A Google folyamatosan változó irányelveihez állandóan alkalmazkodni kell különbem elvész az eddigi munkánk is!
Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a rendszeres keresőoptimalizálás.

Amire feltétlenül oda kell figyelnünk:

Kizárólag minőségi tartalommal töltsük meg a weboldalunkat! Ez mit jelent? A Google számára az a minőségi tartalom, ami releváns az oldal tematikájához. Megfelelő hosszúságú (legalább 300 szó) és sok embert csábít az oldalra. Igen a Google látja, hogy hányan kattintanak rá és mennyien kattintanak onnan tovább az oldalon belül.

Legyen könnyen átlátható az oldalunk. Azaz könnyen átlátható egy laikus számára. Ha valaki rábukkan a weblapunkra és nehezen találja meg, amit keres, akkor biztosan továbbkattint majd. Ezek után valószínű, hogy az egyik konkurensünknél fog landolni.

Tudnunk kell jól alkalmazni a kulcsszavakat a weboldal teljes szövegében. Ezek megválasztása egyszerűnek tűnik, azonban egyáltalán nem az. Nem elegendő csak a legnépszerűbbekkel foglalkoznunk, hiszen valószínűleg a versenytársaink is ezt teszik majd. A kevésbé lényeges, de releváns kulcsszavak jó alkalmazásával sokat segíthetünk magunkon keresőoptimalizálás szempontból.

Biztosítsuk a szükséges technikai hátteret. A Google azokat az oldalakat, melyek lassúak és nehezen kezelhetőek hátrébb sorolja. Nem illenek bele az elképzeléseibe mely szerint a jó felhasználói élmény nagyon fontos!

A felsorolást még nagyon sokáig folytathatnánk, de egy cikk kevés lenne ahhoz, hogy átadjuk minden seo tudásunk. Szeretnénk még egy jó tanáccsal szolgálni: Ne hanyagolja el a keresőoptimalizálást, mert ez a sikerének az egyik alapköve! Higgye el, ezzel nem a plusz profit miatt hangsúlyozzuk rendszeresen! Ezek száraz tények, amiken nem lehet szépíteni! Nincs olyan, hogy egyszeri seo! Soha nem is volt és soha nem is lesz! Tudjuk, hogy ez is csak egy plusz költség, de ha szeretne jó pozíciót elérni a Google keresőjében és ezáltal több ingyenes érdeklődőhöz jutni muszáj befektetnie. De vajon érdemes az olcsót választania? Olvassa el cikkünket, melyből erre a kérdésre is választ kaphat.

Egy seo tanulmány segíthet a döntésben!

Nem szeretne rögtön szakemberre költeni? Akkor elsőnek készíttessen egy tanulmányt. Ezzel felméri az oldala állapotát seo szempontból, és ebből nagyon sok hasznos információhoz juthat. Ha még bizonytalan a kérdésben, hogy belevágjon e egy keresőoptimalizálási projektbe, akkor ez egy nagyon jó kiinduló pont lesz. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb a kezében tarthassa a tanulmányt az oldaláról.

 

 

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?